27
The Class sitcom
-
#27 tegnap délutan 4kor kezdtem, mára már végeztem baromi jo volt szerintem :) -
#26 pilot-ot sztem vele adták el
mellesleg a második rész végén a poén (az első elejére rímelve) talán a legbetegebb poén az egész sorozatban:) -
#25 A Richi idegesitett az elején, utána meg ő lett a legviccesebb az egész sorozatban. :DDD -
#24 DARY! -
#23 Nem volt rossz az első évad. Igaz az eleje elég gyengén indult, voltak gyenge részek, de aztán egyre jobb lett, és a végére megtalálta a saját stílusát.
-
winnie #22 csak egy megjegyzés. a tv.com olyan, mint az imdb. userek szerkesztik. nem szentírás, beleírhat valaki hülyeséget is random. -
#21 Ja... that's gonna be legendary. -
#20 nem volt rossz, de a király akkor is a How I Met Your Mother
nem mondtam még soha ilyet, de azt hiszem eléri a Jóbarátok színvonalát -és mégis azért sokban más (mármint a HIMYM)
class-t viszont legalább lezárhatnák.
How I Met Your Mother is legen...
...wait for it... -
#19 Na mostmár nem is látom tv.com-on... érdekes.
Remélem lesz folytatás, szerintem a legviccesebb sorozat, ami mostanában ment. -
#18 hát nem valószínű
19 részt rendeltek anno, hogy lesz-e még 3 (ill. 5) rész, vagy azontúl még újabb évad, esetleg újabb évad és ez marad 19 részes, nem tudni. -
#17 Nem értem hogy lehet S01 fent feliratok.hu-n leforditva teljesen, mikor a tv.com szerint még lesz egy pár rész az első évadból.... :-/ -
#16 1x00???
ezt kifejtenéd bővebben /esetleg link torrentre:c)/ -
evenor #15 Szerintem elég Lost-os az egész abból a szempontból, hogy szinte minden összefügg mindenkivel. Meg a cliffhanger-ek a végén nagyon tetszenek, ritkán lehet ilyet sitcomban látni. Már a nyári 1x00-ás változata is tetszett, és minden egyes résszel jobbnak érzem. Nem kiemelkedő, de el lehet rajta szórakozni. -
#14 1x05-öt fordítja valaki? -
#13 Karaj. -
#12 elküldtem feliratok.hu-ra -
#11 Ja, pedig elég zsír sorozatnak indul :) -
#10 hát ha csak a végén van egy két poén, és hallás alapján érthető, akkor lehet megcsinálom majd...:)
most egyelőre még le kell töltenem ezt a ver-t.
Más:
kéne valami kampány ennek a sorozatnak, mert egyelőre elég sovány az érdeklődés... -
#9 A második rész proper-FQM-es verzióhoz nem csinál valaki feliratot?
A végén van sok plusz poén, ami a xor-osból hiányzik. -
#8 Bitmetv-n rögtön kint volt. -
#7 pontosítok:
mi tartott ennyi ideig? -
#6 most harmadik résszel mi van??
elvileg leadták e 7 hétfőn, de nyomát se látom... -
#5 szerintem van benne annyi potenciál, mint anno a Friends-ben volt, persze mostmár sokkal nagyobb az elvárás is:)
mondjuk alapból vadabb karaktereket vonultatnak fel
az öngyilkos-jelölt
a melegek
szal jó lesz ez, csak nézzék elegen, és legyen elég nem Jóbarátokból átlopott ötletük..
mellesleg második részhez is van már angol felirat. -
winnie #4 és az első részhez van magyar felirat -
#3 -
winnie #2 -
#1 Most ősszel indult sorozat, eddig két rész ment le belőle.
A jóbarátok készítőjétől való, új jóbarátoknak becézgetik, attól távol áll, de azért elég jó kis sorozat, nekem bejött eddig.
A Joey-ből Andrea Anders, azaz Alex nevű szépség szerepel benne, ezért már megéri elkezdeni nézni.
InfoZ