Elemzések, fogalmazások!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nothes

\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"

hol lehet filmeket le tolteni igyen letszi segitsetk
hello
sziasztok! Nagyon fontos lenne ha tudtátok egy oldalt adni ahol érvelõ fogalmazásokat lehetne letölteni bármely irodalmi hõsrõl! Jó lenne legkésõbb holnapra! Elõre is köszi! bye

Saxi18 - Bicheon - Light - Cold Lv91 - Only pvl Lysithea_ 100

Nézd, ha nyelvtanilag megnézed az elsõ hozzászólás szövegét, akkor meg fogod érteni, hogy miért is lehetetlen, amit mondasz.

Nekem speciel a "publicálva" a kedvencem. (Bár az se semmi, hogy több, többszörösen összetett mondatot írt, de az egész hozzászólásban van 3 darab vesszõ.)

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Dying Soul
Itt sem rémlik semmi. 😄

awak3n
gOOgLEEEE

gameplusz
Lol, ez 9.-es anyag? Már nem is emlékszem rá.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

nehéz az elsõ osztályos irodalom?

BUDA > miskolc.

Matthew Prosac
na menjél már b+
kóstolnál bele a fõiskolás életbe pár hétig és sírva mennél fogalmazni. szóval tünés

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

jazzy
Ulj le ird meg, nekem is ez volt a gondom sokaig, szar vagyok fogalmazasban, utaltam is, de mindig erot vettem magamon es megcsinaltam, utana jobban fogod erezni magad, hogy ezen is tul vagy..
Pheel
Már milliók megoldották ezt az irodalom dolgot valahogy. Szerintem neked is menne.
Zeccc
mindegy akkor nemirom meg 😄

gameplusz
Lol. Büdös kölke irány tanulni! 😄

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Puska ezt használtam 4 évig...igaz van amiért fizetni kell..de nézz körül..

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

antijuve
és érettségin mit fogsz csinálni?(ha még nem volt,de mi is most vesszük ezt a novellát,és nekem még nem volt,ha jól emlékszem)

ups and downs

hunbasser
fogalmazások,elemzések megírására is van könyv 😊
és akkor profi módon írod majd az elemzéseket 😊

ReaL MaDRid x siempre

Rage47
biztos menni fog, csak kicsit meg kell eröszakolni magad😊
tanujá...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Zeccc
elolvasni eltudom.. de fogalmazásba bénavok.. és ilyenekbe..
ha valakinek van és nem sajnálja azt megköszönöm.. ez igen olyan mintha más dolgozna helyettem.. de énis megirnám ha megtudnám.. de én ehhez béna vagyok

sweech
az nehéz D:

hunbasser
nem lenne egyszerûbb elolvasni,és saját kútfõbõl írni egy normális elemzést?
a tanár is látni fogja,h nem a netrõl szedted,és azt fogja mondani:ez igen fiam,ügyes vagy

ReaL MaDRid x siempre

Zeccc
Sziasztok!
Nem tudom ti, hogy vagytok vele de nekem sokszor kell elemzés fogalmazás.. 😛
Az az egy gondom, hogy netrõl akit bárki lát az nem jó mivel az irodalom tanárom informatika szakos ezért egybõl megtudja ha netrõl szereztem volna.

Szükségem lenne "Karinthy Frigyes A cirkusz címû novellájának elemzésére"

Ha bárki tudna valami sajátot amit bescannel(t) vagy csak simán wordbe irta és nincs sehol publicálva , azt megköszönném!

... és persze még irhatnak azok is akiknek ugyanilyen segitségre lenne szükségük 😊