22
-
#22 háh!engem ez nem érdekel!
engem nem ám!báár meggondolando!
de mind1 !nahh csá!
ez csak poén nyugi!:D -
Benoke #21 Héfő óta ezt használom. Azt mondta a Beta, hogy van RC1 én meg ápdételtem és kész :) -
#20 "A CNet saját oldalán végzett forgalommérése szerint, a Firefox részesedése már 30%-on áll, míg az IE 58, az Apple Safarija pedig 9%-ot tudhat magáénak. Persze a teljes internet-használat 80%-a még mindig a Microsoft szoftveréhez köthető."
Ez azért jó mert ha egy termék 20%-os részesedést ér el az uralkodó termékhez képest, akkor várható, hogy valódi verseny is elkezdődik, ahol már a termék minősége is számít mert az emberek inkább asszerint döntenek.
Legalább is rossz nyelvek szerint.;) -
#19 Sebességben érezhető pozitívumok vannak :)
pdf megnyitása is mennyivel gyorsabb :o -
#18 Tyűűű!
Ez anagyon kúlos, és a telepítő továbbra is csak 5.5 MB! -
Petys #17 Hát nekem eddig is a Firefox 2 beta 2 volt, sok különbséget nem látok az RC1-ben, csak azt, hogy még a beta 2-nél is szebb lett!
Ez is piszokgyors, és stabil, semmi gondom nem volt még vele.
Firefox 2:
Terjesszük a tüzet! -
#16 Én nem akarom hogy csak akkor jelenjen meg ha odaviszem a kurzort, rühellem ha valaki másnál gépezek és így van beállítva a win tálca - remélem ezt a funkciót le lehet lőni. Amúgy a gyorsaságra kíváncsi leszek, az 1.5 rohadtul belassul egy idő után. Valaki portolhatná Symbianra, hogy hamar kipróbálhassam, 3 napig nem leszek pc közelében :( -
Phaemoor #15 és tényleg sokkal(!) gyorsabb!!! -
Phaemoor #14 És pl ez hol van? :
"Az eszköztár csak addig látható, míg a felhasználó az egérmutatót fölötte tartja."
Mert nekem ottmarad, és a beállításokban sem találtam ilyet... -
roliika #13 Köszi a felhomályosítást! :) Felolvasásra nem is gondoltam én hülye. :( -
#12 "Css3 ról hol lehet olvasni lehetőleg magyarul?"
Mivel a CSS3 erősen kidolgozás alatt van, nagyon kevés böngésző támogatja (még, jelenleg, teljesen), illetve a magyar webfejlesztés eléggé le van ragadva a WYSIWYG-szerkesztők által nyújtott szolgáltatásoknál (tisztelet a kivételnek); ezért magyarul nem sokat olvashatsz róla (tegyük hozzá, aki jobban el akar mélyedni az informatikában, annak azért konyhanyelvi szinten angolul tudnia kellene).
Angolul pedig itt érdemes utánaolvasni, vagy használd a keresőt ;).
"A köv verzióba talán beteszik a hang támogatást is ,de tök felesleges, mert arra ott a win mediaplayer vagy flash."
Akadálymentesség, felolvasószoftverek - tetszett ezekről hallani?
Az automatikusan induló médialejátszók/flash pedig eléggé kellemetlenek egy vak/látássérült ember számára (vagy bárkinek, aki felolvastatja a weboldal szövegét) - túlüvölti a zene a felolvasószoftvert. -
roliika #11 Haller! :) Css3 ról hol lehet olvasni lehetőleg magyarul? Én a 2.1-nél tartok szellemileg. :DD A köv verzióba talán beteszik a hang támogatást is ,de tök felesleges, mert arra ott a win mediaplayer vagy flash. -
#10 elég jó! Nem érdekel h csak RC1, ezt fogom használni :)
(miközben ezt írom, veszem észre, hogy ha lenyomva tartok egy gombot - akár a backspace-t is-, lassabban rakja a karaktereket egymás mögé, backspace-el lassabban töröl. Nem nagy hátrány, de nemtom ez mire volt jó :) -
ooz #9 lecserélték a beépített kereső ablakot is.
amint elkezdesz beírni, eltűnik a google felirat, és javaslatok jelennek meg...
ez sem volt eddig -
#8 Nekem is fent van mindkét verzió a gépemen és tökéletesen működnek. -
ooz #7 én is lecseréltem erre a verzióra.
amit elsőre látok, hogy gyorsabb mint elődje... -
pemga #6 Sajnos a CSS-2 text-shadow -t továbbra sem támogatja. Félreértés ne essék, ezt jelenleg csak a konqueror és a safari tudja :)... Igaz, 2.1-ben kivették, de a CSS3-ban ismét ott van. *sigh* -
#5 a könyvjelző melyik mappába menti el a linkeket? Wincomban sehol sem találom -
#4 lehet
simánt elmegy egymás mellett akár 3 Firefox is -
juzosch #3 Lehet használni az 1.5.0.7-tel párhuzamosan? Szívesen kipróbálnám, de a rendeset nem törölném le. -
#2 Leszedtem,felraktam, de ezt a "Az eszköztár csak addig látható, míg a felhasználó az egérmutatót fölötte tartja." Nekem nem csinálja! -
zenoka #1 igen igen...tuzrokat mindenkinek:)