19
  • pimplike
    "Az n95-n van optikai zoom? milyen?"
    Nincs, csak digitális. N93-ban van optikai. Amúgy mindkettő Zeiss optikás.
  • pimplike
    "egyirányú adatátvitel"
    Ezért hívják infra adó-vevőnek......
  • droland
    Én azt nem szeretem, mikor valaki a "lehet vele telefonálni, nekem az bőven elég" már unalmas dumával jön, mert akkor kérdezem én, hogy mit keres a kezében egy vagy színes kijelzős vagy polifonikus tudású vagy sms/mms-t küldeni képes mobiltelefon???...
  • grebber
    Nekem ezek kellenének :D
  • huuu
    20on x ezerért lehet kapni kodak zoom-os fényképezőt. + nokia 3100 és egy hétig ott megy az aksi. Kérdés? :) De komolyra fordítva a szót!
    Miért is ér ennyit egy telefon? Valaki még kiad ilyenekért több mint 100K-t? Nemértem...? Egy laptop ára....
  • huuu
    Es telefonálni is lehet vele?
  • droland
    Amit leírtál az mind igaz az n70-re és van benne 3g, mobilfény, fm rádió és symbianos tehát a telefonszolgáltatása gyakorlatilag végtelen köszönhető az operációs rendszerének, én pl. most raktam rá a tomtom-t, vettem hozzá 20ért egy gps-t így helymeghatározásra használom ;)
  • gyunagyos
    á á !! a N93 ba optika zoom is van!
  • roliika
    Bővíthető! 1 giga nem elég??? Infra a múlt századé. :D Lassú egyirányú adatátvitel. Amúgy hiába vga szép képet csinál tényleg. De ha fényképezni akarsz vegyél fényképezőt, telókba mind fix fókoszú optika van...
  • grebber
    Nemtetszik, csak VGA,kevés memória, infra hiánya.

• roliika
    Vegyél Motorola V360-at. :)) Usb csati, bővíthető memó(max 1 giga), java, GPRS, Bluetooth, 176*220-as 262ezer színű kijelző,VGA kamera, MMS, Video streaming,MP3 és videó lejáttszás, az egész teló testreszabható, könnyű,kicsi, és 4 napot simán bírja az akksija.

Ami nincs benne:
    -3G
    -Mobilfény
    -Infra
    -FM rádió

Bár szerintem ezek tök fölösleges dolgok, nem baj, hogy kimaradt belőle.
  • brueni
    a kijelzőt mindkét irányba lehet csúsztatni?
    nem rossz!!!
    mondhatnám határozottan teccik...
  • fade2black
    hátnekem teccik.

Báraztán aktív használat mellett ezis max 2napig fog menni.

Azon filóztam még mitlehetne belerakni. Azthiszem mozi az vanbenne márcsak egy tvtuner kéne..... :)
  • echo
    Az N95 nagyon szép. De én igénytelen vagyok a tech extrák tekintetében csak a szépségért meg nem akarok fizetni. Kár, hogy nincs olyan verziója, ami teljesen fapados és olcsó de ugyan ezzel a külsővel :)
  • vax
    Az n95-n van optikai zoom? milyen?
  • vax
    Hát ebbe nagyon beletaláltál. Egyet értek. Sajnos. (Esetleg ha nagyjából minden jó benne akkor meg böszme nagyra csinálják, igy dipo táska kell hozzá vagy 10 perc alatt lemerül bekapcsolás után.)
  • Cat #3
    direkt igy tervezik őket! Mindig kell valami kis negatívum, hogy utána azt lehessen "fejleszteni", és valami mást vesznek ki a teljes egészből.
  • grebber
    Az a baj ezekkel a csúcstelokkal hogy mindegyikben van negativum.Igaz ezek nem szembetünöek de lerontják az összhatást.

Pl: Nokia N91 jólnézki meg minden de okádék pixeles a kijelzője.
    Sony Ericcson K790 mindenben fasza ,de kicsi memória meg kis videokat csinál.

• Dark Angel 666
    Akkor karácsonyra meglepem magam egy Nokia N95-el