32
Melyik rpg játékban van 2 játékos opció?
  • Prypiat
  • dinomano
    Jó a rouge galaxy; csak nem tudom hogy van-e még normalis DVD5-ös RIP? ami nem fagy le 1 idö utan...
  • UltimateGamR
    a mostani best állítólag a Rogue Galaxy! nekem eleinte ( első 2 óra után ) nagyon bejöt , de utánna hihetetlen módon romlik a játékélmény a sok "verekedés" után
  • Prypiat
  • Prypiat
  • dinomano
    Nyomjatok, én csak gameplay videokat lattam, de ahhanyosnak tünt... :-P
  • Prypiat
  • Prypiat
    Hú nagyon köszönöm a tippeket mindenkinek,körbe fogok nézni, a champions of norath-ot már nyomjuk nagyon állat! :)
  • dinomano
    hmmm... Nem tudom, en megszoktam PS-en a jRPG-ket, ezek a pc-s akcioRPG-k annyira nem dobogtatjak meg a szivem, max. a 2player co-op bent...
  • öregharcsa
    pedig lehetne sokkal több ilyen játék!!
    én nagyon komázom...
    a technikai háttér adott úgyhogy nem is értem miért csak ennyi játék van belőle....
    pl:miért nem írták át a diablo2.-t ps2-re?? pedig az fincsi lett volna....
    vagy a mostani titan quest játékot vagy akár a sacred gammát....
    ehh hanyagolnak minket...
    és még sorolhatnám az ilyen játékokat de minek....
  • dinomano
    ennyi az össz kb.; de hat igazbol az ilyen tipusu game-ek nem kifejezett PS2-game-ek; ugy ertem; h. nem ilyen game-ekben erös a rendszer... :-P
  • öregharcsa
    na van még egy ami eszembe jutott(de minek) Legion - The Legend Of Excalibur...na ez még olyan de én is csak próbából néztem meg ezt a gamet.....

legion itt
  • dinomano
    csak ezek... Talan még ajanlhato neked a LOTR-return of the king...2playerben is küldhetö hack and slash, fejlödesi lehetöseggel...Nem rpg, de faxa kis kalandgame(és 2 player)... meg talan a LOTR: The two Towers-ben is van 2player; de erre nem emlekszem pontosan...Van még 2 player co-op: a Legend of Jack Sparrow(de ez eleg szar game)+a közeljövöben az ERAGON lesz 2 player hack and slash-kalandgame; de nem tudom mikor jelenik meg...
  • öregharcsa
    úgy tudom ez a 4 játék van csak....legalábbis ilyen kinézettel...asszem
  • Prypiat
    Köszönöm a további tippeket! :) Ebből a hack'n'slash műfajból mit érdemes kipróbálni amiben van esetleg egy kis fejlődési/kasztlehetőség is?
  • Max 36
    Ami szerintem mostanában kijött,és kellemes meglepetés,annak ellenére a,hogy 2D-s a megjelenítése,az Atelier Iris2 .című anyag.Jó sztori,nincs túlbonyolítva a harcrendszer sem.
  • öregharcsa
    hát a Champions of norrath 1-2 nem az a klasszikus értelemben vett rpg hanem inkább hack'n'slash ill action-rpg néven van elhíresülve(igen a baldur's gate is ilyen)....az rpg műfajhoz annyi köze van hogy itt is van egy olyan "fejlődésfa" rendszer ahol a hős(ök) főbb tulajdonságai között lehet elosztani a tapasztalatokat....

egyébként szerintem sokkal jobb mint a Baldur's gate sorozat, igaz ezt is kedvelem nagyon.
    a másodikat már nem az eredeti csapat csinálta(sajna)....na ők hegesztették a két champions részt.....

csak ajánlani tudom mind a single ill multiplayer részét....

üdv és jó játékot hozzá.
  • Prypiat
  • dinomano
    Nincs mit... :-P
  • Prypiat
    Köszönöm! :)
  • dinomano
    FF-ben nincs co-op. mod... mas jellegüek manga rpg-k; amugy PS2 japcsi gép - +sztem rpg-ben is japcsik a kiralyok - szoval nem veletlen a manga-tultengés... :-P Talan C. of Norrath+Champions the return ajanlhato neked; azok vegulis ollasmi akcio RPG-k mint Baldurs; bizti van bennük co-op...
  • Prypiat
    Basszus ahogy nézem szinte csak manga stílus van. :( Ráadásul azokat is csak egyedül lehet nyomni. :( Final fantasy-ban van cooperative mod?
  • Prypiat
    Köszönöm a Champions of Norath-ot megnézem! :)
  • Afe
    azt nem tudom, hogy a Monster Hunter-rel lehet-e cooperative játszani, de ha lenne online a gépemen biztos beszerezném mert csak jókat hallottam a multiplayer részéről.

hogy mennyire jön be a stílusa döntsd el te.
    a harc nem körökreosztot hanem realtime, meg lehet ruházni a karaktert, szal kicsit hasonlít a bg-re:)
  • biomage
    lol az irást nem is olvastam :)
  • Seth
    ezek egyike sem felel meg a kívánalmaknak ... ^^
  • biomage
    Grandia 3 / final fantasy öszes része
  • Sephi
    Ja ja ez a ketto naon utos!
  • Devil Alien
    Champions of Norrath és Champions: Return to Arms
  • Seth
    Hát ps2-re szinte az összes rpg "manga stílus", 2playeres-t nem ismerek
  • ColdFire
    engem a PSPsek erdekelnenek...
    de nem olyan, h egy orajig pofaznak benne, haanem olyan mmorpg szeru...
  • Prypiat
    Sziasztok!

Segítsetek nekem! Kellene jónéhány ps2 rpg játék címe amit lehet 2-en vagyis cooperative módban játszani. Ha lehet ne manga stílus mert az nem jön be. :) A Baldurs Gate mindkét részét végignyomtuk már.

Köszönöm előre is!