599
-
milu00 #519 sztem tök mókás ez a teszt! mindenki töltse ki!:):) -
hát én nem, nekem nem jön be ez a ... egyébként ha felmész az axe honlapjára ott van egy teszt hogy milyen pasi vagy :D -
milu00 #517 :) csak én lettem nyomi fosszília???
láttátok az axeológia résznél a virágot, h tekereg a kanapén?:) tekeregnék én is vele..:P -
idamaria #516 macho-sapiens
honnan szednek ezek ilyeneket? :) -
Endru37 #515 Én is! :D -
heh, én megkaptam a macho-sapiens-t :D :D: D -
milu00 #513 megnéztem ezt az axe-os izét, amiről társalogtatok korábban, hát, durva.. főleg az a teszt..:D fosszília lettem -
hát ha lenne lányom tuti nagyon félteném és a nyomába járnék hogy kivel mikor mit csinál...
egyébként bocsi, tényleg azt hittem hogy csaj vagy és a hugodról beszélsz, de így is érthető hogy félted, hisz tudod mit csinálnak a pasik :D -
milu00 #511 belőlem is tuti, pláne ha ilyen szöveggel nyomulnának szegény lányomra! amúgy ezeket honnan szedtétek???hm? durva..:) -
Endru37 #510 Sztem ez jogos...sokszor elgondolkoztam már azon,hogy mi lenne ha apa lennék és lenne 1 lányom.Aki jól néz ki.Az biztos hogy előtörne belőlem a szigorok szigora... :) -
milu00 #509 te is??:) édes vagy h homoszexuálisnak, vagy nőnek nézel..:)
mint férfi, féltem a kishugom, de ez logikus is, nem? manapság annyi hülye kis ficsúr rohangál.. -
miért mi van a hugoddal? te is voltál annyi idős mint ő, te is ugyanazokat kaptad a pasiktól mint most ő... szóval szerintem nem kell félteni semmitől se... te is túl élted azt a korszakot. meg kell válogatni hogy az ember milyen szórakozóhelyre megy és hova nem, akkor nem értheti baj... -
milu00 #507 szeretem a poénokat és értem is, de azért nőként manapság..:S van egy húgom és ha rá gondolok, megverném az összes bunkót. a baj csak az, h én is ugyanolyan vagyok a többi csajjal.:P -
idamaria #506 Ez a fölső elég gáz, de a többi az aranyos :) -
ragazzi #505 Igazat adok neked, fel tudja dobni az ismerkedést egy kis oltós szöveg. -
Hát nem tudom, én bírom az olyan csajokat akik értik a poént és esetleg tolnak valami oltást ők is... Nem szeretem az ilyen frigid.... -
ragazzi #503 Miért kergetnéd el őket? Nem szereted a poénokat? -
milu00 #502 hm.. őszintén? ha csaj lennék, úgy elkergetném az ilyen pasikat!!:S -
Jól van, ott találkozunk ;)
amúgy nézegettem az új oldalukat, és hihetetlen hogy ennyi mindenre rámennek.. buli, reklámfilmek, stb.. egy új deo miatt :)
-
vadvagyok #500 Néztétek a bulihelyeket a honlapjukon? Lesz egy-két jó party:P Idén megint követjük nyáron az állomásokat, mint tavaly, durva csajok vannak, és ott lehet hódítani ezekkel a szövegekkel:D -
kalaja #499 főleg a csajokba :DP -
ragazzi #498 Ezért kell az ismeretleneknél bepróbálkozni ilyen dumákkal, mondjuk kell hozzá egy kis alkohol is szerintem:). -
mufan21 #497 ezeket már mind ismerik a hölgyismerőseim, de próbálkozni sosem árt!
akár még jól is jöhetsz még ki belőle! -
Én is onnan másoltam ki, de nem tudom, h ha csaj lennék, mennyire jönne be egy ilyen:P -
Bandura #495 Ja megvan. de ezek szakállasak, nem? -
ragazzi #494 Én az Axe-on csak használható szövegeket találtam. Szombaton le is teszteltem az egyiket. Bejött:) -
"Ne haragudj, elhagytam a telefonszámom.. Elkérhetem a tiedet?":D:D:D:D -
mufan21 #492 használd a guglit, az mindent tud :PP -
Bandura #491 Te miről beszélsz?
-
Freshke #490 ez még rosszabb mint az axe-on lévők -
Bandura #489 -szia
-szia
-nagyon el lehetsz fáradva
-miért?
-mert egész éjjel a fejemben jártál -
#488 Diszkóban:
Fiú: Nem megyünk ki beszélgetni?
Lány : De esik az eső!
Fiú : Nem baj majd a cipőmre térdelsz
:)))
Kicsit erős, de akár hatásos is lehet:
"Úgy megbaszlak belém szeretsz" -
lol :D -

-

-
megtörtént:
buliban elkezdtem egy csajjal beszélgetni, kicsit magától elszállt féle volt
majd egyszer csak jött egy kérdés:
- van kocsid?
- sajna nincs, hát neked van?
csaj kissé tágra nyílt szemekkel: - hátőő nekem sincs
- kár, pedig haza vihettél volna...hozzátok :D
erre csaj majdnem hátraszaltó
végülis nem lett belőle semmi, de ezután a "fordulat" után már kicsit felszabadúltabb volt a beszélgetés :) -
"Van egy szabad állóhely itt melletted?" -
Azt akartam, csak féleírtam
-
extramagascsaj #481 lol
na igen...
Rachel :D -
Különben is Nyugat-Európát. :P