6
A legelsö vulgaris sitcom
 • STREEX
  #6
  Holnaptól minden szombaton megy a comedy centralon 22:00-től 23:00-ig!
 • shaba23 #5
  bízom benne, hogy felirattal adják
 • winnie
  #4
  szeptemberben jön idehaza is.
 • shaba23 #3
  még jó, hogy rákerestem, már nyitni akartam neki topikot:) Nézi még valaki ezt? szerintem is marha jó sorozat, durván vulgáris, a szex állandó téma benne (pl, mikor a feleség számon kéri a férjen hogy miért nem vonzódik hozzá anális szempontól:)
 • Aspyrin
  #2
  Köszi az infót, megfogom nézni :)
 • Hunnenkoenig
  #1
  Az HBO sitcom sorozata egy lepukkadt csaladrol es a szomszedaikrol, barataikrol.

  A különlegessege az egesznek az, hogy semmire sincsenek tisztelettel a keszitök. A Lucky Loui-t legtömörebben ugy lehetne leirni, hogy a "rem rendes csalad x 10 + egy adag velös karomkodas".

  Sokan valoszinüleg megnezik es mast nem fognak benne eszrevenni, csak a sok "fuck"-ot, "motherfucker"-t es "cocksucker"-t.

  Szerintem azert zsenialis a sorozat, mert vegre az HBO olyan temakat es esemenyeket is fel mer dolgozni egy sitcomban, ami minden ember hetköznapi eleteben elöfordul, de a politikailag korrekt es kettös erkölcsü vilagban nem szabad roluk beszelni. Fuck that shit!

  Ez a sorozat a hetköznapok valosagat nagyon elethüen megközeliti es nem akar több lenni annal, mint ami. Itt nincs csilivili, siki-miki ügyved csalad es jolnevelt gyerekek, itt kemenyen kefelnek es a feleseg ugy kergeti el a ferje halalfelelmet, hogy kiveri a farkat a takaro alatt (az egyik legzsenialisabb jelenete a 9. resznek).

  Valoszinüleg elöször a sitcomok törteneteben meg igazi, felmerev ferfi nemiszervet is lathatunk a szinpadon.

  Tehat aki szereti a borsos trefakat es vegre nem a tucat Bill Cosby es Will Smith poenokat akarja latni egy ilyen sorozatban, hanem a valosagbol meritett, barmelyik csaladon belül elöfordulo, de nyilvanosan tabusitott temak szituacios komikajat akarja elvezni, annak csak ajanlani tudom a sorozatot.