Én is vagyik vele vezetés közben, nem az a nagyon hangos de szóljon vmi és nem vétek kresz hibát
ebertek#7
Inkább Pascal-t :)
if a=b then
butítani fogunk, indul az IQ vákum;
pemga#6
hasznalj code beautifiert és/vagy a szabványokat.
if (a == b)
{
butítani fogunk, indul az IQ vákum
}
reggel van...
peetking#5
valahol ez tényleg igaz, ha nem szól zene egyátalán nem vagyok képes rendesen dolgozni, nehezemre esik a probléma megoldás. de tényleg nem jó ha van szöveg mert az elvonyja a figyelmemet, kivéve ha már kivülről fújom az egészet.
egyszer kaptam már azon magam h úgy beleméjültem a zenébe h kód helyet a szöveget írtam :) viccesen nézett ki h if (a==b) {butítani fogunk, indul az IQ vákum...} //ez mellesleg Emil Rulez
kow83#4
Nekem munka közben nagy fülesen dübürüg az instrumentális drum and bass és sokat segít koncentrálni, csak akkor nem tudok, ha a zenében szöveg is van, az tényleg elvonja a figyelmet :)
ebertek#3
Hát, én zenehallgatás közben szinte semmit nem tudok csinálni, amihez figyelem is kell, mert inkább a zenére koncentrálok...
Garfield#2
De igen, csakhogy a mai lejátszókhoz azt a kicsi, fülbe dugható sz*rt adják, az pedig tud ám cincogni, ha kicsit felhangosítják. Pár perc után meg a kollégák ölni tudnának miatta...
pemga#1
Általános zenebona? Van aki nem fejhallgatót használ? Azért az openspace-ekben ez durván intoleráns...