Smith (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
up
egyik legjobb sorozat ami valaha is készült - már csak 720p kéne belõle, webripek helyett. <#rinya>#rinya>
egyik legjobb sorozat ami valaha is készült - már csak 720p kéne belõle, webripek helyett. <#rinya>#rinya>
"The trees move. Do you not see it?"
jó ez a sorozat. lassú, de mégis.. van benne valami. nem kiemelkedõ, de egyelõre fent van a listámon 😊
Na en is megneztem mindkettöt.
Eleg durva, de jonak igerkezik, ha nem is kiemelkedö.
Nekem a gentleman szelhamosok jobban bejönnek, szoval megnezem azt a Hustle-t is.
Basszus mar annyi sorozatot kell neznem, hogy lassan nem gyözöm... <#zavart2>#zavart2>
Eleg durva, de jonak igerkezik, ha nem is kiemelkedö.
Nekem a gentleman szelhamosok jobban bejönnek, szoval megnezem azt a Hustle-t is.
Basszus mar annyi sorozatot kell neznem, hogy lassan nem gyözöm... <#zavart2>#zavart2>
persze.
felirat várható majd hozzá?
Mind a két részt láttátok már? Tegnap húztam le az elsõ, erre ma itt a 2. ...
Sex, fagyi, rock & roll ! :)
ott elegánsak és szerethetõek. itt viszont nincs (egyelõre) heroizálás. az egyik simán pszichopata állat...😊
Hasonló kategóriában nekem a Hustle a nagy kedvencem.
Profi szélhámosok elegáns kivitelben ;-)
Profi szélhámosok elegáns kivitelben ;-)
Sztori: Kettõs életet élõ rabló és csapat. Egyik oldalról nyúlják a lóvát ezerrel a'la Ocean's Eleven, a másik oldaról próbálja mintapolgári családi életét rendben tartani.
Szereplõk: Ray Liotta, Chris Bauer (Harmadik mûszak), Franky G. (Fûrész 2), Johnny Lee Miller (Trainspotting), Virginia Madsen, Amy Smart, Simon Baker, Michelle Hurd
Kritika: http://sorozatjunkie.freeblog.hu/archives/2006/09/01/Pilot-mustra_-_Smith_-_1x00_200607/

Szereplõk: Ray Liotta, Chris Bauer (Harmadik mûszak), Franky G. (Fûrész 2), Johnny Lee Miller (Trainspotting), Virginia Madsen, Amy Smart, Simon Baker, Michelle Hurd
Kritika: http://sorozatjunkie.freeblog.hu/archives/2006/09/01/Pilot-mustra_-_Smith_-_1x00_200607/

Sex, fagyi, rock & roll ! :)