50
BitDefender - Secure your every bit
-
#10 mekkora a mérete? -
#9 vagyis az antivirus plus v.10 verziot fogom,mivel az internet security tul nagy falat lenne most az errorban lévö gépemnek. -
#8 csináld azt kiváncsi vok az itthoni gépeken milyen ha jó kiosza én is :) -
#7 az nem rosz idö,én lekapom most én megném mit tud a kicsike :=)
aztán go tesztelni,és leirni :=) -
#6 suliba is ez van fent a gépeken egy óráig tart mire megnézi a gépet(átvizsgálaja)csak h ne off leen -
#5 Akkor legalább próbáld ki,és ha valaki tesztelni akarja lefogja,de érdemes kiprobálni :=) -
#4 pff de h is :) -
#3 meg is veszem :D -
#2 Itt lehet megvenni;
Megvásárlás
Price:
39.95
Renewal:
29.96 -
#1 Új verzió !!
A SoftWin a nyári bétatesztelés után megjelentette az otthoni felhasználók teljes körű védelméről gondoskodó BitDefender biztonságtechnikai alkalmazásának v10-es verzióját.
A legújabb kiadás az eddigi védelmek mellett (antivírus, kéretlen levélszűrő, tűzfal, kémprogram-eltávolító, szülői felügyelet stb.) számos újdonságot tartalmaz. Ezek a teljesség igénye nélkül a következők:
* Web Scan: webforgalom-szűrő, mely a letöltött oldalt már azelőtt átvizsgálja, mielőtt a felhasználó a böngészőjén látná azt
* Port Scan: automatikusan felismeri és blokkolja a port-szkennelést, megakadályozva ezzel a behatolókat, hogy azok esetlegesen megtalálják rendszerünk gyenge pontjait
* Személyes információk védelme: a kifelé menő HTTP-, és SMTP-forgalom vizsgálata, kártyaszám-adatokra, jelszóra, illetve egyéb magánjellegű információra nézve
* Kulcsszóalapú weboldal-szűrés: a 9-es verzióban már népszerűvé vált szülői felügyelet továbbfejlesztése -- blokkolja a meghatározott szavakat, illetve szóösszetételeket tartalmazó oldalakat.
*****A magyar kiadás szintén heteken belül megjelenik*****
Hivatalos angol oldal:
BitDefender
Hivatalos magyar oldal:
Bitdefender HUN
Free Próbaverzió Letöltés itt:
Bitdefender v10. Letöltés