Csajozós/Pasizós dumák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dunga
Hello! Fotográfus vagyok és pont olyan arcot keresek mint a tied!
Hello! Én plasztikai sebész vagyok és pont olyan arcot keresek mint a tied.
Te b.meg de szép vagy b.meg! :]]]
Szeva, kéne a testem mi?
De szép vagy ma Eszti!!! Eszti!!!- Nem vagyok Eszti!!-Tudom, de szép se.
Mondd néztél te már tüköreb? Igen? És még nem vagy szerelmes magadba?
Szia! Anyámék kizártak, aludhatok nálad?
Én ellenõr vagyok! Most lyukaszthatok?
Bocsi nem tudod véletlen, hogy hívnak??
Tudnál adni egy 20-ast? Megígértem anyukámnak,hogy felhívom,ha szerelmes leszek!
Ne szólj semmit fel vagy szedve!
Relax béby, relax! Merrelax?
Feljössz DVD-zni?
Szép vagy szép vagy, mint az álom csak a melled nem találom.
Szia, összetesszük amink van?
Van nálam kolbász, meg szalonna. Ennék hozzá kenyeret.
Gratulálok anyunak, meg apunak!
Szia! Látod azt a srácot a pultnál? \igen\ És azt az izmos hapsit a táncparketten? \Igen!\ Na nekik semmi közük az egészhez te nekem tetszel és szeretnélek jobban megismerni!
Ez teveszõr pulóver? Megismertem a púpokról
Ha rádnézek látom, hogy a szüleid jó munkát végeztek
Hy! My name is Elek! Petting Elek!!
Szia! Bekéne Antal vagyok! De Neked csak Bekéne Tóni!
Szia! Megmutathatom, hogy milyen mély a szerelem???
Sokat gondolkoztam, és úgy döntöttem, hogy jobb lenne, ha nem lenne köztünk semmi...se ruha, se levegõ
Haza kisérlek, megtartasz?
Iszol egy kólát? Hozzál már nekem is...
Szia, Béla vagyok 8 éves, 6 éve képtelenen a szexre! De azért próbálkozunk?
Szia! Huszonot Centi!
Ne haragudj, megtudnád mondani hogy írjak a telefonszámod?
Kisasszony ha maga bor lenne, édes lenne vagy száraz ???
Vállalkozó vagyok... Ma estére bevállallak!
Milyen érzés a buli legszebb csajának lenni?
Kö kóla pufi rizsa?
Szebb vagy akár 1 álom hmm mondjuk nekem csak rémálmaim szoktak lenni...
Azt szeretném, ha nem lenne köztünk semmi! De tényleg semmi, se ruha, se levegõ!
Az én méreteim:bébi méretü,60cm és 2 kilos kell?

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

dunga
sbm-tõl még:
Na gyere, gyere baby, gyere közelebb, ha akarod. Ha valami jót akarsz magadnak, told ide a farod.

Az elsõ reakciód, hogy meglett, csak ámulsz, mert hatalmasnak látod. Egy szösszenetnyit feldobom a kedved és a végén majd cseppet se bánod.

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

Pheaper
kula itt van az elsõ videó amit megigértem nézzétek 😛ITTTTTT 😛

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Palinko
teraszon te ne bassz,
mert anyád lebasz!
kurva egyszerûen. és van barátod ?
ha poénos vayg hozzá lehet fûzni egy két dolgot

megkérdezed hogy izmos ,e? azt mondja nem , leintézed 😄
vagy nincs barátod , szeretnél egyet ? , itt vok pl. 😄 bejövök e stb... ?! nem tudom , ezen mi olyan nehéz 2 szó...

DJ Skyline
és,merre voltál a hétvégén a pasiddal?
háát voltunk aaaa...
vagy
kimondta hogy van pasim?! nekem nincsen

kész,ennyi! 😄

Hogy tudod meg egy casjtól hogy jár e valakivel?

Nekem eddig mázlim volt mert ismertem a õket gyerekkoruk óta szal nem volt nehéz.

De olyantól aki még a félismertetlenség állotában lelendzik (Értsd volt már pád suma vele de még semmi konkrét.) hogy tudakolod meg hogy van e már fiúja?
Chrystopher
Jó a segged. Kõ kóla? 😄

Bocs, ha vót'.

Jagi
Ez kõrégi, itt az 1.0 😊

Helló szia szevasz, van nálatok terasz?
Ha nincs nálatok terasz, helló szia szevasz!

joebacsi
szevasz, van nálatok terasz?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

dogfish
#217: ez kesz... eppen egy kis "power flower" hatasa alatt vok, meg most is nehezen irok a rohogestol.. 😊)))
#231 a 147-es haszben vannak kedvesek is 😊
Cukor ment a szemedbe, hogy ilyen édesen nézel?😊
kulabácsi
helló bébi bár nem hívnak Elvisznek, de ha szépen megkérsz én bárhova elviszlek!
(sub bass monster....)

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

desigo
neeem

kedves szöveget a csajnak....
kulabácsi
azt akarod h csorogjon a nyál a monitorból?😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

kulabácsi
😄

desigo
írhatnátok tényleg valami kedveset is😊
desigo
"lefeküdnél velem 10 ezer forintért?
Kár, pedig nagyon kellett volna a pénz."

nah ez nagyon nem bejövõs....
lett belõle sértõdés
kulabácsi
THX😊
szavadon foglak xD

Pheaper
hnap felrakom õket 😛

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Pheaper
a hókefélke is megvan 😊

kulabácsi
ha van több része akkor zúzd már nekünk😄

haveroknak most küldözgetme linket msnen 😄

az hát😄

Anyától való távozás után reinkarnációt nem fogadunk el!

kulabácsi
ez kész vazze😊

Speedbreaker
hókefélke?

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Mincsi
ehhh..😄DDDDDDD

Rush!

tényleg? muti már😄
Pheaper
ezt de rég láttam 😊) van több része is 😛

Speedbreaker
hehehe. 😄😄D😄

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

A vámpírok fél egykor basznak?

Az mekkora rajzfilm😄😄😄D😄
Speedbreaker
😄

Pheaper
akkr pörögéj 😄D

Speedbreaker
Itt a röpke alkalom, pöröghetsz a farkamon :S

Speedbreaker
😄😄😄

Czdano
😄DDD

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

kulabácsi
LÁL😊

dogfish
angolul jobb 😊
Szia. A Virginia állambeli Beverentõl születtem alig 12.000 km-re a Szabolcs megyei Nyíregyházán 😄

z0ty
dehogy nincs értelme. a mai értékrendet figurázza ki :|
"nice shoes - wanna fuck?" (jobban hangz)

"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]

dogfish
nincs is ertelme, ez benne a "poen" 😊
Speedbreaker
azt a cipõset nem értem :S

dogfish
hehe... talaltam meg egy edes pasizos dumat... 😊

"Helló édes,hogy vagy képes más nõvel járni???"

ez marha lol xDDD
dogfish
dobjal be pasizos dumakat!
(nem fogadjuk el azt a kifogast, hogy nem ismersz egyet sem) 😊
Mincsi
heee?

Rush!

Pheaper
Nálad vagy nálam?

Pheaper
Szia, a nevem {Peti}, eddig tetszem?😄D

dogfish
naaa! pls!! 😊 akkor keszitek neked szp logot!!!!

(tek)
Mincsi
ááááá..lol 😄DDDDDDDDD

Rush!

dogfish
bedobnal te is szoveget?