Oz Anozher Life
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Üzenjetek. <#email>#email>
A 166MHz-en meg lehet nevetni, de nem mindenki engedhet meg magának egy jobb gépet. Nekem pl. PII Cel. 333MHz.
PII-es pedig van 533MHz-en is, ha jól emlékszem... Vagy az én procim nem is létezik? <#vigyor5>#vigyor5>
Ezen én is jót nevettem.
Ez pont olyan mint egy álláshirdetés amit a minap láttam:
"Szükséges iskolai végzettség: szakközépiskola
Szükséges képesítés: gimnáziumi érettségi" 😊
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Egyépként egy nagy gané!!!
Másfél órát elvett az életembõl, de lvl2 vagyok!<#banplz>#banplz>
Az egész játék arról szól hogy mindenki kussol a vízparton, és horgászik, mert ugye azzal lehet szintet lépni, nekem 1 óra volt a lvl2 de találkoztam lvl30+os elvetemültekkel is.<#guluszem1>#guluszem1>
LoL , volt olyan P3-mas, ami csak ennyit bírt, vagy elírtad ? 😄 a P II-sem ment 200MHZ-en..<#nevetes1>#nevetes1>
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Pentium III 166MHz, 32M RAM, 80MB HDD, 56k connection to Internet
Ez jó<#nevetes1>#nevetes1>
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
“It turns out I’m immortal. And what do you do? You bury me alive you dicks…”
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Akik játszottak már ezzel a gamével, azok írhatnának, nem megy semmi ezen a fos gépen ami itt van az albérletben azért próbálkozok ilyen érdekes gamékkel <#idiota>#idiota>