15
emulátor mobilra
-
Blackeagle13 #15 psp eulator
god of war gshost of sparta
topichee
http://www.emunewz.net/forum/showthread.php?tid=2433&page=2 -
#14 telon inkabb gbc emuval zeldat toltam ameddig nem vettem nintendo ds-t. Nekem bejon, de kinek a pap, kinek a papne. -
#13 szerintem az a 6-7 óra nem olyan kevés... és nem (annyira) nagy, persze amiért nagyobb az a kijelője ami szerintem nem hátrány ha játszani szeretnél.
én is szoktam a telefonomon játszani (k750) de tudom hogy nem arra való mert egyszerűen olyan korlátai vannak amik nem kifejezetten teszik ezt lehetővé! -
#12 "Játékra meg ott a PSP" mely olyan gyorsan merül le, mintha ingyen lenne az áram ;-) + handled kategóriába nem is értem, hogy sorolhatták... annál azért nagyobb.
Mellesleg nagyon színvonalas játékok vannak Symbian alá, főleg úgy, hogy a komolyabb telókon mennek az N-gage-es gámák, megy a Scumm és a már lentebb emlegetett emuk.
Nem olyan régen olvastam valahol, hogy DOS emuval próbálkoznak! Azért nagy királyság lenne pl. Dungeon Keeperezni mobilon :-D
IGEN! Tudom, hogy ez mind elérhető a PSP-n is, de ne nézd le azokat akik telefont vesznek, de nem szeretnének lemondani a játékokról sem.
Pl. egy orvosi rendelőben kicsit hülyén érzi magát az ember, hogy "na akkor most én PSP-zek", de ha előkapod a jóval kisebb mobilt, senki rád sem hederít, hiszen a legtöbben várakozás közben a mobiljukat buzerálják. -
#11 én meg telefonálni szoktam...
játékra meg ott a PSP :D -
lac33 #10 Majd el felejtettem akinek symbianos nokiája van az sok hasznos dolgot találhat itt: www.nokiaprogramok.hu
-
lac33 #9 Hi
Simbianos Nokia telók rulez. Én is maradok ennél a fajtánál. 7650-esem volt a 7610
elött.
Tenksz Tinman!
Nokia, Street Rod forever
-
#8 én is így voltam amíg nem vettem pocket pc-s telefont :D -
#7 Természetesen működik már Symbian 6.0 alatt is a Frodo, még a legelvetemültebb C64-es gámát is működésre lehet bírni.
Egyébként van még SCUMM, GB, ZX Spectrum sőt még Sega Master System emu is létezik Symbian alá. SCUMM-al nagyon állat a régi DOS-os Sierra-s gameket tolni :-)
Megnézem neked ezt a Street Rod-ot... -
#6 "egyet jegyezz meg!: SOHA, DE SOHA" NE SZÓLJ OLYASMIHEZ HOZZÁ AMIHEZ HOZZÁ SEM LŐSZ
-
baca01 #5 symbianos nikák a legkirályabbak én vettem egy 3650-est és borzasztó sok programot lehet rá rakni else képzelné az ember.:) én ezentúl ha veszek csak symbianos nokiát fogok. -
#4 egyet jegyezz meg!: SOHA, DE SOHA NEM FOGNAK MŰKÖDNI AZ EMULÁTOROK RENDESEN... -
#3 WTF? -
#2 -
lac33 #1 Hi
van ez a Frodo nevű emulátor mobilra
Van egy régi kedvenc c64-es játékom: Street rod
A gondom az, hogy nem tudok vele játszani.
elindítja a játékot, de nem megy tovább a 1. bejövő kép után
a telóm 7610.