9
Deep Blue
  • Aspyrin
    #9
    Topik up :) A film megjelent dvd-n az SPI International forgalmazásában.
  • Aspyrin
    #8
    Tegnap megnéztem. Eleinte attól tartottam, hogy egy átlagos természetfilmet fogok látni de nagyon kellemeset csalódtam. Döbbenetes felvételeket láthatunk: a Mariane-árok félelmetes "csúcsától" az óceán olyan mélységben élő állatokig akik még sosem láttak fényt, kicsinyét hat órán keresztül az orkáktól védő bálnamamát és még sorolhatnám. A zenei aláfestés nagyszerű a narrátor is csak annyit mond amennyi szükséges.
    Szóval én is azt javaslom, hogy aki tudja feltétlen nézze meg.
  • Aspyrin
    #7
    Már akartam mondani :)
    [elindul a moziba]
    A cápás fotód pedig ha van kedved tedd be ebbe a topikba is.
  • Gladiator
    #6
    olvasva a kritikát, ez még csak most megy a mozikban? akkor én valami mást láttam, de ez se lehet rossz:D
    most nem vagyok otthon, majd ha haza megyek (decemberben) megmondom a film címét. addig itt egy idekapcsolódó kép tőlem, ma csináltam:


  • Czdano
    #5
    hát én nem szivesen simogatnám őket =D
  • Aspyrin
    #4
    Holnap nézem meg, már alig várom :)
  • Gladiator
    #3
    Megvan az összes kazin. Az a rész, amelyben a mélytengeri élőlényeket mutatják be szerintem félelmetes:D de egyben gyönyörű is.
    mindenképp meg kell nézni, az árát nagyon megéri.
  • Doomista
    #2
    elfogadnánk egy ilyen kis állatkákat a kis akváriumba ! :D
  • Aspyrin
    #1
    A világűr sötétjéből nézve bolygónkat a "föld" egy teljesen helytelen elnevezés. Területének hetven százalékát víz borítja, így bolygónk szikrázóan türkiz színben pompázik, ha a távolból figyeljük. Kifejezetten a víz és a hatalmas óceánok teszik a földet egyedivé. Az óceánok a földi élet bölcsői, ők határozzák meg éghajlatunkat és adnak helyet legkülönfélébb élőlények. Szerves részei életünknek és megóvásuk számunkra a legnagyobb kihívás. Annak ellenére, hogy a tengerek alkotják bolygónk területének kétharmadát, többet tudunk a hold felszínéről, mint a tengerek mélyéről. Most először nyílik lehetőség, hogy betekintést nyerjünk abba a világba, amit eddig csak kevesen láthattak, az óceánok és bennük valamint partjaiknál virágzó csodálatosan változatos élőlények világába. Az ismerttől az ismeretlenbe, a Kék mélység feltárja a tengereket és annak elbűvölő, csábító és kegyetlen világát.

    Index kritika.

    Képek a filmből:





    Forrás: Port.hu