Bioshock - na vajon hol tiltják be?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2
Btw a Lula(kat)-t próbáltam, igénytelen(ek). (mint álltalában a játékok a kategóriában, amikkel találkoztam) Bár kérdés, hogy volt-e értelme egyáltalán kemény elvárásokat táplálnom a genre-hez? ...Talán a leginkább a "Leisure Suit Lary 7"-es közelítette meg az elképzeléseimet a minôségtôl, de az is inkább click&point volt egy kis erotikus suhallattal, mint sem direkt erotikus centrikus kalandjáték.
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2
De én 25évesférfi felyemmel amint kijön végigtolom, mégha utána felkapcsolt villany mellett is kell aludnom. <#eplus2>#eplus2>
Szerezd meg a Lula címû játékot, be fog jönni.
\"I\'m just a guy with a lightsaber and a few question\" :D
Ha jól vettem ki a videókból, akkor génmanipulált ember. (mint mindenki ebben a vízalatti világban) A falakon szétszórva a pályán találhatók úgynevezett "plasmi-quik" (génmanipuláló masinák) (...nekem pl kondomgépre hasonlítanak...) és ezekkel tudjuk "fejleszteni a karakterünket". Itt gyakorlatilag az ég világon mindent meg tudunk magunkon változtatni, amivel nem vagyunk megelégedve. (állítólag a nemi szervünk méretét is, bár fogalmas sincs, hogy ezt itt hogyan tudjuk majd a továbbiakban hasznosítani... de bízok a fejlesztôk kreativitásában 😊
"Nem ilyen lövöldének indult ez....Elég fura...."
De igen 😊 A fejlesztôk szerint: "alapjában szeretnék megváltoztatni a fölfogásunkat az FSP-k rôl ami már a HalfLife óta szinte azonos, azaz semmit sem változott."
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Hol van itt a karakterfejlesztés? ....!!!!
Nem ilyen lövöldének indult ez....Elég fura....
3 méter autópálya sem épülne abból a pénzbõl.
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com
tetszik!
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
2 drágaszáág, a HTC P3600 Trinity éés a Dell XPS 1530, természetesen DDR3-as Gf8600GT-vel :)
LOL, és mégis ez a kérdés mire van alapozva? valahogy errõl már nem szól a hír.
Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
"A játék hivatalos oldala"
:-)
A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom