9
Deep Blue
 • Aspyrin
  #9
  Topik up :) A film megjelent dvd-n az SPI International forgalmazásában.
 • Aspyrin
  #8
  Tegnap megnéztem. Eleinte attól tartottam, hogy egy átlagos természetfilmet fogok látni de nagyon kellemeset csalódtam. Döbbenetes felvételeket láthatunk: a Mariane-árok félelmetes "csúcsától" az óceán olyan mélységben élő állatokig akik még sosem láttak fényt, kicsinyét hat órán keresztül az orkáktól védő bálnamamát és még sorolhatnám. A zenei aláfestés nagyszerű a narrátor is csak annyit mond amennyi szükséges.
  Szóval én is azt javaslom, hogy aki tudja feltétlen nézze meg.
 • Aspyrin
  #7
  Már akartam mondani :)
  [elindul a moziba]
  A cápás fotód pedig ha van kedved tedd be ebbe a topikba is.
 • Gladiator
  #6
  olvasva a kritikát, ez még csak most megy a mozikban? akkor én valami mást láttam, de ez se lehet rossz:D
  most nem vagyok otthon, majd ha haza megyek (decemberben) megmondom a film címét. addig itt egy idekapcsolódó kép tőlem, ma csináltam:


 • Czdano
  #5
  hát én nem szivesen simogatnám őket =D
 • Aspyrin
  #4
  Holnap nézem meg, már alig várom :)
 • Gladiator
  #3
  Megvan az összes kazin. Az a rész, amelyben a mélytengeri élőlényeket mutatják be szerintem félelmetes:D de egyben gyönyörű is.
  mindenképp meg kell nézni, az árát nagyon megéri.
 • Doomista
  #2
  elfogadnánk egy ilyen kis állatkákat a kis akváriumba ! :D
 • Aspyrin
  #1
  A világűr sötétjéből nézve bolygónkat a "föld" egy teljesen helytelen elnevezés. Területének hetven százalékát víz borítja, így bolygónk szikrázóan türkiz színben pompázik, ha a távolból figyeljük. Kifejezetten a víz és a hatalmas óceánok teszik a földet egyedivé. Az óceánok a földi élet bölcsői, ők határozzák meg éghajlatunkat és adnak helyet legkülönfélébb élőlények. Szerves részei életünknek és megóvásuk számunkra a legnagyobb kihívás. Annak ellenére, hogy a tengerek alkotják bolygónk területének kétharmadát, többet tudunk a hold felszínéről, mint a tengerek mélyéről. Most először nyílik lehetőség, hogy betekintést nyerjünk abba a világba, amit eddig csak kevesen láthattak, az óceánok és bennük valamint partjaiknál virágzó csodálatosan változatos élőlények világába. Az ismerttől az ismeretlenbe, a Kék mélység feltárja a tengereket és annak elbűvölő, csábító és kegyetlen világát.

  Index kritika.

  Képek a filmből:

  Forrás: Port.hu