18
-
NMárkó4 #18 Én most is sims2 kiegészítőket telepitek! :D nagyon yoo! fasza játék! És a házi kedvencben igen csak jó zenék vannak! bár megkell hogy mondjam van 1 ami gyatra! -
NMárkó4 #17 Figyu! Ha nem tetszik a Sims2 akkor oké! Egyszer megosztottad velünk a véleményedet! Többször nem kell elmondani mert megértettük! Nem szereted, ennyi, kész, vége! Uncsi vagy gyuri12!
Menj játszani a lövöldözős meg halálos hülyeségekkel! Osztálytársaim is ilyet játszanak, és az agyi szintjük eléri a 0-át. A suliban is olyat játszanak, pedig márr elég nagyok! és játék közbe csak annyit hallasz: tútútú! csitt csatt durr! puff! ááá! -
Szebi #16 Most es a Sims2 Hazi Kedvencek ez nem a Sims2 Pets veletlenul?Bocs de ezek a magyar forditasok annyira idetlenek,hogy mar faj.Ha ez a Pets akkor mikor is fog megjelenni?Ha jol lattam okt.20.-a van irva. -
gyuri12 #15 de azért részben igazam van,hogy buzis,mert én tapasztalatból mondom,hogy amikor beszéltünk a haverommal hogy milyen keményen nyírtuk a zombikat a doomban,odajön a másik haverom,és elkezd dumálni a simsről,hogy milyen szép kis házikót épített,és akkor odajön egy lány,és elkezd veszekedni a simses haverommal...és aztán ő buzizott le engem hogy miért lőttem seggbe egy zombit... -
Goth #14 nem buzis csak faszság -
Goth #13 menő számok :DSAdasd sok hulladék -
gyuri12 #12 én már mostsem szeretem túlzottan azokat a játékokat,amiben csak mész oszt lősz,de még mindig jobb mint a csicsász szar!(amúgy én szeretem a passziánszt:) ) azonkívül a settlers az jó:P -
neoG #11 bocs: a játékról annyit, hogy ez a gennyes EA meg ne szedje szét darabokra a játékot.Nem hiszem, hogy az S2 készítési fázisában nem gondoltak erre a háziállatos dologra. csak jött a kecs. nyakkendős, és azt mondta:- állj!!ezt majd eladjuk külön kiegbe...dögöljenek meg -
neoG #10 :D.Tök kiváncsi lennék gyuri, mit fogsz mondani mondjuk 10 év múlva!Kb.13-14 éves koromba habzó szájjal rohangáltam minden este órákon át sötét folyosókon BFG-vel a kezembe.Amelyik játékba meg nem halt meg percenként legalább 10 szörny/nő/férfi/gyerek/qkac, az elé le sem ültem.Most ha van időm tök elpötyögök ilyen simsekkel, settlersekkel.passians meg főleg odab@sz:D! ez van...kiégtem -
gyuri12 #9 jó akor a buzis dolgot visszavonom,de azért sztem tényleg egy elég lányos játék...kb olyan mintha rózsaszín feszülős ruhában mennék suliba:)(ilyet sohase tennék) -
sprite06 #8 sok embernek pont ez a fantázia tetszik benne ;) olyan dolgokat érnek el amiket sosem fognak tudni élőben, ezért tetszik is nekik:P és ez a buzi elmélet szerintem is hülyeség, annak ellenére, hogy nem vok simses -
gyuri12 #7 de tényleg elég dedós játék akár 12(annyi vagyok) akár 16 éves vagyok! ha már egy "életszimulátor" akkor legyen is az!
ne legyen egy fantázia szar... -
Indigo #6 Háát... bocs, de én huszonX évesen ugyanígy látom, ahogy gyuri12
Nem leszólni akarom a szimszet, csak nem látom hogy mi értelme ennek a játéknak...
Persze bántani nem akarok senkit, ez szigorúan magánvélemény -
Cat 02 #5 sztem nem buzi -.-
1ébként sztem is hülyeség :D -
CyrSyS #4 kedves Gyuri!
Ha 12 éves vagy ezt mind elnézem neked mert hát a felfogásod még nagyon a béka feneke alatt van. Ha több vagy mint 16 akkor azt mondom hogy nem vagy egy érzelmi ember. A sims egy olyan aranyos játék, ami végre leköti az embert még ha csak kis időre is, ami nem a háboruról szól, meg nem csak fantasy. Sok mindent lelehet benne szimulálni. Olyan szituációkat létrehozni amikről fantáziálunk és mégis itt megvalósul. Én így gondolom. -
gyuri12 #3 hát ezzel nem kaartam megsérteni senkit...
és ezzel sem akarok: sztem a sims kb olyan mint a barbi baba:) csak lányoknak való,és aki fiú és úgy szereti az ööö...buzi...mégesgyzser mondom nem kartam senkitse megsérteni,mert biztos vannak kivételek...:) -
#2 Szerintem minden Sims rajongó köszöni neked, hogy megosztottad velük a véleményedet. -
gyuri12 #1 én mindig is utáltam a simset,és akármilyen "jó" zenét raknak bele akkor sem fogom megszeretni...