34
-
#34 Max a Jericho-t fogják betíltani, ezt nem. -
#33 -
Szeszmester #32 A Lula nem volt nagy szám, de az ötlet nagyon megfogott. Ki ne akarna egy szőkét futtatni? :) -
#31 nem akartam ilyen keményen kifejezni magamat, inkább a "fiatal" szót használtam volna :)
Btw a Lula(kat)-t próbáltam, igénytelen(ek). (mint álltalában a játékok a kategóriában, amikkel találkoztam) Bár kérdés, hogy volt-e értelme egyáltalán kemény elvárásokat táplálnom a genre-hez? ...Talán a leginkább a "Leisure Suit Lary 7"-es közelítette meg az elképzeléseimet a minőségtől, de az is inkább click&point volt egy kis erotikus suhallattal, mint sem direkt erotikus centrikus kalandjáték. -
fade2black #30 furkálós videot láttátok? ahh durva horrorgame 18+ karika mindenképp kellrá.
De én 25évesférfi felyemmel amint kijön végigtolom, mégha utána felkapcsolt villany mellett is kell aludnom. -
Szeszmester #29 Csak gyerek.
Szerezd meg a Lula című játékot, be fog jönni. -
Celern #28 Hát az atmoszféra már zseniálisnak tűnik... -
bugger #27 A németek, ha (kevés, inkább semmi esély van rá eddigi infók szerint) megteszik, behozzák/letöltik. Itthon úgyse fogják betiltani. -
#26 csak férfi, és van fantáziád. Ezeket figyelembe véve teljesen ok a gondolkozásod. -
gyuri12 #25 perverz vagyok mi? -
gyuri12 #24 én tudom hogy mire jó hogy nagyobb lesz a nemiszervünk: biztos vannak ebben a játékban női zombik:D és hát ők megadják magukat,vagy nem csak megadják magukat,de mást is csinálnak...:D:D -
#23 (és rorr-nak)
Ha jól vettem ki a videókból, akkor génmanipulált ember. (mint mindenki ebben a vízalatti világban) A falakon szétszórva a pályán találhatók úgynevezett "plasmi-quik" (génmanipuláló masinák) (...nekem pl kondomgépre hasonlítanak...) és ezekkel tudjuk "fejleszteni a karakterünket". Itt gyakorlatilag az ég világon mindent meg tudunk magunkon változtatni, amivel nem vagyunk megelégedve. (állítólag a nemi szervünk méretét is, bár fogalmas sincs, hogy ezt itt hogyan tudjuk majd a továbbiakban hasznosítani... de bízok a fejlesztők kreativitásában :)
"Nem ilyen lövöldének indult ez....Elég fura...."
De igen :) A fejlesztők szerint: "alapjában szeretnék megváltoztatni a fölfogásunkat az FSP-k ről ami már a HalfLife óta szinte azonos, azaz semmit sem változott." -
Morden23 #22 Valószínűleg nem a Planetary Beauty Contest férfi győztesével. -
gyuri12 #21 amúgy ebben a játékban mivel vagyunk? mert a keze a fickónak elég fura... -
#20 valszeg egy kicsit átsodródik majd ez is a populárisabb irányba, mint annyi régi nagy név folytatása, de ezt én nem tartom annyira nagy bajnak. -
moRtiZ #19 Az a baj, hogy ahogy adjak ki a videokat, ugy novekszik az elvaras a jatekkal szemben. Ez bevetel szempontbol jo lesz a jateknak, hiszen rengeteget fognak eladni belole, viszont sok embernek csalodas lesz, mert megsem olyan lesz mint amilyennek elkepzeltek a bemutatok alapjan. -
#18 Hát nem tudom.......
Hol van itt a karakterfejlesztés? ....!!!!
Nem ilyen lövöldének indult ez....Elég fura....
-
gyuri12 #17 basszameg! má megint félre kattoltam... szal Loverman tudta jól... -
gyuri12 #16 ott a helyes válasz!(ez olyan tanáros volt:D) -
Morden23 #15 Nem igazán.
3 méter autópálya sem épülne abból a pénzből. -
Loverman #14 nem arra gondolt... hanem hogy a jogi huzavona kerül sokba amíg az állam betiltja... -
#13 aham, játékszoftverek után biztos hatalmas nagy pénzek futnak be. Sajnos ez pont nem így van. -
gyuri12 #12 én láűttam egy elég durva videót róla,de azérttetszik!:D azonkívül egy biztos:itt nem tíltják be!:D ez is pénzbe kerül(betiltani) és most nagyon spórol az ország...:D -
szurka #11 LOOOOOOOOOOOOL -
#10 a 3. képen jó az a túrbózott puska :D
tetszik! -
fourgee #9 Ha már ugyanaz a fejlesztő, meg már 7 éve készül, akkor remélem, hogy meg fogja közelíteni a System Shock 2 hangulatát. Mert azt számomra semmi sem tudta meghaladni :) -
#8 "A kérdés költői, de egyáltalán nem megalapozatlan. Az eddig megjelent képek alapján nyugodtan kijelenthetjük, hogy nem egy országban betiltják majd ezt az amúgy fantasztikusnak ígérkező FPS-t."
LOL, és mégis ez a kérdés mire van alapozva? valahogy erről már nem szól a hír. -
Szefmester #7 valószínüleg..ahogyan a System Shock 1-2 is azok lettek... -
Cat #6 a kiadó oldalán van, szóval hivatalosnak számít, de bizonyára majd csinálnak egy saját, külön "bioshock2.com"-ot is. -
#5 szerintem ez lesz A következő horror-játék legenda. -
#4 egész jónak tűnik -
#3 hivatalosan ez még egy nem hivatalos oldal, há nem érted??? -
YaniMan #2 "...(ez még nem a hivatalos)..."
"A játék hivatalos oldala"
:-) -
#1 háhá, csak itt ne tiltsák be. monnnyuk a legutóbbi videjó télleg elég brutális volt. nyami.