Tõzsdemágus

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello!
Ajánlom ezt az oldalt: http://dealbook.privatbankar.hu/
Nagyon segítõkészek, nem mellesleg remek oktató videóik is vannak!
Ne csak virtuális kétmilliót forgass!
Ha itt regisztrálsz, akkor kapsz egy minimális induló tõkét, ami valódi pénz, és bármikor ki is veheted, ha sikeresen kereskedtél.
NINCS vesztenivalód!

LAP: MSI K9A2 CF-F CPU: X2 6000+ VGA: Sapphire 3870 DDR4, RAM: 4GB Samsung, HDD: Seagate 320GB SATA2. Várható bele egy CoolerMaster HyperTX2-es

Spaw
Kicsit lekéstél,már vége van!

macselek
hogy a szarba kell regisztrálni? sehol nincs olyan hogy regisztráció...

Értem és köszi.

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

Spaw
Azért van mert a PETI-nek van egy "nem tõzsdemágus edition"változata is.Ezt akkor használod ha számlád van az Equitas-nál és valós megbízásokat adsz.A Tõzsdemágusban nem tudod használni ezt az opciót.

Spaw
énis beszoptam<#nevetes1> nembaj kivárok.

Az OK, de akkor minek van a súgó/tartalomjegyzék oldalon a "piaci ár" opció a képen úgy, hogy lehetne beállítani. Mivel nem szürke a négyzet utána.
Akkor minek van ez az opció?

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

iko
beszoptam a forint erõsödését, és az új gyógyszer törvényeket a két gyógyszergyártónál x]

spam. sry

Spaw
Csak az éppen aktuális áron tudsz eladni illetve vásárolni! (Játékszabály V/10. pont)

Nekem vajon miért nem lehet bejelölni a "piaci ár" opciót. az Új ajánlatál. Csak a limit árhoz írhatok. Pedig a súgóban bejelölhetõ a kép szerint.
Help me

Elõre is köszönöm.

iko
érdekes. bár nulla tudással tiszta szerencsejáték az egész :D

spam. sry

CattiBrie
Itt is egy ilyen:
Tõzsde hírekkel, Hírbörze :)

[/spam]&#8482;

Mo.Organ
tozsdeliga.hu: szerintem nagyon jó. De legjobb a valóságban.

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

regeltem, letöltöttem, de sehogy sem tudok rajta kiigazodni... :(

... got nothin to share with you...

Spaw
inkább csak valami értelmes elfoglaltság,amivel még tanulsz is egy kicsit.

bertino
nem épp reklám...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

PíszLávJuniti
reklám?

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Spaw
www.tozsdemagus.hu
A lényeg: kapsz kétmillió virtuális forintot amit a tõzsdén valós idõben,valós értékpapírokkal fialtathatsz. Akinek a játék végén legnagyobb a portfóliója azé a fõnyeremény(bruttó 5 millió értékpapírokban).