19
-
#19 "Beszédfronton szintén jó a helyzet, sőt Michael Madsen (Mr. White) személyesen asszisztál a teljességhez. " Mr. White !???!!?? Jézusom.. -
Quantumleap #18 És egy idő után csomószor újraindítja magát a számítógép. Egy magyar torrentoldalról szedtem le a gamet. Ezek a dolgok lehetnek a példány hibái? -
Quantumleap #17 Hogy kell betölteni kimentett állást? Rámegyek arra, hogy Load Game, Enter, kiírja, hogy sucesfull. De az Enter újbóli benyomása után a másodlagos főmenübe ugrik bele. Mit csinálok rosszul? -
pitiless #16 Asszem hogy az Sgn olvastam hogy Új Zélandon betiltották túlzott brutalitása miatt...ártatlan túszok csonkolása, belezése mittoménmilye. Ezek tényleg benne vannak? -
#15 sztem ennek olyan a grafikája mint a san andreas-nak -
PunkZoli #14 hát nem tom Tibi te milyen játékokkal játszottál eddig :S: de sztem ez a játék igen igen hulladékra sikeredett! nem optimalizált ,nem jo a játékmenet, és elkapkodott munka -
Tibi23 #13 Sziasztok nekem megvan a játék és szerintem elég király! Nekem legalábbis tetszik. -
Fre576 #12 multiplatform !!! -
#11 Pc és méghozzá igen összecsapott
-
#10 PC VAGY KONZOLOS A JÁTÉK? -
#9 "Miért kell már rögtön a 4. bekezdésben spoilerezni? :|"
Hihi ... kb semmi spiler nincs benne, ugyanis ez a leirt jelenet a film elso 5 perceben kiderul ... pont nem errol szol a film, hanem arrol, megis hogyan tortenhetett meg ez :) -
#8 ha neked az spoiler volt, akkor szégyeld magad :) -
aDannyBoy #7 Egy 14 éves film egyik részlete nem tudom mióta spoiler :) -
#6 Nem rossz gama! Már nyomúltam vele! Ajánlott a film megnézése, játék előtt! Cső! -
Kindred Blades #4 Midegy, csak a játékmenet ne legyen olyan... -
#3 Miért kell már rögtön a 4. bekezdésben spoilerezni? :| -
#2 Hát nem az...annyira...olyan a grafika mintha a Driv3r-én javítottak volna picit.. -
#1 Biztos jó lessz ;)