77
  • terbes
    Kíváncsi vagyok, hogy miért van rajta szpíker.
  • MEdievil
    5-10%? jó neked, én ha a 0,5% játszható lenne már elégedett lennék... legutólsó játék amit megvettem és tényleg azt mondhatom hogy megérte az a warcraft3 +kieg jó singleplayer és olyan multi amivel még most is tudok heti pár órát játszani... azóta max a Fear multiplayerre mondhatom hogy megérte a pénzét mert ingyenessé tették
  • McW
    Hát, remélem hogy ez egy "home-made" GX2-es...
  • Mihail
    én azért használok drága tápot, mert stabilan adja le a megfelelő feszültséget. az olcsó tápok nagyja már új korában is a megengedettnél nagyobb feszkót ad le, pl. 12v helyett 13,5-öt.
    másrészt pl. a 12cm-es ventivel szerelt tápoknak nincsen semmi hangja, ami szintén egy pozitív tényező, ja meg az olcsó tápoknak a túlfesz védelme sem ér sokat
  • maestro85
    OTT a PONT! Nem kell játszani a legújabb játékokkal, amik ráadásul így sem rendelkeznek nagy játékélménnyel, és akkor nem kell költeni a legújabb csodagyerekre. Érdekes: 2éve vettem 15ért használtan egy 9000Pro AIW -ot, tök jól megvagyok vele. És néha még játszom is. Sajnos ma már a játék ipar is olyan mint az mp3 lejátszóknál az Apple ipod. Divat, elég jó és mindneki másolja, csak a másoltak már eléggé vackok. Játékból is annyi van hogy kb az 5-10% érdemleges. SZERINTEM
  • peba
    "de a 768 mega ram mi a francnak?"

Mért, anno a 40 megás vinyó mi a francnak kellett? :D
  • Caro
    Ez lehetetlen!
    Egy 4 cm^2-es core méret mellett ez azt jelentené, hogy 0.625 MW/m^2.
    És aligha lesz benne ekkora core.
    Összehasonlításképpen ez háromszor akkora mint egy 2000W-os 5 cm sugarú villanyrezsó teljesítménye.(És azok se általában 5 cm sugarúak)
  • syn7h37ic
    Ekkora marhaságot ! Ezt most komolyan gondolták, hogy hibrid vízhűtés?Vagy vizet neki, vagy levegőt. A kettő együtt ostobaság. Ha ennyire melegszik, akkor érthető egy vízes hűtés, ami halk is. A ventit nézve, porszívózni is lehet majd vele.

De az is lehet, hogy olyan jó a léghűtése, hogy ezzel hűtik a procit, amin blokk van
  • neoG
    óóó hát aztán hogy néztek ki az első FX-ek.ez is lesz még hihetőbb formájú.De hogy honnan vették azt az idétlen ventillátort...meg vhogy a lapátok elosztása nem stimmel
  • droland
    Ezek a szuper kártyák arra az időkre jönnek ki, amig az új fejlesztés nincs kész. Ha ez igaz, akkor ez nem más, mint egy 7000res széria idegbeteg változata. Az új dx10es kártyán már csak egy lityegő fika venti lesz, úgy is megcsinálják: lásd 6600gt vs 7600gs kb egy szinten van, de az előbbi 70 fokon megy idegbeteg ventivel addig az utóbbi passzívval is megelégszik. Szóval ha ez a kártya igaz, csak időhúzás, hogy a dx10 VALÓDI OPTIMALIZÁLT NEM IDEGBETEG HŰTÉST IGÉNYLŐ kártyája megjelenéséig addig legyen valami...
  • fourgee
    Azt még igen, de aminek csak QEMM386-tal lehetett elég memóriát csinálni, azt már nem :)
  • juzosch
    Á dehogy. Egy mai átlag-gép alig fogyaszt többet 200W-nál. A mai 600Wos csúcstápok minden lehetséges igényt kielégítenek.
  • dcyrax
    Golden Axot szerintetek futtatja ?
  • gyuri12
    hát ez ocsmány! és biztos kamu az egész!
  • Munch
    Hát ez szerintem gusztustalan ahogy kinéz. Meg megint csak ződnyákra tellik? :D

Minek kéne két tápcsati? Meg minek kéne nagytáp?
    Egyesek nem tudnak számolni soha. Megveszik a bazinagy kétmilliówattos tápot "villamszámlám rulz" elv alapján, és a negyedét sem használják ki.
  • Super DANTE
    Elsőre én is azt kerestem a képeken!
  • vafeN
    Vajon mennyibe kerülhet majd 1 ilyen
  • eke
    Ez már elmerák..bár ez még mindíg nem egy "csúcs" 3d kártya....:-)
  • Mice
    :D aszem erre mondják, hogy "b+ nagy az isten állatkertje" :) még jó, hogy van a tantervekben magyaróra és oktatják még az ironizálást:)
  • Bladez
    legalább nem kell a fűtésre gondolni:D:D
  • Vorpal
    Hát akkor minden kötekvőnek : a :) azt jelenti, hogy humor mosoly vicc

Kipróbálni otthol kötelező - tükör kell hozzá
  • obe
    viccelt:)
  • grebber
    bakker 2 tápcsati elkell majd egy 5000Wattos táp :(

Nemhogy arra törekednének hogyan tudna kevesebbet fogyasztani!
  • juzosch
    nem mondod
  • NorbyI
    Nem tudom ki szivárogtatott ki megint ennyi baromságot de ebből a cikkből talán egy edül a GDDR4 lesz hihető a többi csak hülye találgatás, minden alap nélkül. Blikk "szinvonal" sincs már.
  • Zedas
    Valahogy kamunak tűnik ez a kártya. Eleve az zavar hogy nincs rajta HDMI, holott szerintem ez alap lesz bármilyen újgenerációs kártyán.

Nem mondom hogy ez nem egy nVidia kártya, de meg fogok lepődni ha ilyen lesz a 8800-as.
  • BCS CORPS
    ezek a furcsa értékek totál kamu mind
  • Esrohnoil
    Miről beszélsz ember? A Q3 már a réginek számító gépeken sem szaggat. :D
  • juzosch
    Na két ilyen kell SLI-ben, és akkor nem szaggat a Quake3:)
  • Godefroy
    320 bites memoria busz?
  • Aspirin
    Leesett, ezen már el fog döcögni az Oblivion 1920x1440-es felbontásban 8xAA és 32xAF mellett úgy 45 fps-el
  • gabeei
    Jah,csak itt dollár helyett euro-ban lesz számolva. Ahh, beh szépek voltak azok az idők, amikor a 680Ultra-t szidta mindenki a 2 molex csatija miatt, ezen meg 2 PCi-ex-es csati van. Gyönyörű. ATi-fanok kedvéért: az R600 állítólag 250W-ot kajál majd...
  • Aspirin
    A 384 bites interfészt sem igen tartom hihetőnek (512-nek kellene lennie...), de a 320 (256+64)?!
    Gondolom DX10-es lesz, úgyhogy nem lesz külön vertex és pixel egység. DDR4 szuper! de a 768 mega ram mi a francnak?
  • Istencsászár
    Ujabb hülyítés és pénzcsinálás