19
  • Fido4life
    "Beszédfronton szintén jó a helyzet, sőt Michael Madsen (Mr. White) személyesen asszisztál a teljességhez. " Mr. White !???!!?? Jézusom..
  • Quantumleap
    És egy idő után csomószor újraindítja magát a számítógép. Egy magyar torrentoldalról szedtem le a gamet. Ezek a dolgok lehetnek a példány hibái?
  • Quantumleap
    Hogy kell betölteni kimentett állást? Rámegyek arra, hogy Load Game, Enter, kiírja, hogy sucesfull. De az Enter újbóli benyomása után a másodlagos főmenübe ugrik bele. Mit csinálok rosszul?
  • pitiless
    Asszem hogy az Sgn olvastam hogy Új Zélandon betiltották túlzott brutalitása miatt...ártatlan túszok csonkolása, belezése mittoménmilye. Ezek tényleg benne vannak?
  • rob99
    sztem ennek olyan a grafikája mint a san andreas-nak
  • PunkZoli
    hát nem tom Tibi te milyen játékokkal játszottál eddig :S: de sztem ez a játék igen igen hulladékra sikeredett! nem optimalizált ,nem jo a játékmenet, és elkapkodott munka
  • Tibi23
    Sziasztok nekem megvan a játék és szerintem elég király! Nekem legalábbis tetszik.
  • Fre576
    multiplatform !!!
  • Dragonlords
    Pc és méghozzá igen összecsapott
  • JaSoN HuNTeR #10
    PC VAGY KONZOLOS A JÁTÉK?
  • Laza
    "Miért kell már rögtön a 4. bekezdésben spoilerezni? :|"

Hihi ... kb semmi spiler nincs benne, ugyanis ez a leirt jelenet a film elso 5 perceben kiderul ... pont nem errol szol a film, hanem arrol, megis hogyan tortenhetett meg ez :)
  • joebacsi
    ha neked az spoiler volt, akkor szégyeld magad :)
  • aDannyBoy
    Egy 14 éves film egyik részlete nem tudom mióta spoiler :)
  • Higany
    Nem rossz gama! Már nyomúltam vele! Ajánlott a film megnézése, játék előtt! Cső!
  • Kindred Blades
    Midegy, csak a játékmenet ne legyen olyan...
  • Sadist
    Miért kell már rögtön a 4. bekezdésben spoilerezni? :|
  • 0Speed0
    Hát nem az...annyira...olyan a grafika mintha a Driv3r-én javítottak volna picit..
  • Speedbreaker
    Biztos jó lessz ;)