19
-
pimplike #19 "Az n95-n van optikai zoom? milyen?"
Nincs, csak digitális. N93-ban van optikai. Amúgy mindkettő Zeiss optikás. -
pimplike #18 "egyirányú adatátvitel"
Ezért hívják infra adó-vevőnek...... -
#17 Én azt nem szeretem, mikor valaki a "lehet vele telefonálni, nekem az bőven elég" már unalmas dumával jön, mert akkor kérdezem én, hogy mit keres a kezében egy vagy színes kijelzős vagy polifonikus tudású vagy sms/mms-t küldeni képes mobiltelefon???... -
#16 Nekem ezek kellenének :D -
huuu #15 20on x ezerért lehet kapni kodak zoom-os fényképezőt. + nokia 3100 és egy hétig ott megy az aksi. Kérdés? :) De komolyra fordítva a szót!
Miért is ér ennyit egy telefon? Valaki még kiad ilyenekért több mint 100K-t? Nemértem...? Egy laptop ára.... -
huuu #14 Es telefonálni is lehet vele?
-
#13 Amit leírtál az mind igaz az n70-re és van benne 3g, mobilfény, fm rádió és symbianos tehát a telefonszolgáltatása gyakorlatilag végtelen köszönhető az operációs rendszerének, én pl. most raktam rá a tomtom-t, vettem hozzá 20ért egy gps-t így helymeghatározásra használom ;) -
gyunagyos #12 á á !! a N93 ba optika zoom is van! -
roliika #11 Bővíthető! 1 giga nem elég??? Infra a múlt századé. :D Lassú egyirányú adatátvitel. Amúgy hiába vga szép képet csinál tényleg. De ha fényképezni akarsz vegyél fényképezőt, telókba mind fix fókoszú optika van... -
#10 Nemtetszik, csak VGA,kevés memória, infra hiánya.
-
roliika #9 Vegyél Motorola V360-at. :)) Usb csati, bővíthető memó(max 1 giga), java, GPRS, Bluetooth, 176*220-as 262ezer színű kijelző,VGA kamera, MMS, Video streaming,MP3 és videó lejáttszás, az egész teló testreszabható, könnyű,kicsi, és 4 napot simán bírja az akksija.
Ami nincs benne:
-3G
-Mobilfény
-Infra
-FM rádió
Bár szerintem ezek tök fölösleges dolgok, nem baj, hogy kimaradt belőle. -
brueni #8 a kijelzőt mindkét irányba lehet csúsztatni?
nem rossz!!!
mondhatnám határozottan teccik... -
fade2black #7 hátnekem teccik.
Báraztán aktív használat mellett ezis max 2napig fog menni.
Azon filóztam még mitlehetne belerakni. Azthiszem mozi az vanbenne márcsak egy tvtuner kéne..... :) -
echo #6 Az N95 nagyon szép. De én igénytelen vagyok a tech extrák tekintetében csak a szépségért meg nem akarok fizetni. Kár, hogy nincs olyan verziója, ami teljesen fapados és olcsó de ugyan ezzel a külsővel :) -
vax #5 Az n95-n van optikai zoom? milyen? -
vax #4 Hát ebbe nagyon beletaláltál. Egyet értek. Sajnos. (Esetleg ha nagyjából minden jó benne akkor meg böszme nagyra csinálják, igy dipo táska kell hozzá vagy 10 perc alatt lemerül bekapcsolás után.) -
Cat #3 direkt igy tervezik őket! Mindig kell valami kis negatívum, hogy utána azt lehessen "fejleszteni", és valami mást vesznek ki a teljes egészből. -
#2 Az a baj ezekkel a csúcstelokkal hogy mindegyikben van negativum.Igaz ezek nem szembetünöek de lerontják az összhatást.
Pl: Nokia N91 jólnézki meg minden de okádék pixeles a kijelzője.
Sony Ericcson K790 mindenben fasza ,de kicsi memória meg kis videokat csinál.
-
#1 Akkor karácsonyra meglepem magam egy Nokia N95-el