Warhammer 40.000: Dawn of War: Dark Crusade
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vki küldjön már ide egy cd key-t nagyon kéne... [email protected]
tudna vki mondani a Dark Cruadehez egy CD KEY-t???? elõre is thx érte
hali
miért nem tudok lanon az összes fajjal játszani?
pedig fenn van a winter assault is! mi a teendõ?
miért nem tudok lanon az összes fajjal játszani?
pedig fenn van a winter assault is! mi a teendõ?
3GHz, ASUS P5P800 - DUAL CHANNEL, GEFORCE FX 6200 - 256MB vRAM, 2X512 MB RAM DDR2 400MHz, 200GB
Sziasztok!
Sajnos nem nagyon van idõm játszani... havonta 2-3 játékot nyomok az SM-el lenyomom az Orkokat aztán ennyi. A problémám az, hogy szinte minden fejlesztést felteszek és minden épületet megépítek, de a játék végén a technológiámat nagyon lepontozza. Ez miért van?
Sajnos nem nagyon van idõm játszani... havonta 2-3 játékot nyomok az SM-el lenyomom az Orkokat aztán ennyi. A problémám az, hogy szinte minden fejlesztést felteszek és minden épületet megépítek, de a játék végén a technológiámat nagyon lepontozza. Ez miért van?
Hogy lehet multiban tolni hogy minden néppel lehessen menni?
Sziasztok! Legyen szíves írja le valaki, lehet-e online játszani nem eredeti verzióval, ha igen, mi a módja. szerverkeresõ?
Nekrons > minden más >😊 (na jó, ez így nem teljesen igaz, de én most ép az élõhalott robotokkal purgálom az élõket, szóval nekrons ftw)
Én végigtoltam az eredeti DoW campaign-t, a WA-ba kicsit beleuntam, idegesített, hogy váltogatott össze vissza a frakciók közt...de ez a kieg. most nagyon állat lett...ha nem vinné el a játékra szánt idõm jelentõs részét a WoW...tuti tolnám méginkább 😊
Eddig a nekron, tau és SM csapatokat kóstolgattam, meg kicsit a káoszt...jobbára ezek is jönnek be stílusilag, bár a taukat még szokni kell, kicsit komplexebbek a többinél.
Ahogy én látom eddig:
Nekron = brutális pwn-olás, a hadseregük nem valami változatos, de közelharcban bárkit apró darabokra szed, és azért a ranged damage-ük se elhanyagolható. A megszált gépjármûvekkel, meg a mozgatható monolittal, valamint azzal az elképesztõen jó cuccal, hogy a csapatok jórésze hozzáteleportálható az épületeikhez...hát ûbertápok na.
SM = jó öreg, hightech cucc, a szokott flexibilis gyalogság, király gépek...mm, dreadnaught ftw 😊
Tau = na itt érdekes, csak kóstolgatom még...az biztos, hogy nagy távolságra kellemesen pusztítóak, közelharci egyységeiket nem tesztelgettem még, bár mondjuk az fincsi, hogy azok a szárnyas egységek instant készülnek, jól jönnek a csata elején, mikor még alig van valami védelem...meg érdekse, hogy van 2 épületük, amelynél egyik megléte esetén kizárja a másikat...érdekes színfolt...
A többirõl nem írok, nem tudom menyiben változtak...meg nem is nagyon próbáltam még ki õket..eldarok-imperial guardok-ork-ok nem voltak sose a kedvenceim, SM-fun voltam, de a nekron-ok most megingattak kicsit...
Na ennyit a személyes véleményemrõl, mindenesetre a játék mászt hev 😊
Én végigtoltam az eredeti DoW campaign-t, a WA-ba kicsit beleuntam, idegesített, hogy váltogatott össze vissza a frakciók közt...de ez a kieg. most nagyon állat lett...ha nem vinné el a játékra szánt idõm jelentõs részét a WoW...tuti tolnám méginkább 😊
Eddig a nekron, tau és SM csapatokat kóstolgattam, meg kicsit a káoszt...jobbára ezek is jönnek be stílusilag, bár a taukat még szokni kell, kicsit komplexebbek a többinél.
