510
Amilyenek a valóságban...
  • Harly18
  • Harly18
    Pink
  • Harly18
    törölt hozzászólás
  • Harly18
    Nicole Richi - Gőzöm sincs ki ez a csaj, csak annyit tudok, hogy a Paris Hiltonnal egyetemben lógatja a lábát :)
  • Harly18
    Ja, akkor már értem :D
  • Killgore
    Azt jelenti, hogy hozzáadtuk a kedvencekhez:)
  • Harly18
    Alulról a másodikat Jennifer Garnerne hívják, s szerintem is helyes úgy ahogy van. De biztos te is csinos vagy :D
  • CattiBrie
    ezen szerintem csak a negyeik a kép a gáz.. de alulról a második sztem pont úgy helyes, ahogy a baloldali képen van (finn gomb, nincs ki az)
  • CattiBrie
    de azért korkülönbség is van a képeken.. nem?
  • CattiBrie
    egyébként is, én is szép vagyok és mégsem vagyok sztár :D

[mostbeképzelt]
  • Harly18
    Csak az is durva, hogy pl.: a Cindy Crawford-ról anno azt mondták, hogy a legszebb nő a világon. Erre mondanám azt, hogy 5 kiló sminkkel és több óra retusálás után én is az lennék, pedig fiú vagyok. És nézd meg a képet róla. Persze ma már idősebb, mint amikor a toppon volt, de akkor is....
  • Harly18
    Ez egyértelmű. Ezzel a topiccal csupán azt gondoltam összegezni, hogy nem mindenki olyan csodálatos, mint a képeken, s hogy ne legyenek istenítve annyira, mivel ők is átlagos emberek, akik semmivel sem szebbek vagy jobbak. Az, hogy látunk róluk smink nélküli képet vagy olyat, amin bűn rondák az csak erre jó, hogy belássuk, hogy őket is isten teremtette, s nem külön bolygóról jöttek :) Na meg jót lehet rajtuk mosolyogni, hogy nesze a sok műtét és méregdrága kencefice, mert ígyis úgyis öregednek és nincs mit tenni a koruk ellen. Aztán lehet csak azért ilyenek ,mert álcázzák magukat, mert smink nélkül van olyan "sztár", akit még az anyja sem ismerne fel :)
  • CattiBrie
    egyébként voltak már talán humorosba ugye hasonló képek.. és én pl egy csomó képről azt mondom, hogy a természetes módon fényképezett kép sokkal jobb, szebb (max éppen a póz gáz)
  • CattiBrie
    mindenkiről készülnek xar képek..

és bárkiből lehet "szép" képet csinálni
    még úgy is hogy no smink és no semmi iylesmi, egy fésű + beállítás és fények kérdése

- szerintem
  • Harly18
    Egyébként mit jelent ez? :D
    +fav ^^
  • Kaplan
    +fav ^^
  • Vegas
    nem, be egy űrhajóba és lőném ki..
  • Harly18
    Ha a valóságban is olyan jól néz ki, akkor nemsokárra kerül be kép róla :)
  • Palinko
    "dugnád mint a lopott biciklit"
    Anonymustól idéztem egy beszólás a gumiból :D
  • Palinko
    de rakhattok sexi képeket is :D
    még Angelina Joliról nem volt... furcsállom
  • Csuhai G
    :DDD
  • Vegas
    mind1 én dugnám
  • Harly18
    Ha a Christina-ról van szó. Ha valaki hízik, akkor a melle is nő szerintem :)
    Lehet, hogy ez a kép nem valódi, megvan rá az esélye. De van róla más kép is, amin talán még ennél is kövérebb, ami szerintem tuti igazi kép.
  • Vegas
    akkor mikori? anno nem volt ekkora melle.. azt is most csinaltatta meg..
  • Harly18
    Szerintem az mindegy, hogy mikor készült, mert összehasonlítási alapnak jó. Ha régen volt holt randa és most szép vagy fordítva. Mindenesetre érdekes ezeket a képeket látni...
  • akyyy
    azért azt is nézd meg mikor készültek ezek a képek, az egyik ősrégen a másik meg manapság... jah meg nem mind1 miylen géppel csinálod, az egyik a kukasegge aloli kép, amásik meg élethű, vagyis van h valóban ugy néz ki!
  • Harly18
    Lehet. Az is igaz, hogy az ilyen lesifotók talán még csúnyábbnak is mutatják őket, mint amúgy, de mégiscsak az igazi "arcukat", önmagukat mutatja, ami a beállított és agyonretusált képekről nem mondható el. Ezeken valódi embereknek néznek ki ellenben a magazinfotókon....
  • Kmarha
    hát csapjatok meg de mint Gwen Stefani, mint Pamella Anderson millioszor jobban bejön smink nélkül mint amugy. Pamella tök korekt, idősebb de még sexi nőnek néz ki, mint azzal a sok sminkkel az arcán

JLoról nem is beszélve, ő anélkül is bombanő

A többi kép pedig vagy a drogelvonó kúra alatt után készült vagy valami hasonló..
  • OrioN the S
    hjaj Naomi kép :o
  • OrioN the S
    Britney... megviseli a sok pia meg cigi :c

Naomi...kicsit másnaposan :D
    http://norbre.uw.hu/wo-mans/wo-man04.jpg
  • Mincsi
    de azt is figyelembe kell venni, h ezeket amolyan lesifotósok csinálják, pl ha éppen tüsszög, és akkor egy hülye pofát vág...
    de jók a képek..xDDDDD

• Paranoia
    énis ellenék vele 1 szigeten
  • Dying Soul
    Ez a lány smink nélkül is szép, nyugi. :)
  • Palinko
    + fav :D
  • OrioN the S
    nah :d engem az érdekell ,hohgy most hogy néz ki :d
  • Harly18
    Kíváncsi leszek rá 5 év múlva. Lehet, hogy Pamela utódja akar lenni vagy ne adj isten túlszárnyalja... :)
  • Killgore
    Évről évre nagyobb silicont rakat bele :P:)
  • Harly18
    Hát.....Ez nem mostani kép....Ma sokkal vékonyabb és nagyobbak a dudái. Nem tudom hogy csinálja, mert évről évre nő neki :P
  • OrioN the S
    naneeeee vhogy nem hiszem el :)
  • Harly18
    Christina Augilera ismét....