Jobb két víruskereső, mint egy?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mondja ezt pont az a vírusirtó-készítõ cég mondja, akinek a programja úgy fogja gépet, hogy alig lehet tõle dolgozni.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
A két vírusírtós megoldással kapcsolatban történt velem már pár furcsaság😊Pl mikor csak az AVP volt fennt és haver rámtukmálta a pandát, h az de jó, mondom berakjuk mellé, biztos ami biztos😊Már installkor vírus talált az AVP, méghozzá a Pandában egy trójait😊Mikor meg az alaplap cd-men található PC-cleen nevû okosságot felnyomtam a win újra bootolásakor behalt a gép, jöhetett a format😊Most NOD 32 és AVP páros, ennél jobb nem is kell és nem vettem észre, h lassítana, pedig örgharcos már a szekér😊
Itt inkább az volt a lényeg, hogy az õ, és csak az õ szoftvereit használjuk...
szerintem meg egy jó kell és kész... nekem annál több érv nem kell NOD32 mellé, hogy 2 éve nincs gondom a vírusokkal...
A cikkben épp arról van szó, hogy egyszerre futnak...
és ki mondta hogy ha több víruskeresõm/írtóm van, annak egyszerre kell futni memóriarezidensen?
Hát, nekem is Nod védi a gépem, eddig nem volt gomdom a vírusokkal, csak néhány spyware-rel, de arról én tehetek, ha néha bejönnek.<#nevetes1>#nevetes1>
Ez a cikk csak felbolygatta bennem azt az emléket, amikor a Norton Internet Security és az Avast próbálta egymást elpusztítani minden eszközzel a gépemen...na azóta van NOD 32-m <#hehe>#hehe>
nincs, nem is lesz...
Ez aztán az igazán hasznos szakértõi elemzés, még az SG-re is felfért az írója 😊
Kíváncsi vagyok mikorra tervezi a: "Vajon két tûzfal jobban véd e vagy csak lassít?" szakértõi elemzést 😊
Kíváncsi vagyok mikorra tervezi a: "Vajon két tûzfal jobban véd e vagy csak lassít?" szakértõi elemzést 😊
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"