510
Amilyenek a valóságban...
-
Vegas #30 britnit így is megdugnám :)))99999 -
Emma Bunton
-
Hát igen, az már más dolog, hogy nem szép dolog fotózgatni őket "ilyen állapotban" -
-
Nem azt mondom, hogy ki kell öltözni kisestélyibe, és nem is ezzel van baj. Csakí legyünk tisztába azzal, hogy a kislányok ne legyenek csontsoványok csak azért, mert hasonlítani akarnak xy-ra, aki a valóságban 80 kg.... -
nem kell szólnod tudom^^
de akkor is. Igazságtalannak tartom ezt az egészet... -
Madonna egy boszorka "szépségével" vetekszik
-
azért az tegyük hozzá hogy a bal oldali képek azok enyhén szólva sem a legjobb körülmények között szoktak készülni,gondolok itt arra,hogy ha titeket fotóznának le 10 percel kelés után,vagy full másnaposan egy jól sikerült buli után,vagy csak simán 150 méterről miközben a lehető legrosszabbul süt rád a nap,vagy éppen akkor amikor valami idióta grimaszt vágsz mert a képedbe nyomják a kamerát... -
Ittis van vagy 5-6 év kül.
-
Aki szép, az smink nélkül is szép, csak szólok ;-) -
Lehet, de nem mondhatni, hogy milyen szép természetességében :) -
mért te egy buliba nem kiöltözve ill.norm. kinézettel mész?
Ha én lemegyek vásárolni, nehogymár ki kelljen hozzá öltöznöm.
A Cameron Diaz-os képek özött meg van egy pár év különbség cska szólok. -
csak van egy kis színe:D -
Alicia Silverstone
-
höhö...a 2. képen ugyanolyan ronda :D -
aztaqurva.... -
ezen nincs semmi különös :| -
Madonna :(
-
Nem hiszem, de itt egy másik is:
-
Cameron Diaz
-
sztem igen. -
az első képen nem terhes? -
Az embernek már magánélete sem lehet, anélkül, hogy le ne fotózzák... -
Akkor csak sminkelve járné velük:D
-
Madonna
http://www.methodshop.com/tech/articles/powerofmakeup/madonna.jpg -
húú bazz, nem semmi :) -
Madonna
-
Pam Anderson
-
Britney Spears :)
-
A sztárok élete ugye fényből és csillogásból áll, mindenki szuperül néz ki, mindenkinek van egy favoritja, akire hasonlítani akar, s nem is tudja, hogy a valóságban teljesen átlagos vagy rosszabb kinézetű. Ezzel a topiccal azt akartam csak, hogy olyan képek kerüljenek ide, amelyeken az 5 kiló smink és 2 flakon hajlakk nélkül, teljesen egyszerűen lekapott hírességek képei kerüljenek. Ezek után talán 2-szer is meggondolják egyesek, hogy akarnak-e Britney Spears-re vagy Madonnára hasonlítani :)