20
-
feketeribizli #20 Talán azért pusztulnak el, mert kevés fény áll rendelkezésére egyetlen sejtnek, vagyis kb. anyi ideig élt az egér, ameddig az a sejt létezett volna az eredeti egérben. -
#19 Még jó, hogy az emberi vörösvértestnek, nincs magja -.- -
#18 Klónozók
(A klónozók egyébként a LUAp bolygó lakói. :D -
spongya77 #17 Kar, hogy majdnem az osszes sg-s cikkhez hasonloan orditoan dilettans az iras. Ha valaki cikket ir valamirol, legalabb a definicioknak nezzen utana.
http://en.wikipedia.org/wiki/Cloning
Kulonben is, kik azok a "klonozok"? Valakinek ez all a munkakori leirasaban? Raadasul pont arrol szol a cikk, hogy oriasi gyakorlati elorelepes tortent... -
#16 Ja és a gyereket a férfiak szülik majd meg -
AranyKéz #15 Jah, erről már hallottam hogy van olyan rész a DNS-ben amiből minden osztódáskor kevesebb lesz az újakban.
-
Fikusz Kukisz #14 Szerintem is másolásvédelemről van szó!
Én nem bánnám ha ezt nem sikerűl feltörni.
-
roliika #13 Mert a sejt...minden sejt osztódik. És amiből klónozzák, senki nem tudja hányadik osztódáson van túl a sejt. Magyarul megszületik az állatka, de mikor megszületik, lehet, hogy 1 éves kornak megfelelő állapotban van ezért. -
AranyKéz #12
(P.S. Néhány nő szerint nem kellünk mi férfiak a szaporodáshoz. Most alkalmunk lesz a pofájukba röhögni)
-
Anakyn #11 másolásvédelem :) -
Inquisitor #10 Minnél "régebbi" a gén, annál több benne a sérülés. Egy egész élőlénynél nem akkora gáz, van javító mechanizmus, de egyetlen sejtből kinyertnél már az ... -
#9 Mert emberek csinálták. :) -
Ronny #8 klónozott egérnek nem életbiztosítás születni -
djukel #7 Nincs ebben semmi meglepő. Ha ezek a kétkedők láttak/olvastak volna már néhány scifit, akkor ők sem csodálkoznának. -
#6 a rengeteg dologból például az egyik ok az , hogy
az eljárás során nagyon nehéz ugy megcsinálni hogy ne sértsenek meg véletlenül a sejtben 1 fontosabb vagy kevésbé fontosabb részt
-
Szocsi88 #5 Láttad az M.I.-t, abban benne van -
#4 Valaki fel tudna világosítani, hogy miért pusztulnak el ilyen hamar a klónozott egyedek? -
Xantia #3 Még jó, hogy magammal játszanak. -
Inquisitor #2 Olcsóbban megúszták, mint csóri Dolly ... de igazad van. -
roliika #1 Szegény egérkék.