18
Oz Another Life
-
Kvarc #18 Játékosokat keresek, akik jobban értenek angolul mint én...
Üzenjetek.
A 166MHz-en meg lehet nevetni, de nem mindenki engedhet meg magának egy jobb gépet. Nekem pl. PII Cel. 333MHz.
PII-es pedig van 533MHz-en is, ha jól emlékszem... Vagy az én procim nem is létezik? -
#17 "Pentium III 166MHz"
Ezen én is jót nevettem.
Ez pont olyan mint egy álláshirdetés amit a minap láttam:
"Szükséges iskolai végzettség: szakközépiskola
Szükséges képesítés: gimnáziumi érettségi" :) -
#16 Legalább azt a kurva topic-címet begépelhetted volna helyesen. :D -
Jeff24 #15 Hivatalos oldalon volt így -
#14 Ki gondolta volna, hogy ők is a játékban kötötték össze életük vonalát(Ezt még Gyuri bácsi se tudta volna szebben kifejezni). -
#13 Azt bírtam, hogy amikor bementem a városba, mondom csak körülnézek már egy kicsit, egy árva lélekkel nem találkoztam, szal nem a legnépszerűbb játék, ez gondoltam is amikor nem kérdezte meik serverre akarok menni, mondom ez vagy laggol vagy magányos játék lesz, szal 20 ember horgászott a parton és csá ennyi a game.
-
#12 Haha, én a cím alapján azt hittem, hogy egy újabb Another World remake :) -
#11 Amúgy aki szeret horgászni meg közbe külföldi kockákkal dumcsizni annak ajánlom -
#10 Biztos király game, de ne próbálkozom ilyennel. 10 hsz!!! :D -
#9 Wehehe letöltöttem a gamét és ki is próbáltam qrva jó próbálja ki mindenki
Egyépként egy nagy gané!!!
Másfél órát elvett az életemből, de lvl2 vagyok!
Az egész játék arról szól hogy mindenki kussol a vízparton, és horgászik, mert ugye azzal lehet szintet lépni, nekem 1 óra volt a lvl2 de találkoztam lvl30+os elvetemültekkel is.
-
#8 Pentium III 166MHz
LoL , volt olyan P3-mas, ami csak ennyit bírt, vagy elírtad ? :D a P II-sem ment 200MHZ-en.. -
Jeff24 #7 The minimum recommended specification to play Oz:
Pentium III 166MHz, 32M RAM, 80MB HDD, 56k connection to Internet
Ez jó -
#6 már 6! gyerünk emberek nem kell már sok! -
Thanatos #5 tiszta jó :D de mirét van oylan érzésem hogy ez a topic 10hsz-t se fogja elérni? :D -
#4 vagy inkább uccso szerencsétleneknek segitseg parkapcsolathoz, mert itt penzert lehet venni azt, h full profi deszkas legyel sztem xDDDD -
Cutee #3 Ahogy igy elnézem szvsz ez vmi féle sims szerű online game, vagy inkább 3d-s társkereső. -
Thanatos #2 őőő, ennek miről is kéne szólnia? :D -
#1 Hivatalos oldal linkje: link
Akik játszottak már ezzel a gamével, azok írhatnának, nem megy semmi ezen a fos gépen ami itt van az albérletben azért próbálkozok ilyen érdekes gamékkel