30
Zenei hírek, pletykák
-
#30 a közeljövőben nem fog összeállni a Blur -
zolan #29 ugytudom már van Ruzsbo CD
de még nem találtam meg :(Ruzsbo.hu -
zolan #28 ugytudom már van Ruzsbo CD
http://www.ruzsbo.hu/
de itt még nem találtam
-
#27 Eladó a legendás zenekar a Rednex
az együttes amerikai népdalokat dolgozott fel technosítva, most az eBay-en lehet őket megvenni 1,5 millió dollárért
egy daluk: Old pop in an oak
-
blackgamer #26 sajnálom pedig egyéniségek voltak, az a hang...
The Distillers - The Young Crazed Peeling
The Distillers - Drain The Blood -
#25 Distillers – feloszlottak -
blackgamer #24 Lola a leghíresebb magyar Sims-rajongó
-
blackgamer #23 Mariah Carey levetkőzött a Playboynak
gondolom volt mit retusálni -
blackgamer #22 Angolul támad a Kistehén Tánczenekar
örülhetnek a külföldiek kapnak majd cyberchild-ot :) -
blackgamer #21 Újra összeállhat a Blur! -
blackgamer #20 gondolod hogy SG belemenne hogy induljon egy új zenei rovat?
nem tudom pedig jó lenne [megkérdezi Mi kellene az SG-nek topicban] -
blackgamer #19 Magyarországon az aranylemez státuszhoz 7500, a platinalemezhez 15000 eladott példány szükséges – döntött a Magyar Hanglemezkiadók Szövetsége. -
blackgamer #18 Muzsikált a betörő
Különös esetnek lehettek szem- és fültanúi a holland Tiel lakói. Történt ugyanis, hogy betörtek a 41 ezer fős városka egyik házába.
A tettes könnyen megúszhatta volna a dolgot, – ez önmagában nem is lenne hír értékű számunkra – ám miután végzett a nappali kifosztásával elkapta az ihlet, s leült játszani a helyiségben található zongorán.
A tettes valószínűleg nem számolt azzal, hogy a ház ura otthon tartózkodik. Játékával felébresztette az emeleten alvó férfit, aki azon nyomban értesítette a hatóságokat. A betörő annyira belefeledkezett a muzsikálásba, hogy még a szirénával érkező rendőröket sem hallotta meg. A tulajdonos nem panaszkodott a kis koncert miatt, s bizonyos, hogy örült a betörő őrült zeneszeretetének. -
Daza500 #17 -
zsilike #16 ez aztán a hir.? -
blackgamer #15 Niki Belucci Görögországba tart
Kétség nem fér hozzá, Niki Belucciért kapkodnak a külföldi klubok.
erről kinek mi a véleménye?
forrás: zene.hu -
#14 én nem szoktam külföldi oldalakról fordítani, amit pedig magyar zenei portálokról linkelünk, azok nem a mi szellemi tulajdonunk, ezért is kell feltüntetni a forrást -
Aspyrin #13 Nem értelek. Hilton kisasszony énekesnő(is). Minden hír/pletyka ami vele kapcsolatos idevág az előbb említett dolog miatt, nemde? -
#12 és? -
#11 és ennek mi köze van ahhoz hogy van hogy "zenél" ?
tisztára mint a találkozások meg a fókusz és társai.. -
#10 imnet merre van? -
Aspyrin #9 Egyértelmű, de a cikkekhez is lehet hozzászólni, sőt. Sokkal látványosabb lenne. Mutatok egy példát. -
#8 engem érdekel hogy az SG közössége hogyan reagál egyes hírekre, mi a véleményük, és persze mások híreit/linkjeit is várom, mert csak úgy működik a dolog -
Aspyrin #7 Parancsolj -
Aspyrin #6 Hilton kisasszonynak már van albuma. -
#5 ez igaz:D -
#4 és ebben hol a zene? -
Aspyrin #3 Becsülöm a kitartásod de még nem gondolkodtál el azon, hogy esetleg az sg-n prezentáld a híreket? Nem hiszem, hogy a fórum alkalmas lenne erre.. -
#2 kezdem a sort egy komolytalan hírrel
Paris Hilton száz dollárt adott egy hajléktalannak
A Hilton család örököseként elhíresült, bár mostanában leginkább énekesnőként funkcionáló hölgyemény épp egy gyorsétterem mellől gurult ki luxusautójával, mikor egy hajléktalan megszólította, és pénzt kért tőle.
„Te vagy Paris Hilton? Vágj már hozzám száz dollárt!” - kiáltotta rá az afro-amerikai férfi. Még mielőtt Paris a pénztárcájáért nyúlt volna, a koldus meggondolta magát, és közölte, hogy igazából egy dollárral is bőven beéri. Ekkorra viszont megjelent néhány paparazzi, akik miatt Paris szívesebben áldozott fel egy százast az alkalmi PR fogás érdekében, így széles mosollyal átadta az eredetileg kívánt összeget. A nem mindennapi bevétellel bíró férfi ezután örömében felajánlotta, hogy lemossa a lány kocsiját, de erre Paris már nem tartott igényt.
forrás: zeneforum.hu -
#1 Sziasztok!
Mivel nincs SG-nek zenei rovata, gondoltam ebben a topicban kibeszélhetnénk más topicba nem illő zenei híreket.
Cikkeket legjobb lenne ha mindenki zölddel illesztene be, hogy rögtön lássuk, illetve a hír forrását se felejtsétek el feltüntetni.