4
10 kilós X-Arcade Tankstick joystick !
 • Doomista
  #4
  hát ammennyi a teljesítménye meg még ami bennevan,nem csoda :S
  ezen tudok kicsit edzeni,hamár 10 kilószépen le föl emelgeted. :=)
 • SötétBarom
  #3
  nem rossz, de 40 rongy sok érte..
 • Doomista
  #2
  Evvel már játékteremben érzem magam 80 %-ban ^^
 • Doomista
  #1
  A retro minden jel szerint a PC-s szórakoztatóiparban is kezdi felütni a fejét, ezt kihasználva egyre több gyártó nyúl vissza a gyökerekhez, és utaztatja vissza a felhasználót az arcade-játékok hőskorába. Ilyen cég az Xgaming is, mely számos elődmodell után nemrég piacra dobta minden idők talán legmasszívabb játékvezérlőjét, a tízkilós X-Arcade Tanksticket.

  A Tankstick lényegében egy kétkonzolos joystick, melyet gyártója „elpusztíthatatlannak” minősített (innen is ered a neve), és csakugyan; a csaknem tízkilós vezérlőegységet normál használat közben jó eséllyel nem tudja olyan behatás érni, ami bármiféle kárt tenne benne. Az USB csatlakozóval rendelkező (a népszerűbb konzolokhoz adapter is vásárolható hozzá) Tankstickkel egyszerre ketten is játszhatnak, a joystick mellett ilyenkor a játékosok nyolc-nyolc gomb segítségével gyilkolhatják az ellenfeleket – vagy éppen egymást. Az Xgaming a flipperjátékosokra is gondolt; az egység két oldalára egy-egy flipperkar is került, azt ugyanakkor nem tudni, hogy a vezérlő a rázogatást és rugdosását is képes-e közvetíteni a programnak.

  A trackballel is ellátott X-Arcade Tankstick mellé összesen tizennyolc PC-re átültetett arcade játékprogramot csomagol a gyártó, köztük olyan (hajdan) népszerű címekkel, mint az Asteroids, a Missile Command vagy a Smash TV. Az élettartam garanciával árult Tankstick jelenleg 200 dolláros áron (körülbelül 43 000 forint) kapható az Xgaming webáruházában; a vállalat Magyarországra is szállít a vezérlőből, a vásárlóknak ugyanakkor fel kell készülniük rá, hogy a túlsúlyos csomag miatt nem lesz olcsó a posta.