347
Forza Motorsport 2
-
#347 Azoknak írom akik nem tudják még esetleg !
De az összes DLC bárki számára ingyen elérhető (nem csak freeboxon)!
Akit érdekel itt ! megtalálja a megoldást ! Transver Kitt vagy Live kapcsolat szükséges hozzá !
Audi R8,
Audi Sport Quattro,
BMW Motorsport M3 E30,
Ferrari 599 GTB Fiorano,
Ferrari FXX,
Koenigsegg CCGT,
Lamborghini Gallardo Superleggera,
Pontiac Grand Am SD-455,
Porsche 911 GT1 (996),
Renault 5 Turbo
Renault Clio Renaultsport 197
SEAT Leon Supercup
No és a két legfontossabb !!
Motegi - East ,West ,a teljes kör és a speedway (körpálya) !
Road America !!! -
#346 pénzveszteséggel jár :) amelyik autóra azt írja, hogy csak másik régióban veheted meg azt megveheted, azt is írja, hogy melyik szinttől veheted meg. -
#345 Mivel jár az, ha régiót váltok? Eu-ról akarok Ázsiára. Azok az európai kocsik, amiket már unlockoltam megvehetők maradnak? Illetve most 39-es szinten vagyok, akkor minden kocsit megvehetek, amit eddig ázsia régióban unlockolódott volna? -
alfasw #344 ja és azt szeretném megkérdezni hogy ilyen márka matricát hogyan szerezhetek mert láttam Coca Colásat Tissotosat.Nem tudjátok véletlen? -
alfasw #343 ha valaki nem akar írni én szívesen küldök egy matricás autót és akkor nem kell tervezgetni. -
alfasw #342 és szeretnék venni egy EVO 10-est a katalógusból ha még lehet venni -
alfasw #341 igazatok van.bocsánat.hülye voltam.de van egy nagyon jó pénz szerzési mód.nem glitch.kell venni egy scion tc-t.rá kell írni ,hogy Glitch Car 999,999,999 Cr.Fel kell tenni aukciós házba Licit ára:1 millió Kivásárlás:5 millió 600 ezer.És megveszik a csalók. -
#340 Áh, mindegy, R2-es autókat úgysem használom :D -
RetekMester #339 Azt mondtad, leggyorsabban azt pedig veszteséggel lehet ;) -
#338 Azért én úgy próbálom, hogy egy pici nyereség legyen rajta. Bár lehet, hogy nem egy Golffal kéne próbálkozni, még nem raktam fel, csak megfestettem, nem lett olyan rossz. Majd holnap próbálkozok. Köszi! -
#337 ha olcsón teszel fel akkor elviszik, nem muszáj festeni
pl. az R1, R2 osztályos autókat nekem gyorsan elvitték, persze olyan 50-80 ezerrel olcsóbban tettem fel, mint amennyi az ára -
#336 Az aukciós achievementset hogyan próbáljam megcsinálni a leggyorsabban? Olcsón rakjak ki gyári kocsit valami festéssel, vagy csak tuningoljak fel valamit, és azt? -
#335 Sajnos egyetértek, nekem is vannak hasonló negatív tapasztalataim. :( -
RetekMester #334 Az ilyen csírák miatt mint Ti hagytam abba a játékot!
1 év alatt amit nagynehezen összegyűjtöttem pénzt autóeladásokból és fényezésből, b@szhatom mivel a gliccselők túllicitálnak minden limitált kiadású autón. A múltkor egy ingyen tuningot (aminek csak a fényezéséért kell fizetni) vettek meg 2,4 milliárdért a nyomik. A glitch hazavágta az aukciósházat, így a csapatok abbahagyták az autóépítéseket (mi is) ezzel kvázi megdöglött a megjelenés óta töretlen online móka! -
#333 bazdmeg, Ti vagytok a Forza szégyene... -
alfasw #332 és hogy tudsz gazdaggá tenni?
