8
  • ffxi
    Én is vagyik vele vezetés közben, nem az a nagyon hangos de szóljon vmi és nem vétek kresz hibát
  • ebertek
    Inkább Pascal-t :)
    if a=b then
    butítani fogunk, indul az IQ vákum;
  • pemga
    hasznalj code beautifiert és/vagy a szabványokat.
    if (a == b)
    {
    butítani fogunk, indul az IQ vákum
    }

reggel van...
  • peetking
    valahol ez tényleg igaz, ha nem szól zene egyátalán nem vagyok képes rendesen dolgozni, nehezemre esik a probléma megoldás. de tényleg nem jó ha van szöveg mert az elvonyja a figyelmemet, kivéve ha már kivülről fújom az egészet.

egyszer kaptam már azon magam h úgy beleméjültem a zenébe h kód helyet a szöveget írtam :) viccesen nézett ki h if (a==b) {butítani fogunk, indul az IQ vákum...} //ez mellesleg Emil Rulez
  • kow83
    Nekem munka közben nagy fülesen dübürüg az instrumentális drum and bass és sokat segít koncentrálni, csak akkor nem tudok, ha a zenében szöveg is van, az tényleg elvonja a figyelmet :)
  • ebertek
    Hát, én zenehallgatás közben szinte semmit nem tudok csinálni, amihez figyelem is kell, mert inkább a zenére koncentrálok...
  • Garfield
    De igen, csakhogy a mai lejátszókhoz azt a kicsi, fülbe dugható sz*rt adják, az pedig tud ám cincogni, ha kicsit felhangosítják. Pár perc után meg a kollégák ölni tudnának miatta...
  • pemga
    Általános zenebona? Van aki nem fejhallgatót használ? Azért az openspace-ekben ez durván intoleráns...