kill win

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pheel
soulhunter
ez nekem tipikus kékhalálnak tünik, ami nálam a 64bites XP telepitése után szokott elõfordulni...
akkor jöhet a jo öreg safemode, aztán driver fel,és utána megy minden...
nemtom mé kell 1bõl memoriát cserélni,ha kékhalált hal 1 winfos...
néha nekem is elõfordul... még nem nyitottam topicot emiatt...
a memtest hibát ir ki,de ha ujratesze 1 32bites winfost, akkor már nincs hiba... (erre adjon vki választ)
ezen kivül friss winfos jo winfos, tartja a mondás...
csakh csak addig jo,mig fel nem rak az ember drivert / nem frissit... mer ugye az is kell... és biza a nem megfelelõ driverek miatt megnõ a kékhalál esélye...
ugyh ilyenkor érdemes 100%ig kipucolni a legutoljára feltett drivert,és másikat tenni a helyére (ezért kell 1más mellett 2 drivert leszedni, nem mindig a legujabbat)

és az ujrainditást ki lehet kapcsolni,és akkor addig marad a kék képernyõ,mig meg nem nyomja az ember a reset gombot,ami tartos távollét esetén akár 2 napig is tarthat 😄 (igen, jo volt arra hazaérni régen 7végén,h már joideje kéken világit a képernyõ) 😊
(ujrainditás letiltása a gpedit.msc inditásával érhetõ el)
na, ennyit errõl...

ui: nem vok informatikus, nem is akarok az lenni,csupán a tapasztalataim irtam le,de nyugodtan lehet fikázni,h merészelek tapasztalatokat megosztani

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

nekünk is ez volt
elvittük szervizbe -> ram szar volt de még garis és kicserélték 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

olympus
Kocka nemegyenlõ az nformatikussal...

Divatcsapatok OLÉ!

Anubys
"Ja amúgy te informatikus vagy?"

Ha a programozó annak számít... 😉

"Amúgy ugye csak egy féle laptop-ba való ram van?...."

Attól függ, milyen laptop...

Most elhúzok, majd holnap visszanézek...

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

"újra indulni szokott"

Köszi akkor már tudom mi a hiba..... 😊

Ja amúgy te informatikus vagy?
Amúgy ugye csak egy féle laptop-ba való ram van?....
Anubys
Azért vegyél ramot, mert a hibás ram miatt bármikor lefagyhat a géped (elsõsorban újraindulni szokott, de ilyet is produkálhat). Amíg nem lesz jó a memória a gépedben, addig felesleges további hibát keresned

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Anubis:

Köszi a választ....
a topic-ot azért nyitottam mert engem elméleti szinten érdekelt a válasz.... mert pl minek vegyek ram-ot, lehet hogy kiderül a végén hogy igaz hogy van egykis gáz a ram-mal de lehet hogy az alaplap miatt áll le a cucc.... (elképzelhetõ)
Anubys
A kérdõjelet felismerem, de rögtön a következõ hozzászólásodban egybõl fikázol, akkor hogy is van ez, mr. Nemkocka?
(mellesleg az is egy fokú primitívség, hogy valaki egy számtech oldalon fikázza az informatikusokat)

Anubys
Nagyon sok minden lehet, de amíg nem zárod ki a memóriát, addig tök felesleges ezen gondolkodni. Ha EZ a hiba konkrétan nem is a memóriától van, akkor is lesz majd más, amit a memória okoz.

moonman:

A kérdés értelmes volt csak a hibaüzenet leírása nem.... 😊
de nem is tudnám leírni mert csak felvillan....
amúgy az üzenet lényege nem pont az értelmes kérdés volt hanem az hogy most már kicsit elegem van Olympusból meg a többiekbõl akiknek gõze nincs az egészrõl, de (ahozképest) nagy a szája.....

amúgy köszi a választ....
lehet a hibaüzi oka az alaplap, vagy a merevlemez?
olympus
IQ teszt:
felismeritek ezt a jelet: ?
Akkor rájöttetek, hogy kérdeztem és nem támadtam. SoK KOCKA!!!!!!!!!!!!

