BrainWave Generator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Relaxáció az egy dolog, az istenverte zaj amit meg ezért kellene hallgatnom meg egy másik. Én azt mondom, hogy ez a progi marhaság és a relaxációt nem ezzel kellene elkezdeni. Saját vélemény. Azonban a progit azért csinálták, mert igény van rá gondolom. Sok értelmetlen dologra van igény manapság.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

artschi
<#idiota>

Relaxáció használatával frankón tudsz mélyen aludni.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Te jó ég megnéztem mi ez. No comment. Hülyéken lehet a legtöbbet keresni.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Én úgy szoktam elaludni, hogy számolom a bárányokat. Elszámolok 3ig, és már alszom is. De van, hogy fél 4ig...

soulhunter
na, megvan a teszt:
alváshoz probáltam hangot nyomni... feleslegesen... csak forgolodtam,és megfájdult kicist a fejem... nem nagyon,csak éreztem,h van... a fülem meg lüktetett (az más kérdés,h a fülem kb olyan érzékeny,mint a vakoké)
tapasztalat: csak forgolódtam... leállitás után kb 10 /ccel már aludtam...

vélemény: maradok annál a modszernél,amin 2000ben estem át,csak akkor tanulás-.és koncentrácio elõsegitõ, továbbá tartós migrén ellen használtam...
azota nincs migrénem, a "program" elõtt meg éveken át napi 4 algopirint szedtem, ugy fájt a fejem (és akkor még nem volt saridon)
és azota ha meg kell tanulnom vmit hosszutávra,akkor reggel felkelek 5kor, elolvasom 6ig a cuccot, és kész, és ennyi... (jo, elismerem, konkrét hosszu képletek megtanulásához azért 1 olvasás nem elég,de magyar-töri,stb, egyéb gagyi haszontalan ratyi tantárgyakhoz még sok is,nemh elég)

sajnálom, ez a program igy,ebben a formában nem alkalmas a mélyalvás elõsegitésére, se a konkcentráciohoz, se hasonlokhoz...
maradok a jo öreg 6 éves modszernél,ha mélyen akarok aludni 😊
bocs, ez a tapasztalatom,és a véleményem is

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

én csak azt nem értem mi értelme a lehúzó hozzászólásoknak, ha valakinek nem tetszik a dolog akkor ne foglalkozzon a témával, a negatív jellegû megnyilvánulásokat egyzserüen ignorálom, mert semmi építõt nem találok benne

inkább tapasztalatokat írjatok, ha már valamit

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

igen pontosan írtad le a fázisokat, és egyébként egy jobb hangfallal is szuper eredményeket lehet elérni

soulhunter
tényleg hasznos ez a cucc😊
elõször csak érdekes fejfájást tapasztaltam 😊
aztán rájöttem,mé mentem neki albérlõmnek,aki semmit nem csinált 😊

jol jönnek majd ezek a hangok,mielõtt a fönökömmel akarok beszélni 😄DD

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

Ugyan az agyhullám stimulálásnak tudományos alapja van, csak azt nem értem, hogy ezt otthon, egy mezei fülhallgatóval hogyan szeretnék elérni.
A legjobb sennheiser tud kb 10 Hz-ig lemenni, az átlag füles meg 20, de méginkább 30-50 alá sose.

A Delta (alvás 3. 4. állapota), Theta (transz, hipnózis, nappali álom, élénk álom, illetve alvás és éberség közötti átmenet), es Alpha (relaxálás, koncentrálás) hullámok 4-12Hz között vannak, de még az SMR (testi nyugalom, motorikus érzékelés, jelenlét érzékelés -> epilepszia) is 12-16Hz között.
A Beta (elmélyült, erõltetett gondolkodás, koncentráció) és a Gamma (tudatosság, problémamegoldás, -> félelem) hullámok vannak 12-100Hz között, ezeknek egy részét már talán lehet stimulálni.
parasztvakito otlet olyanoknak, akik egy szoftvertol varjak, hogy okosabbak lesznek.

massziv penzosszegek legombolasara tok jo, vegulis aki ilyenert kiad penzt, az valamilyen szinten meg is erdemli, hogy lehuzzak 😊

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

õõõ, jaj 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

ahhoz egy kicsit keményebb cucc kell

agyhalál

12346
sztem azt az állapotot éri el, hogy cirka 8 ropit fölöslegesen dobott ki.

nem azt mondtam hogy mindenkinek ez a célja, de aki megf akarja tapasztlni az ezzel lehet hogy el is éri azt az állapotot

eörgs
trap

erö

"testen kívüli élmények elõsegítésére,"
Ezt nem kéne erõltetni ...

ugyanazon az elven mûködik ez is

aha

jaja 😄D nekem ez tetszett Creativity icrease 1(7 to 6hz) <#idiota> 1. percbe elkezdett fajni a fejem 2.ba mar hanyingerem volt azt lenyomtam 😄
Lacc
Meghallgattam én is, hát kb. a világból ki lehetne kergetni ezekkel a zúgásokkal, baromi idegesítõek. A legjobbak a relaxációs valamik ahol elképesztõ magas frekvencián zúg az ember fülébe. Így akkor lesz ez nekem jó, ha abbahagyom? 😄
akyyy
Ez kb olyan mint a gyógyító gömb!

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

bazze letoltottem benyomtam ha't ez naon szar 😄
RussT
Agydegenerátor

Az Életenenergia Generátorok, Új Elmegépezetek, Észgépek és újgenerációs Agytrénerek a harmadik évezredben
< kicsit hülyén hangzik, LOÁL 😄

de van benne valami igazság mert ennek legalább van tudomyános alapja..

http://www.igazsag.extra.hu

RussT
generator zla

http://www.igazsag.extra.hu

és rajtad volt olyankor egész éjjel a füles ?

Herold
Ez egy õsrégi progi, nekem évek óta megvan.

12346
hát ehhez õszintén grat😄 aki ilyenekbõl gazdagodik meg, komolyan megérdemli.

PíszLávJuniti
pc-speakerre is voltak ilyen progik, de a folyamatos 4-5 khz ükkel inkább szúnyogot riasztottak😄

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

😄DD I LOL'D

http://www.lohere.net - a MagyarChan

A progi agyhullámokat generál. Az ingyenes változatban van néhány elõre telepített séma: tanuláshoz, fejfájás kezeléséhez, relaxáláshoz stb

A regisztrált változat elõnye, hogy a weboldalról csomó más presetbõl lehet válogatni. Pl egyik kedvencem a Lucid dreams nevû, amit ha alváshoz használunk akkor rendkívül élénk tisztán átélhetõ álmokat okoz, de van csomó másfajta is hogy csak pár példát említsek: testen kívüli élmények elõsegítésére, különbözõ szervi bajok kezelésére, szexuális stimuláció, növekedés hormont termelõ, stb.

DarkHorSe
es az orrodat is tisztitsa

Swedish people are albino monkeys&#65279;

www.bwgen.com