14
  • L3zl13
    Azt nem lehet, ők pénzelik a pilitikusok kampányát...
  • hopp
    pereljék be az összes fegyvergyártó céget, mert elősegítik a terrorizmust...

bahh.. nonszensz.
  • todwardus
    Én használom a Morpheust szerintem sok minden van rajta...és maximummal jön...bár sok rajta a reklám...télleg ha bezárták akkor nálam meg hogy megy még mindig ?
  • AdaKiller
    itthon is volt példa arra, hogy felfüggesztettek 1 torrent oldalt, ami mai napig nem olyan mint volt...
  • Dark Angel 666
    The Pirate Bay 4EVER !
  • Kritikus
    A BearShare még mindíg müködik, nem tünt fel, hogy nem ment volna.. Ez a cikk hülyeség.
  • Gerygrey
    Hehe, szép lenne ha egy esgés comment hatására egyik pillanatról a másikra valakinek sikerülne leállítani a torrentet :)
  • gabeone
    Talán éppen azért nem kellene reklámoznod!
  • Gerygrey
    Ja, és épp a torrent az egyik legjelentősebb és leghatékonyabb filecserélő mostanság, soha sehonnan annyi DVD ISO-t nem szedtem le mint btről. Persze a bíróságok szépen megélnek a perekből, a RIAA-nak meg van felesleges pénze, hadd' szórja, talán egyszer rájön hogy nincs értelme.
  • Gerygrey
    Kíváncsi vagyok, a torrenttel mit tudnak kezdeni, mert azon kívül, hogy egyszer egy hétre sikerült leállítani egy trackert a sokezer közül (the pirate bay), túl nagy jelentőségű fellépés még nem történt. Torrent trackert meg bárki bármikor pillanatok alatt beüzemelhet, úgyhogy kapják be :) Torrent powwa
  • roliika
    Zene letöltésre nagyon jól használható. Videóval nem érdemes próbálkozni...
  • HöfEE
    Én használtam ,nem sok mindent lehetett rajta megtalálni de amit megtalált az ember azt szinte maximális sávszéllel tudta letölteni
  • Warton
    Használta valaki egyáltalán? Egyre másra jönnek a hírek, hogy ezt is azt is bezárták, de az egyiket sem ismertem.
  • roliika
    Szegény Morpheust is bántják.