Forradalom a 25 éves Logitechnél

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

legközelebb majd azt írjuk hogy valamelyik cég 25 éves és nem mondjuk meg hogy melyik, de megjelentetett egy olyan terméket, ami nocsakhûha 😊

Ha reklám is egy kicsit a cikk ( Há' valamibõl élni is kell nem ? 😊 )de már régóta keresek ilyen wireless megoldást a hangszóróimhoz..
Persze míg ennyire új, addig biztos jó drága is😊..

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

Omega
ez egy marketing forradalom 😊

Omega
jópofa lehet ez az egér, de forradalomnak abszolut nem nevezném.

ez a cikk ilyen bújtatott logitech reklám lenne?

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

Na hol?

A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing

TrIp
forradalom máshol is van...<#idiota>

Ok, dem ost használjak 2 egeret? Mert rajtam kívül mindenki jobbos :SSS

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

aka
Amúgy jók a Logitech cumók (nekem is Logitech egerem van, és tervezem egy lézeres fajta beszerzését, ami nem ma, és nem is jövõre lesz <#idiota> (me' drága)), de az újabb billentyûzeteirõl hiányzik az insert billentyû a (kurzor gombok felett), ami roppant bosszantó és nagyon macerássá tudja tenni az ember életét...

\"Az ember végtére is a vágyait szereti, nem azt amire vágyik.\" Nietzsche: Túl Jón és Rosszon. IV. rész: Mondások és Közjátékok 175.

alaplapot nem fogdosod orakon at, nap mint nap (gondolom) ... az en egerem mar a 3. szamitogepet szolgalja 😊
Már csak azt a nagyongagyi logót kéne lecserélni!
Az mondták a helyszínen, hogy revolutionból nem is lesz (egy ideig biztos nem) balos, de van valami másik high end egér, ami direkt nekik van... áj dont ándörsztend

Mo.Organ
én megvettem. Nagyon jó

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

minden gyártó készít balkezes változatot.

Bal kezesekre ergonómiailag sosem gondolnak.<#rinya><#sir>

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

craesh
óriási. de amig annyiért adják az ergonomikus egerüket mint egy alaplap, addig nem sokan fogják megvenni