Bioshock - na vajon hol tiltják be?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pucher
Max a Jericho-t fogják betíltani, ezt nem.

GLORY GLORY MAN UNITED

psishock
<#wink>

C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2

A Lula nem volt nagy szám, de az ötlet nagyon megfogott. Ki ne akarna egy szõkét futtatni? 😊

psishock
nem akartam ilyen keményen kifejezni magamat, inkább a "fiatal" szót használtam volna 😊

Btw a Lula(kat)-t próbáltam, igénytelen(ek). (mint álltalában a játékok a kategóriában, amikkel találkoztam) Bár kérdés, hogy volt-e értelme egyáltalán kemény elvárásokat táplálnom a genre-hez? ...Talán a leginkább a "Leisure Suit Lary 7"-es közelítette meg az elképzeléseimet a minôségtôl, de az is inkább click&point volt egy kis erotikus suhallattal, mint sem direkt erotikus centrikus kalandjáték.

C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2

furkálós videot láttátok? ahh durva horrorgame 18+ karika mindenképp kellrá.

De én 25évesférfi felyemmel amint kijön végigtolom, mégha utána felkapcsolt villany mellett is kell aludnom. <#eplus2>

Csak gyerek.
Szerezd meg a Lula címû játékot, be fog jönni.

Hát az atmoszféra már zseniálisnak tûnik...

\"I\'m just a guy with a lightsaber and a few question\" :D

A németek, ha (kevés, inkább semmi esély van rá eddigi infók szerint) megteszik, behozzák/letöltik. Itthon úgyse fogják betiltani.
psishock
csak férfi, és van fantáziád. Ezeket figyelembe véve teljesen ok a gondolkozásod. <#wink>

perverz vagyok mi?

én tudom hogy mire jó hogy nagyobb lesz a nemiszervünk: biztos vannak ebben a játékban nõi zombik😄 és hát õk megadják magukat,vagy nem csak megadják magukat,de mást is csinálnak...😄😄

psishock
(és rorr-nak)

Ha jól vettem ki a videókból, akkor génmanipulált ember. (mint mindenki ebben a vízalatti világban) A falakon szétszórva a pályán találhatók úgynevezett "plasmi-quik" (génmanipuláló masinák) (...nekem pl kondomgépre hasonlítanak...) és ezekkel tudjuk "fejleszteni a karakterünket". Itt gyakorlatilag az ég világon mindent meg tudunk magunkon változtatni, amivel nem vagyunk megelégedve. (állítólag a nemi szervünk méretét is, bár fogalmas sincs, hogy ezt itt hogyan tudjuk majd a továbbiakban hasznosítani... de bízok a fejlesztôk kreativitásában 😊

"Nem ilyen lövöldének indult ez....Elég fura...."
De igen 😊 A fejlesztôk szerint: "alapjában szeretnék megváltoztatni a fölfogásunkat az FSP-k rôl ami már a HalfLife óta szinte azonos, azaz semmit sem változott."

Valószínûleg nem a Planetary Beauty Contest férfi gyõztesével.

A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing

amúgy ebben a játékban mivel vagyunk? mert a keze a fickónak elég fura...

koschwarz
valszeg egy kicsit átsodródik majd ez is a populárisabb irányba, mint annyi régi nagy név folytatása, de ezt én nem tartom annyira nagy bajnak.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Az a baj, hogy ahogy adjak ki a videokat, ugy novekszik az elvaras a jatekkal szemben. Ez bevetel szempontbol jo lesz a jateknak, hiszen rengeteget fognak eladni belole, viszont sok embernek csalodas lesz, mert megsem olyan lesz mint amilyennek elkepzeltek a bemutatok alapjan.

rorr
Hát nem tudom.......
Hol van itt a karakterfejlesztés? ....!!!!
Nem ilyen lövöldének indult ez....Elég fura....

basszameg! má megint félre kattoltam... szal Loverman tudta jól...

ott a helyes válasz!(ez olyan tanáros volt😄)

Nem igazán.
3 méter autópálya sem épülne abból a pénzbõl.

A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing

nem arra gondolt... hanem hogy a jogi huzavona kerül sokba amíg az állam betiltja...

icewolf
aham, játékszoftverek után biztos hatalmas nagy pénzek futnak be. Sajnos ez pont nem így van.

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

én láûttam egy elég durva videót róla,de azérttetszik!😄 azonkívül egy biztos:itt nem tíltják be!😄 ez is pénzbe kerül(betiltani) és most nagyon spórol az ország...😄

LOOOOOOOOOOOOL
Broafka
a 3. képen jó az a túrbózott puska 😄
tetszik!

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Ha már ugyanaz a fejlesztõ, meg már 7 éve készül, akkor remélem, hogy meg fogja közelíteni a System Shock 2 hangulatát. Mert azt számomra semmi sem tudta meghaladni 😊

2 drágaszáág, a HTC P3600 Trinity éés a Dell XPS 1530, természetesen DDR3-as Gf8600GT-vel :)

icewolf
"A kérdés költõi, de egyáltalán nem megalapozatlan. Az eddig megjelent képek alapján nyugodtan kijelenthetjük, hogy nem egy országban betiltják majd ezt az amúgy fantasztikusnak ígérkezõ FPS-t."

LOL, és mégis ez a kérdés mire van alapozva? valahogy errõl már nem szól a hír.

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

valószínüleg..ahogyan a System Shock 1-2 is azok lettek...
a kiadó oldalán van, szóval hivatalosnak számít, de bizonyára majd csinálnak egy saját, külön "bioshock2.com"-ot is.

koschwarz
szerintem ez lesz A következõ horror-játék legenda.

bertino
egész jónak tûnik

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

koschwarz
hivatalosan ez még egy nem hivatalos oldal, há nem érted???<#nevetes1>

"...(ez még nem a hivatalos)..."
"A játék hivatalos oldala"
:-)

A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom

koschwarz
háhá, csak itt ne tiltsák be. monnnyuk a legutóbbi videjó télleg elég brutális volt. nyami.<#whatever>