6
  • Neurotoxin
    Hát...én többet vártam volna, pl, hogy a Fórum Home Entertainment pótolja az "elfogyott" dupla DVD-s Constantinet:((
  • Warton
    A DVD-fesztiválon sem eszik forrón a kását. Sikerült leárazni ismét a gagyit vagy az ősrégi filmeket. Íme az oldal: www.dvdfesztival.hu
  • avman
    jah. a disznaja leshrinkeli (azt is a leggagyibb módban)oszt piarcozik vele, az igényesebbje lewarezol vmi jobb minőséget, vesz vmi nyomtatható söralátétet nagytételben feketén, nyomtat vmi borítót, 2 gépben 4 íróval felvési és máris 800 forintokért árulja 8-9x-os haszonkulccsal a premierfilmeket. és persze ő állítólag a kor robinhúdja, mert óccsón árújja a tutit a nem ejrópaji júniós keresettel rendelkező pórnépnek. hát nem az...
  • viizo
    gondolom arra gondolt a csóka, hogy a legtöbb másolat bizony nem 720p-s, hanem soxor akár 60-70%-ra betömörített zajos cucc.
  • Warton
    Baromi jó ez a cikk, csak a lényeget nem írja le. Mi is ez a DVD fesztivál? Ez egy rendezvény tkp, vagy mi?
  • Sanyix
    Hát a minőségi termékek felé nemhiszem hogy el tudják mozdítani a keresletet, merthogy az illegális másolatok pont olyan jó minőségűek, mint a legálisok, sőt jobbak, mert 720p-s legális dvd-t pl még nem láttam :)