19
Forgass meg virtuális kétmilliót!!
-
db2012 #19 Hello!
Ajánlom ezt az oldalt: http://dealbook.privatbankar.hu/
Nagyon segítőkészek, nem mellesleg remek oktató videóik is vannak! -
Nufy #18 Ne csak virtuális kétmilliót forgass!
Ha itt regisztrálsz, akkor kapsz egy minimális induló tőkét, ami valódi pénz, és bármikor ki is veheted, ha sikeresen kereskedtél.
NINCS vesztenivalód! -
#17 Kicsit lekéstél,már vége van! -
#16 hogy a szarba kell regisztrálni? sehol nincs olyan hogy regisztráció... -
zserrbo #15 Értem és köszi. -
#14 Azért van mert a PETI-nek van egy "nem tőzsdemágus edition"változata is.Ezt akkor használod ha számlád van az Equitas-nál és valós megbízásokat adsz.A Tőzsdemágusban nem tudod használni ezt az opciót. -
#13 énis beszoptam nembaj kivárok. -
zserrbo #12 Az OK, de akkor minek van a súgó/tartalomjegyzék oldalon a "piaci ár" opció a képen úgy, hogy lehetne beállítani. Mivel nem szürke a négyzet utána.
Akkor minek van ez az opció? -
#11 beszoptam a forint erősödését, és az új gyógyszer törvényeket a két gyógyszergyártónál x] -
#10 Csak az éppen aktuális áron tudsz eladni illetve vásárolni! (Játékszabály V/10. pont) -
zserrbo #9 Nekem vajon miért nem lehet bejelölni a "piaci ár" opciót. az Új ajánlatál. Csak a limit árhoz írhatok. Pedig a súgóban bejelölhető a kép szerint.
Help me
Előre is köszönöm. -
#8 érdekes. bár nulla tudással tiszta szerencsejáték az egész :D -
#7 Itt is egy ilyen:
Tőzsde hírekkel, Hírbörze :) -
#6 tozsdeliga.hu: szerintem nagyon jó. De legjobb a valóságban. -
laliking #5 regeltem, letöltöttem, de sehogy sem tudok rajta kiigazodni... :( -
#4 inkább csak valami értelmes elfoglaltság,amivel még tanulsz is egy kicsit. -
#3 nem épp reklám... -
#2 reklám? -
#1 www.tozsdemagus.hu
A lényeg: kapsz kétmillió virtuális forintot amit a tőzsdén valós időben,valós értékpapírokkal fialtathatsz. Akinek a játék végén legnagyobb a portfóliója azé a főnyeremény(bruttó 5 millió értékpapírokban).