Kapcsolat Akártya Aktiválása

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
minden eltelefonált pontért, meg havonta jár X pont, és sokX pontért lehet venni telefont meg hátizsákot meg játékmackót.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

2. ingyen teló? Azt mneg hogy?

Aranyat.

TS Zolly
T-mobilos pontgyüjtõ hüség kártya. Pontokat lelehet vásárolni. Most koptatom a második ingyen telefonomat, janurba lesz a köv. 😄

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

PíszLávJuniti
mi a franc az az aranykártya?

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Breki33
milyet?
Tegnap kaptam meg az új kártyám 😊

Breki33
ezeket tudom amenüben nem találtam, de már megoldottam személyesen
Breki33
mert az géphang de már rés megoldottam

amúgy 1,4,0-val lehet
kBagyula
Miért nem hívtad fel a tudakozójukat?

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Breki33
Remélem nem gond ha topicort nyitok neki, mostani akció és a keresõben nem találtam.

Egy gondom van vele, egyszerûen nem tudom aktiválni a 1430-on hiába lépek be csak a díjcsomagokat mondja pedig elején ezzel kezdi.