Lezárul a Morpheus fájlcserélő elleni per
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt nem lehet, õk pénzelik a pilitikusok kampányát...
pereljék be az összes fegyvergyártó céget, mert elõsegítik a terrorizmust...
bahh.. nonszensz.
bahh.. nonszensz.
Én használom a Morpheust szerintem sok minden van rajta...és maximummal jön...bár sok rajta a reklám...télleg ha bezárták akkor nálam meg hogy megy még mindig ?<#wave>#wave><#wave>#wave><#wave>#wave>
itthon is volt példa arra, hogy felfüggesztettek 1 torrent oldalt, ami mai napig nem olyan mint volt...
Steam Nick: adakiller
A BearShare még mindíg müködik, nem tünt fel, hogy nem ment volna.. Ez a cikk hülyeség.
Hehe, szép lenne ha egy esgés comment hatására egyik pillanatról a másikra valakinek sikerülne leállítani a torrentet 😊
Talán éppen azért nem kellene reklámoznod!
Ja, és épp a torrent az egyik legjelentõsebb és leghatékonyabb filecserélõ mostanság, soha sehonnan annyi DVD ISO-t nem szedtem le mint btrõl. Persze a bíróságok szépen megélnek a perekbõl, a RIAA-nak meg van felesleges pénze, hadd' szórja, talán egyszer rájön hogy nincs értelme.
Kíváncsi vagyok, a torrenttel mit tudnak kezdeni, mert azon kívül, hogy egyszer egy hétre sikerült leállítani egy trackert a sokezer közül (the pirate bay), túl nagy jelentõségû fellépés még nem történt. Torrent trackert meg bárki bármikor pillanatok alatt beüzemelhet, úgyhogy kapják be 😊 Torrent powwa
Zene letöltésre nagyon jól használható. Videóval nem érdemes próbálkozni...
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Én használtam ,nem sok mindent lehetett rajta megtalálni de amit megtalált az ember azt szinte maximális sávszéllel tudta letölteni
Használta valaki egyáltalán? Egyre másra jönnek a hírek, hogy ezt is azt is bezárták, de az egyiket sem ismertem. <#nemtudom>#nemtudom>
Szegény Morpheust is bántják. <#nemtudom>#nemtudom><#rinya>#rinya><#boxer>#boxer><#violent>#violent>
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!