Divatcsapatok OLÉ!

olympus
Már megbocsáss de a Windowsos topikba gyorsabban kaptál volna választ.
Kill win viszont tényleg ényegretörõ topikcím. .:S
Boccs, hogy nem vok rendszergazda/programozó/hacker/ámítógép zseni.
De haennyire vágod.Mért nem csinálod meg magad?

Divatcsapatok OLÉ!

Anubys
"2; a windowsos hibát keresel Lnuxos progit használsz?"

Tényleg "kéne IQ teszt regisztrációnál"... 😉
Naszal, normális egyorrú a Memtest-et használja, ha memóriát akar tesztelni. Ez úgy mûködik, hogy letöltöd, kiírod, bebootolsz a CD-rõl, ami elindít egy lebutított Linuxot, ami alatt fut maga a Memtest progi. Így ki van lõve alóla a win, és kizárható az is, hogy azért jelez hibát, mert behalt a win installációd. Akár hiszed, akár nem a nagyok is így csinálják a szervízben, csak azért perkálni kell... 😊

asd1024: Símán lehet a memória miatt, ha a memtest hibát talál, elõször cseréld ki a memóriát. Addig ne is indíts topicot errõl... 😊

Hát értelmes kérdést nem nagyon látni, talán írd le a pontos hibaüzenetet, ne azt, hogy "valami gyorsítótárazást" stb.

Ui:Ha a memtest hibát talál azt általában memóriacserével lehet megoldani, ha több memória is van a gépben, akkor valamelyiket vedd ki és úgy próbálgasd.

http://www.winportal.net

a memtes-tel talált hibákat hogyan lehet kijavítani?
- új rammal 😊

Kill Bill

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Kedves Olympus!
Szerintem is kellene IQ teszt a regisztrációnál.....
ez azért is lenne hasznos mert akkor (talán) nem írogatnál ide hülyeségeket és tudnád, hogy az hogy linux-os progit használok az ellenõrzéshez nem jelenti azt, hogy a windows-os problémát nem lehet linux-os programmal diagnosztizálni... hisz mint tudjuk (legalábbis remélem, hogy tudod) a RAM-ot mind két operációs rendszer használja ebbõl kifolyólag lényegtelen hogy mit használok.... (személyes tapasztalatom, hogy a windows-os teszprogramok olyanok mint a windows.... de ezt inkább nem részletezem).... emellet a windows-os topicban nem fért volna el, mert ez a hiba nem tartozik se a windows-os témakörbe (hiszen feltételezhetõ, hogy hardware hibáról van szó, se a linux-os témaköbe se semmilyen más témakörbe ugyani egy összetett problémáról van szó.....)

Kedves "Négy csillag" !
Valóban elmés topic-cím, hiszen teljesen fedi a problémát, rövid, és nem utolsó sorban érthetõ.....

U.I.: Ja és szeretném megkérni a többieket, hogy ha nem tudnak válaszolni a kérdésre akkor legalább ne akarjanak "okosak" lenni, és (az illemszabályokat betartva) ne cikizzék ki azt aki értelmes kérdésre (gondolván, hogy talál itt értelmes embereket) választ szeretett volna kapni.....
olympus
a maradék 5% meg fennt tartaná a term. halálozást😄

Divatcsapatok OLÉ!

ProGabe
kb 95%-al,akkor meg kihalna a fórum,bár lehet megérné XD

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

olympus
Kéne egy IQ teszt Regisztrációnál😄 talán kevesebben jönnének😄

Divatcsapatok OLÉ!

Met
elmés topic cím

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

bertino
az még hagyján, de lehet, hogy a megoldás is ott van abban a topicban <#idiota>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

olympus
1; Windows topikba nem fért volna el?
2; a windowsos hibát keresel Lnuxos progit használsz?

Divatcsapatok OLÉ!

Sziasztok! az lenne a problémám, hogy a windows-t ha elindítom akkor megy egy darabig aztán feldob egy kék hátteres hibaüzit amiben valami olyat ír, hogy állítsak át valami gyosítótárazást meg valami árnyékozást (vagy mit) nem tudja valaki esetleg hogy mitõl lehet ez.....? vagy lehet ez attól hogy valami gáz van a ram-mal? (mert lefuttattam egy linux-os memtest-et és az talált egy csomó hibát...? esetleg nem tudja valaki azt is hogy a memtes-tel talált hibákat hogyan lehet kijavítani?
Elõre is köszi.....