BrainWave Generator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Relaxáció használatával frankón tudsz mélyen aludni.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
alváshoz probáltam hangot nyomni... feleslegesen... csak forgolodtam,és megfájdult kicist a fejem... nem nagyon,csak éreztem,h van... a fülem meg lüktetett (az más kérdés,h a fülem kb olyan érzékeny,mint a vakoké)
tapasztalat: csak forgolódtam... leállitás után kb 10 /ccel már aludtam...
vélemény: maradok annál a modszernél,amin 2000ben estem át,csak akkor tanulás-.és koncentrácio elõsegitõ, továbbá tartós migrén ellen használtam...
azota nincs migrénem, a "program" elõtt meg éveken át napi 4 algopirint szedtem, ugy fájt a fejem (és akkor még nem volt saridon)
és azota ha meg kell tanulnom vmit hosszutávra,akkor reggel felkelek 5kor, elolvasom 6ig a cuccot, és kész, és ennyi... (jo, elismerem, konkrét hosszu képletek megtanulásához azért 1 olvasás nem elég,de magyar-töri,stb, egyéb gagyi haszontalan ratyi tantárgyakhoz még sok is,nemh elég)
sajnálom, ez a program igy,ebben a formában nem alkalmas a mélyalvás elõsegitésére, se a konkcentráciohoz, se hasonlokhoz...
maradok a jo öreg 6 éves modszernél,ha mélyen akarok aludni 😊
bocs, ez a tapasztalatom,és a véleményem is
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
inkább tapasztalatokat írjatok, ha már valamit
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
elõször csak érdekes fejfájást tapasztaltam 😊
aztán rájöttem,mé mentem neki albérlõmnek,aki semmit nem csinált 😊
jol jönnek majd ezek a hangok,mielõtt a fönökömmel akarok beszélni 😄DD
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
A legjobb sennheiser tud kb 10 Hz-ig lemenni, az átlag füles meg 20, de méginkább 30-50 alá sose.
A Delta (alvás 3. 4. állapota), Theta (transz, hipnózis, nappali álom, élénk álom, illetve alvás és éberség közötti átmenet), es Alpha (relaxálás, koncentrálás) hullámok 4-12Hz között vannak, de még az SMR (testi nyugalom, motorikus érzékelés, jelenlét érzékelés -> epilepszia) is 12-16Hz között.
A Beta (elmélyült, erõltetett gondolkodás, koncentráció) és a Gamma (tudatosság, problémamegoldás, -> félelem) hullámok vannak 12-100Hz között, ezeknek egy részét már talán lehet stimulálni.
massziv penzosszegek legombolasara tok jo, vegulis aki ilyenert kiad penzt, az valamilyen szinten meg is erdemli, hogy lehuzzak 😊
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Ezt nem kéne erõltetni ...
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Az Életenenergia Generátorok, Új Elmegépezetek, Észgépek és újgenerációs Agytrénerek a harmadik évezredben
< kicsit hülyén hangzik, LOÁL 😄
de van benne valami igazság mert ennek legalább van tudomyános alapja..
http://www.igazsag.extra.hu
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
http://www.lohere.net - a MagyarChan
A regisztrált változat elõnye, hogy a weboldalról csomó más presetbõl lehet válogatni. Pl egyik kedvencem a Lucid dreams nevû, amit ha alváshoz használunk akkor rendkívül élénk tisztán átélhetõ álmokat okoz, de van csomó másfajta is hogy csak pár példát említsek: testen kívüli élmények elõsegítésére, különbözõ szervi bajok kezelésére, szexuális stimuláció, növekedés hormont termelõ, stb.