Nokia N75, N95 és zeneszolgáltatás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az n95-n van optikai zoom? milyen?"
Nincs, csak digitális. N93-ban van optikai. Amúgy mindkettõ Zeiss optikás.
Nincs, csak digitális. N93-ban van optikai. Amúgy mindkettõ Zeiss optikás.
"egyirányú adatátvitel"
Ezért hívják infra adó-vevõnek......
Ezért hívják infra adó-vevõnek......
Én azt nem szeretem, mikor valaki a "lehet vele telefonálni, nekem az bõven elég" már unalmas dumával jön, mert akkor kérdezem én, hogy mit keres a kezében egy vagy színes kijelzõs vagy polifonikus tudású vagy sms/mms-t küldeni képes mobiltelefon???...
Nekem ezek kellenének 😄
Next PC upgrade: 2022
20on x ezerért lehet kapni kodak zoom-os fényképezõt. + nokia 3100 és egy hétig ott megy az aksi. Kérdés? 😊 De komolyra fordítva a szót!
Miért is ér ennyit egy telefon? Valaki még kiad ilyenekért több mint 100K-t? Nemértem...? Egy laptop ára....
Miért is ér ennyit egy telefon? Valaki még kiad ilyenekért több mint 100K-t? Nemértem...? Egy laptop ára....
Es telefonálni is lehet vele?
Amit leírtál az mind igaz az n70-re és van benne 3g, mobilfény, fm rádió és symbianos tehát a telefonszolgáltatása gyakorlatilag végtelen köszönhetõ az operációs rendszerének, én pl. most raktam rá a tomtom-t, vettem hozzá 20ért egy gps-t így helymeghatározásra használom 😉
á á !! a N93 ba optika zoom is van!
Bõvíthetõ! 1 giga nem elég??? Infra a múlt századé. 😄 Lassú egyirányú adatátvitel. Amúgy hiába vga szép képet csinál tényleg. De ha fényképezni akarsz vegyél fényképezõt, telókba mind fix fókoszú optika van...
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Vegyél Motorola V360-at. 😊) Usb csati, bõvíthetõ memó(max 1 giga), java, GPRS, Bluetooth, 176*220-as 262ezer színû kijelzõ,VGA kamera, MMS, Video streaming,MP3 és videó lejáttszás, az egész teló testreszabható, könnyû,kicsi, és 4 napot simán bírja az akksija.
Ami nincs benne:
-3G
-Mobilfény
-Infra
-FM rádió
Bár szerintem ezek tök fölösleges dolgok, nem baj, hogy kimaradt belõle.
Ami nincs benne:
-3G
-Mobilfény
-Infra
-FM rádió
Bár szerintem ezek tök fölösleges dolgok, nem baj, hogy kimaradt belõle.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
a kijelzõt mindkét irányba lehet csúsztatni?
nem rossz!!!
mondhatnám határozottan teccik...
nem rossz!!!
mondhatnám határozottan teccik...
hátnekem teccik.
Báraztán aktív használat mellett ezis max 2napig fog menni.
Azon filóztam még mitlehetne belerakni. Azthiszem mozi az vanbenne márcsak egy tvtuner kéne..... 😊
Báraztán aktív használat mellett ezis max 2napig fog menni.
Azon filóztam még mitlehetne belerakni. Azthiszem mozi az vanbenne márcsak egy tvtuner kéne..... 😊
Az N95 nagyon szép. De én igénytelen vagyok a tech extrák tekintetében csak a szépségért meg nem akarok fizetni. Kár, hogy nincs olyan verziója, ami teljesen fapados és olcsó de ugyan ezzel a külsõvel 😊
Az n95-n van optikai zoom? milyen?
Hát ebbe nagyon beletaláltál. Egyet értek. Sajnos. (Esetleg ha nagyjából minden jó benne akkor meg böszme nagyra csinálják, igy dipo táska kell hozzá vagy 10 perc alatt lemerül bekapcsolás után.)
direkt igy tervezik õket! Mindig kell valami kis negatívum, hogy utána azt lehessen "fejleszteni", és valami mást vesznek ki a teljes egészbõl.
Az a baj ezekkel a csúcstelokkal hogy mindegyikben van negativum.Igaz ezek nem szembetünöek de lerontják az összhatást.
Pl: Nokia N91 jólnézki meg minden de okádék pixeles a kijelzõje.
Sony Ericcson K790 mindenben fasza ,de kicsi memória meg kis videokat csinál.
Pl: Nokia N91 jólnézki meg minden de okádék pixeles a kijelzõje.
Sony Ericcson K790 mindenben fasza ,de kicsi memória meg kis videokat csinál.
Next PC upgrade: 2022