Kiosztották az Ig Nobeleket is
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A tinik elleni hangtalan hangot bizony angliaban mar vigan alkalmazzak üzletek elött, ahol nem kivanatos csoportosulasok gyültek eddig össze es a Jamban a csengöhangot is le lehet mar tölteni.
Multkor a radioban is bemutattak nalunk es azt allitottak, hogy 30 ev felett nem hallhato. En 37 evesen hallottam. Allitolag kiveteles esetekben, nagyon jo hallasu 30 even felüliek is halljak.
Nem tudom, most büszke legyek-e.
Multkor a radioban is bemutattak nalunk es azt allitottak, hogy 30 ev felett nem hallhato. En 37 evesen hallottam. Allitolag kiveteles esetekben, nagyon jo hallasu 30 even felüliek is halljak.
Nem tudom, most büszke legyek-e.
Oké, de a gumi viszont marketing-érték, vagy hogy mondjam.
A mûanyag olcsóbb, mint a gumi. Ezért...
Én azt nem értem, hogy a drágább házakban lévõ csavarmentes vinyóberakást lehetõvé tevõ miafene (ami a vinyó oldalára kerül, hogy utána azzal csússzon a helyére) miért kemény mûanyagból van, amikor kissé értelmesebb lenne gumiból csinálni (megfelelõen kemény, de nem túl kemény).
(gy.k. a gépház árnyékolás is egyben.)
Nem véletlen, hogy a hivatalos elõírás az csak kisebb réseket tartalmazó fém gépház. Ugyanis a GHz nagyságrendû sugárzás már mikrohullám...
Egyszerûbb és biztonságosabb jó minõségû házat venni, ami nem rezonál.
Vagy a vinyókra lehet venni gumi keretet.
A te megoldásod hibája (többek között), hogy a keletkezõ zajokat semmi sem tompítja.
Vagy a vinyókra lehet venni gumi keretet.
A te megoldásod hibája (többek között), hogy a keletkezõ zajokat semmi sem tompítja.
Nekem ezért nemjár nóbeldíj ? 😊
A gépház sajátfrekvenciája közelíthet az egyéb mechanikus rezgést keltõ szerkezetekhez a gépben... Dobd ki a házat, és csináld úgy mint én ! Csak egy 50x50 cm-es megbízható hely kell az íróasztlodon ! És meglátod, sokan a csodájára fognak járni gépednek ! 😊
sok pihent ember....
Apple iPhone, HP-Compaq 6715b Notebook, Google termékek - csak lazán ;)
A csikorgásos a legjobb 😄 (és gyakorlati alkalmazása is lehetséges, pl. hangtömörítésnél ezen frekvenciák csökkentése), a harkályosról én is hallottam már valamikor baromi régen; a limburger sajtot lehet szúnyogriasztóként/elterelõként használni, a cheddar sajtot meg ultrahangszûrõnek 😄
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
Én is ezt akarom!!! Még papírrepcsit is hajtogatnék, és vinném magammal <#zavart1>#zavart1>
nincs, nem is lesz...
Zalmannak a passzív HDD hûtõje pl. gumitartókkal csatizik a PC-be és máris kuss van.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ezt de hülyén írtam, de biztos érted: gumigyûrûalátétszerû 😉
Csavarozz egy gumigyûrût a ház és a vinyó közé. Nem próbáltam, de a rezgés nagy részét szerintem elnyeli.
Ha ez ennyire zavar, legyel kicsit kreativ. Pl ha nem dontogeted/dobalod a geped be se nagyon kell csavarni a vinyot. siman radobhatod vmi puhabb anyagra. Enyemek szivacson ulnek es nem rezonal semmi. De egynemely haz is jol megoldja a dolgot alapbol.
a csikorgásos is érdekes meg a spagettis is, a csukottszemes fényképezõs az egyáltalán nem akkora baromság, csak egy vicces valószínûségszámítás feladat.
Jaja, erre a harkály-dologra én is emlékszem a gimibõl.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
a harkály szivacsos koponyaszerkezetérõl már gimiben tanultunk, szóval ez inkább spanyolviasz szintû felfedezés.. de továbbmegyek, mert igazándiból a csõre felfüggesztése is olyan alapokon nyugszik, hogy minél kevésbé vigye át a csontszerkezetére a rázkódást.. hamár mindenképpen valamit kutatni akarnak a rezgés témában, akkor mondják meg, hogyan függesszem fel a winyóimat, hogy ne keletkezzen sinusosan erõsödõ majd gyengülõ állóhullám önön rezgésük miatt a gépházban, amivel az õrülete kergetnek, mert különben hangtalan lenne a gép...😊
\"The voices are back... Excellent.\"
Ezek tényleg díjat érdemelnek! <#idiota>#idiota>