A kék mélység
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Topik up 😊 A film megjelent dvd-n az SPI International forgalmazásában.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Tegnap megnéztem. Eleinte attól tartottam, hogy egy átlagos természetfilmet fogok látni de nagyon kellemeset csalódtam. Döbbenetes felvételeket láthatunk: a Mariane-árok félelmetes "csúcsától" az óceán olyan mélységben élõ állatokig akik még sosem láttak fényt, kicsinyét hat órán keresztül az orkáktól védõ bálnamamát és még sorolhatnám. A zenei aláfestés nagyszerû a narrátor is csak annyit mond amennyi szükséges.
Szóval én is azt javaslom, hogy aki tudja feltétlen nézze meg.
Szóval én is azt javaslom, hogy aki tudja feltétlen nézze meg.
olvasva a kritikát, ez még csak most megy a mozikban? akkor én valami mást láttam, de ez se lehet rossz😄
most nem vagyok otthon, majd ha haza megyek (decemberben) megmondom a film címét. addig itt egy idekapcsolódó kép tõlem, ma csináltam:

most nem vagyok otthon, majd ha haza megyek (decemberben) megmondom a film címét. addig itt egy idekapcsolódó kép tõlem, ma csináltam:

hát én nem szivesen simogatnám õket =D
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Holnap nézem meg, már alig várom 😊
Megvan az összes kazin. Az a rész, amelyben a mélytengeri élõlényeket mutatják be szerintem félelmetes😄 de egyben gyönyörû is.
mindenképp meg kell nézni, az árát nagyon megéri.
mindenképp meg kell nézni, az árát nagyon megéri.
elfogadnánk egy ilyen kis állatkákat a kis akváriumba ! 😄
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
A világûr sötétjébõl nézve bolygónkat a "föld" egy teljesen helytelen elnevezés. Területének hetven százalékát víz borítja, így bolygónk szikrázóan türkiz színben pompázik, ha a távolból figyeljük. Kifejezetten a víz és a hatalmas óceánok teszik a földet egyedivé. Az óceánok a földi élet bölcsõi, õk határozzák meg éghajlatunkat és adnak helyet legkülönfélébb élõlények. Szerves részei életünknek és megóvásuk számunkra a legnagyobb kihívás. Annak ellenére, hogy a tengerek alkotják bolygónk területének kétharmadát, többet tudunk a hold felszínérõl, mint a tengerek mélyérõl. Most elõször nyílik lehetõség, hogy betekintést nyerjünk abba a világba, amit eddig csak kevesen láthattak, az óceánok és bennük valamint partjaiknál virágzó csodálatosan változatos élõlények világába. Az ismerttõl az ismeretlenbe, a Kék mélység feltárja a tengereket és annak elbûvölõ, csábító és kegyetlen világát.
Index kritika.
Képek a filmbõl:
Forrás: Port.hu
Index kritika.
Képek a filmbõl:
Forrás: Port.hu