Reservoir Dogs - Kutyaszorítóban

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fido4life
"Beszédfronton szintén jó a helyzet, sõt Michael Madsen (Mr. White) személyesen asszisztál a teljességhez. " Mr. White !???!!?? <#wow1><#wow1><#zavart2><#wow3> Jézusom..

És egy idõ után csomószor újraindítja magát a számítógép. Egy magyar torrentoldalról szedtem le a gamet. Ezek a dolgok lehetnek a példány hibái?
Hogy kell betölteni kimentett állást? Rámegyek arra, hogy Load Game, Enter, kiírja, hogy sucesfull. De az Enter újbóli benyomása után a másodlagos fõmenübe ugrik bele. Mit csinálok rosszul?
Asszem hogy az Sgn olvastam hogy Új Zélandon betiltották túlzott brutalitása miatt...ártatlan túszok csonkolása, belezése mittoménmilye. Ezek tényleg benne vannak?
rob99
sztem ennek olyan a grafikája mint a san andreas-nak

energy-klan.hu magyar klán oldal, hírekkel

hát nem tom Tibi te milyen játékokkal játszottál eddig :S: de sztem ez a játék igen igen hulladékra sikeredett! nem optimalizált ,nem jo a játékmenet, és elkapkodott munka
Sziasztok nekem megvan a játék és szerintem elég király! Nekem legalábbis tetszik.
multiplatform !!!
Dragonlords
Pc és méghozzá igen összecsapott

JaSoN HuNTeR
PC VAGY KONZOLOS A JÁTÉK?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Laza
"Miért kell már rögtön a 4. bekezdésben spoilerezni? :|"

Hihi ... kb semmi spiler nincs benne, ugyanis ez a leirt jelenet a film elso 5 perceben kiderul ... pont nem errol szol a film, hanem arrol, megis hogyan tortenhetett meg ez 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

joebacsi
ha neked az spoiler volt, akkor szégyeld magad 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Egy 14 éves film egyik részlete nem tudom mióta spoiler 😊

Higany
Nem rossz gama! Már nyomúltam vele! Ajánlott a film megnézése, játék elõtt! Csõ!

Midegy, csak a játékmenet ne legyen olyan...
Sadist
Miért kell már rögtön a 4. bekezdésben spoilerezni? :|

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

0Speed0
Hát nem az...annyira...olyan a grafika mintha a Driv3r-én javítottak volna picit..

Sok láma idehazudik egy gépkonfigot...

Speedbreaker
Biztos jó lessz 😉

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *