Várni kell a mobil fizetés elterjedésére
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"közmûszolgáltatókat - teljesen "beterelni" a rendszerbe" ahhh... meg a lakosságot is BETERELNI BETERELNI .. BETERELNI .. BETERELNI... mint a birkákat a fizetõparkolókba.... ggrgrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hrhhrrrrrrrrrrrrr
"amíg közülük egy is sárga csekken kéri a számla kiegyenlítését, az ügyfél elsõsorban a postán áll sorba, ahelyett hogy a mobil fizetést választaná." .. ahhh! Már látom, hogy mi lesz a jövõ: majd odaszólnak a postafõnököknek, hogy ne nyissanak ki túl sok ablakot a pénzbefizetõknek
Hadd álljon az a sor ... majd jóól beterelgetjük õket
így mûködik ez ebben a dermokráciában
(dermokrácia = a vastag pofabõrûek uralma:-)
"amíg közülük egy is sárga csekken kéri a számla kiegyenlítését, az ügyfél elsõsorban a postán áll sorba, ahelyett hogy a mobil fizetést választaná." .. ahhh! Már látom, hogy mi lesz a jövõ: majd odaszólnak a postafõnököknek, hogy ne nyissanak ki túl sok ablakot a pénzbefizetõknek
Hadd álljon az a sor ... majd jóól beterelgetjük õket
így mûködik ez ebben a dermokráciában
(dermokrácia = a vastag pofabõrûek uralma:-)
Nagyon rossz szaga van ennek az egésznek. Nagy átb***ás, meg a totális ellenõrzés kora jön el.
Már a boltban is utálom a kártyával fizetõket, mert annyit szarakdnak a pénztárnál. Az adatátviteli vonal csúcsforgalomban lassú, a számtalan kinyomtatott blokkal meg bizonylatokkal hosszasan szarakodnak, aztán még az országgyûlés is ratifikálja, mind a 384-en, na végre kész, mehet a sor.
Nekem ne tartsa nyilván senki, SOHA, hogy mikor mit vásároltam!
A mobilos fizetést Magyarországon eddig a legaljasabb cégek (parkolási társaságok) erõltették legjobban. Emiatt már helybõl utálom az egészet, még mielõtt kitapasztalnom kellene. (azaz a nyakamba erõszakolnák ezt a fost)
Már a boltban is utálom a kártyával fizetõket, mert annyit szarakdnak a pénztárnál. Az adatátviteli vonal csúcsforgalomban lassú, a számtalan kinyomtatott blokkal meg bizonylatokkal hosszasan szarakodnak, aztán még az országgyûlés is ratifikálja, mind a 384-en, na végre kész, mehet a sor.
Nekem ne tartsa nyilván senki, SOHA, hogy mikor mit vásároltam!
A mobilos fizetést Magyarországon eddig a legaljasabb cégek (parkolási társaságok) erõltették legjobban. Emiatt már helybõl utálom az egészet, még mielõtt kitapasztalnom kellene. (azaz a nyakamba erõszakolnák ezt a fost)
tudok egy jobbat. nem kell fizetõs parkoló 😊
radeon 983760 überpro - csörgő ventillátorral, kólával leöntött kisegítő billentyűzet :D én nyertem