-
alfasw #331 már néztem egy videót ingyen bemutatja hogy kell megcsinálni de nekem nem sikerült.honnan szerezzek 2100 microsoft pontot?11000 ezer forint!:S -
tom235 #330 Igen átverés. Én viszont tényleg gazdaggá tudlak tenni. Ellenben 2100 ms pontot kérek. Adhatom a lájvos nickemet, amire utalod majd a pontokat? -
alfasw #329 beszéltem a gyerekkel és azt mondta,hogy 1600 microsoft pontért gazdaggá tesz engem.Szó szerint ezt mondta lehet átverés? -
alfasw #328 igen tudom csak láttam a youtube-on és megakartam kérdezni hátha valaki tudja.de ezek szerint te se tudtál róla.küldjek egy linket? -
tom235 #327 Tudtommal csak egyfajta glitch van, mégpedig a következő: Megveszed egy alktatrészből az utolsó előttit, majd az RT-t, azután az X-et kell hirtelen lenyomnod. Megkapod az eladási árát, de az alkatrész megmarad. Azonban ez csak addig fog így müködni, amíg fel nem mész live-ra, onnantól megszűnik ez a "pénzszerzési" mód. -
alfasw #326 csinálta már valaki? -
alfasw #325 csinálta már valaki? -
alfasw #324 valaki tud valamilyen money glitchet?én láttam egy olyat,hogy a csávónak volt egy csomó Scion Tc-je és mindegyikre rákatintott és amire utoljára rákatintott 999,999,999 Cr-t ért.Tud valaki nekem segíteni hogy én is megcsináljam? -
alfasw #323 köszönöm szépen sikerült!!! -
#322 beírod pl. egy konzolbolt címét, itt van egy katt -
alfasw #321 ilyen címet mert nem találtam -
alfasw #320 és tudsz mondani? -
#319 Angol reghez valódi angol cím kell. Add meg egy nagykövetség, étterem, stb. címét. -
alfasw #318 köszönöm a segítségeket megvan a baj.másolt lemezzel játszottam.vettem ma egy új x-et és most angol accountot csináltam.voltak microsoft pontjaim.most akartam érvényesíteni és nem fogadja el a magyar lakcímem a várost és az irányítószámot.adjak meg angolt vagy mit csináljak? -
#317 a legtöbben csak ABS-t használnak, lehet azért húznak el, mert jobban beállított autóval nyomulnak -
#316 Ki kell várnod a következő kört. Csak a Start előtt tudsz játékba kerülni, ha már elindult a játék, akkor nem tudsz bekapcsolódni, max. nézőként. Először nekem is furcsa volt, de ha kivárod az adott folyamatban lévő verseny végét, akkor játszhatsz a következő futamon és az utána következőn, meg az utána következőn, stb. -
#315 Ma már többet nem próbálkozok. Halo3-at játszottam most, 2-ből kettőt megnyertem:D
Multiban sokan használnak TC-t meg ABS-t? Valamiért rajtnál mindenki elmegy, meg senki sem csúszkál annyira mint én:D -
#314 sok lobby van ahova nem enged be, ez valami live dili vagy nem tudom
olyat keress, ahol kevesen vannak 2, 3 ember és oda beenged talán, ha jó osztály van meg pálya akkor úgy is jönnek majd többen -
#313 Multit valaki el tudná magyarázni? Ha gyors versenyt nyomnék, akkor berak valahova, megpróbál kapcsolódni, és hoppá, nem lehet, aztán következő próbálkozásra is csak azt nyomja. Eddig este csak olyan helyre tudtam belépni, ahol már ment a verseny -.-" -
#312 Belépsz itt a meglévő Windows LIVE ID-del és átállítod a lakcímedet egy valós (!) külföldi címre aszerint, hogy milyen régiót választottál Xbox-on. -
alfasw #311 Xbox LIVE isn't currently available in the locale associated with this Windows Live ID.Please use a different Windows Live ID. -
alfasw #310 nem fogadja el a email címem -
alfasw #309 elfelejtettem hogy kell profilt csinálni.segít valaki? -
tom235 #308 Nem, tényleg oda vannak sorolva. Az amcsik biztos azokkal menőznek