13
-
Mr Gumby #13 Ok. Ez a véleményed. :)
Ha már itt tartunk, te melyik filmre mondanád ennek az ellenkezőjét? -
#12 "Ki a francot érdekel még egy fosatos kamuság...?"
abból a két mondatból ami a sztoriról szól te ezt következtetted ki? -
Zro #11 Had keressen már Nimród is egy kis lét :)
A Kontroll meg szerintem is jó film volt, bár eleinte tartottam tőle, hogy nem lesz az. -
Beyond silence #10 A Kontroll tényleg egy elég jó film volt, főleg az általános magyar felhozatalban.
De a leírásból nekem nagyon úgy tünik hogy Antal Nimród is beáll a többi amerikai tucat filmes közé. Ki a francot érdekel még egy fosatos kamuság...?
Így múlik el a világ dicsősége... -
galedki #9 a Kontroll jó film, még ha happy endes is :). Europeer létének ellenére... Másképp, lehet, meg se vették volna az amcsik (pont szegény Tom? elképzelem, ahogy kocog a sinen...). persze, itt kellene élni hozzá, hogy értékelje valaki, és főleg kicsit korábban...
-
#8 Hogy te mekkora nagy ősbunkó vagy..
Na mind1, szóval gratulálok Nimródnak, mindent bele! A Kontroll volt a magyar filmipar utóbbi éveiben az egyetlen pozitív meglepetés számomra, nagyon szorítok neki, hogy ezzel a filmjével még följebb kerüljön a ranglistán! -
#7 "nem tudom mit sztárolják a készítőket..."
azt azért hozzá kell tennünk, hogy Zámbó Jimmy is eladott 6 millió lemezt - és mégis egy fasz volt...
nézzük inkább meg kik sztárolják a filmet - nem csoda, hogy pont külföldön üt (lásd. dagadt jenkik)
egy másik nézőpont szerint : ha kevés vagy itthon - még mindig mehetsz hollywoodba -
#6 Gratulálok Antal Nimródnak, mert egy nagyon jó rendezőnek tartom. Különösen azért jó ilyen híreket olvasni, mert egy hazai emberről szól, akit külföldön is elismernek. Még1szer gratula és sok sikert neki!!! -
L3zl13 #5 Sarah Jessica Parkerért nem kár. Úgysem birom azt a nőt.
A Szex és New York óta meg főleg.
Ellenben Beckinsale bejön. -
vg #4 Ez igaz, hajrá pöcsök! -
kow83 #3 A világ 100 legszarabb filmje:
http://imdb.com/chart/bottom
Vg, a hozzád hasonló pöcsök miatt tart ott ez az ország, ahol. -
#2 Talán mert a többségnek tetszett a film,és elégedettek a rendező munkájával... -
vg #1 A Kontroll a világ egyik legszarabb filmje, nem tudom mit sztárolják a készítőket...