10
-
Béla bácsi #10 Néha annyira nevetséges, amit ezek csinálnak... Pláne ez a blogosdi. Nemtom hogy attól mert pl. egy láthatóan beteg ember blogot ír, megváltozna a véleményem róla? Vagy arról, amit csinál? És pláne azok akik ott kommentelik... -
#9 Juzosch, Gyurcsány a néphülyítés nagymestere, azt írja le amiről tudja hogy a nép kajálja. A többféle sajtóorgánum más-más értelmezése többféle nézőpontból megmutatja a dolgokat. Persze a Valóvilágon és Blikken szocializálódott magyar társadalomnak teljesen mindegy, az mindennél fontosabb hogy Beja asszony leszbizett-e Kelemen Annával vagy sem... -
Inquisitor #8 Aztán tele lesz a net kamu doksikkal, átbuherált Wikipédia életrajzokkal, meg photoshopozott képekkel, és meghamisított videókkal ... aztán a látszatra alapozó látszatemberek filózhatnak, hogy mit is láttak. ;) -
#7 Szerintem ezek a politikusok marhára nem tudják mi fán terem az internetes kommunikáció.
Az a Rumföld is a Nixon elnökkel a Vótergét botrány idején tanulgatta, hogy mi fán terem a média szabaddság. A net ahhoz képest ezerszer rosszabb - a számukra. -
juzosch #6 de azért mégiscsak 1x torzul az igazság (amikor kijön a száján). Nem pedig 3-4x, amíg átjut a sajtón:) -
#5 A magyar nemzet ügyeskedéseit - így van, jobb ha ő maga ügyeskedik. Nekem leginkább az ilyen "tegyük a dolgunkat kedves barátaim, én is teszem, ti is tegyétek" típusú elköszönésektől áll fel a hátamon a szőr. Ez van, nekem nem szimpatikus dolog, de hangsúlyozom ha Orbán írna blogot, az sem érdekelne jobban. -
Cat #4 Többször leirta hogy diktálja - egy ilyen szóban elmondva kb. 5 perc. Simán megér ennyi időt, egy külön kommunikációs csatorna, megkerülve az újságirókat, a félreinterpretálást, a magyar nemzet ügyeskedéseit. -
#3 ez a videó elég eröltetett... -
#1 Szerintem nemnormális dolog hogy vezető politikusok blogot írnak, nem is kell messzire meni ott van pl a mi Fletónk, jópofának hiszi magát közben egy nyálas kampánymaszlag az egész blogosdi (pártállástól függetlenül). Amúgy irigylem Gyurcsányt, hogy ennyire ráér hogy napi többoldalas blogbejegyzések írására is van ideje (ha egyáltalán tényleg ő írja, nem pedig egy ezért fizetett kampánystáb)