14
-
L3zl13 #14 Azt nem lehet, ők pénzelik a pilitikusok kampányát... -
hopp #13 pereljék be az összes fegyvergyártó céget, mert elősegítik a terrorizmust...
bahh.. nonszensz. -
todwardus #12 Én használom a Morpheust szerintem sok minden van rajta...és maximummal jön...bár sok rajta a reklám...télleg ha bezárták akkor nálam meg hogy megy még mindig ? -
#11 itthon is volt példa arra, hogy felfüggesztettek 1 torrent oldalt, ami mai napig nem olyan mint volt... -
#10 The Pirate Bay 4EVER ! -
Kritikus #9 A BearShare még mindíg müködik, nem tünt fel, hogy nem ment volna.. Ez a cikk hülyeség.
-
#8 Hehe, szép lenne ha egy esgés comment hatására egyik pillanatról a másikra valakinek sikerülne leállítani a torrentet :) -
gabeone #7 Talán éppen azért nem kellene reklámoznod! -
#6 Ja, és épp a torrent az egyik legjelentősebb és leghatékonyabb filecserélő mostanság, soha sehonnan annyi DVD ISO-t nem szedtem le mint btről. Persze a bíróságok szépen megélnek a perekből, a RIAA-nak meg van felesleges pénze, hadd' szórja, talán egyszer rájön hogy nincs értelme. -
#5 Kíváncsi vagyok, a torrenttel mit tudnak kezdeni, mert azon kívül, hogy egyszer egy hétre sikerült leállítani egy trackert a sokezer közül (the pirate bay), túl nagy jelentőségű fellépés még nem történt. Torrent trackert meg bárki bármikor pillanatok alatt beüzemelhet, úgyhogy kapják be :) Torrent powwa -
roliika #4 Zene letöltésre nagyon jól használható. Videóval nem érdemes próbálkozni... -
#3 Én használtam ,nem sok mindent lehetett rajta megtalálni de amit megtalált az ember azt szinte maximális sávszéllel tudta letölteni -
#2 Használta valaki egyáltalán? Egyre másra jönnek a hírek, hogy ezt is azt is bezárták, de az egyiket sem ismertem. -
roliika #1 Szegény Morpheust is bántják.