Ahogy én látom eddig:
Nekron = brutális pwn-olás, a hadseregük nem valami változatos, de közelharcban bárkit apró darabokra szed, és azért a ranged damage-ük se elhanyagolható. A megszált gépjármûvekkel, meg a mozgatható monolittal, valamint azzal az elképesztõen jó cuccal, hogy a csapatok jórésze hozzáteleportálható az épületeikhez...hát ûbertápok na.
SM = jó öreg, hightech cucc, a szokott flexibilis gyalogság, király gépek...mm, dreadnaught ftw 😊
Tau = na itt érdekes, csak kóstolgatom még...az biztos, hogy nagy távolságra kellemesen pusztítóak, közelharci egyységeiket nem tesztelgettem még, bár mondjuk az fincsi, hogy azok a szárnyas egységek instant készülnek, jól jönnek a csata elején, mikor még alig van valami védelem...meg érdekse, hogy van 2 épületük, amelynél egyik megléte esetén kizárja a másikat...érdekes színfolt...
A többirõl nem írok, nem tudom menyiben változtak...meg nem is nagyon próbáltam még ki õket..eldarok-imperial guardok-ork-ok nem voltak sose a kedvenceim, SM-fun voltam, de a nekron-ok most megingattak kicsit...
Na ennyit a személyes véleményemrõl, mindenesetre a játék mászt hev 😊
Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...
Iszonyú nagy játék!
Az erõviszonyok angyon jól elettek osztva!
Csak a Necron-okat,meg a az Ork-okat rühellem még mindig!😄
A legélvezetesebb küldetés sorozta szerintem az Elda-ké,meg az Imperial Guard-é!
Ezekkel csinálom,és nagyon jók,az egységek nagyon jól kiegészítik egymást!
Az erõviszonyok angyon jól elettek osztva!
Csak a Necron-okat,meg a az Ork-okat rühellem még mindig!😄
A legélvezetesebb küldetés sorozta szerintem az Elda-ké,meg az Imperial Guard-é!
Ezekkel csinálom,és nagyon jók,az egységek nagyon jól kiegészítik egymást!
Szerintem iszonyatosan jó a játék már végigvitte öcsém az egészet, tök jó lehet végre a hõsödet fejleszteni!!!
Állat game.
Állat game.
Én várommár.
Egyetlen játék a gépemen a DOW
Egyetlen játék a gépemen a DOW
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Link itt a The Game-re kattintva az elsõ sorban írják, hogy kell az eredeti játék. jól meg van keverve ez a téma... 😊
Hát majd meglátjuk. Mindenesetre nálam a standalone azt jelenti, hogy önállóan is játszható...
Mármint a Winter Assault nélkül fog futni!!!!
ez egy kiegészítõ, csak éppenséggel a nagyobbik!
ez egy kiegészítõ, csak éppenséggel a nagyobbik!
A cikk nem félrevezetõ. IGN, Gamespot is mint "stand-alone" kiegészítõrõl beszélnek.
De a Relic hivatalos fórumán is megerõsítik, hogy nem kellenek hozzá az elõzõ verziók:
"Q. Will I need Winter Assault or Dawn of War to run Dark Crusade?
A. No. Dark Crusade will be a standalone product. However, owning Dawn of War and Winter Assault will unlock additional content for Dark Crusade users."
De a Relic hivatalos fórumán is megerõsítik, hogy nem kellenek hozzá az elõzõ verziók:
"Q. Will I need Winter Assault or Dawn of War to run Dark Crusade?
A. No. Dark Crusade will be a standalone product. However, owning Dawn of War and Winter Assault will unlock additional content for Dark Crusade users."
ha elolvassa valaki a hivatalos oldalon lévõ ismertetõt rögtön megtudhatja, hogy ez a játék CSAK az eredeti Dawn of War megléte esetén mûködik. tehát a cikkben leírt utolsó sor téves és félrevezetõ.
Hmmm... ez csakúgy mint az elõzõ rész is faja volt. Sok eredeti ötlet és megoldás. Csak így tovább...
Egyébként vicces, mert nagyon ritkán nézi az ember ezt a játékot, mégis csak ilyen jellegû képeket közölnek. <#crazya>#crazya>
Egyébként vicces, mert nagyon ritkán nézi az ember ezt a játékot, mégis csak ilyen jellegû képeket közölnek. <#crazya>#crazya>
lehet hogy megszerzem... és a 3. meg a 4. kép sztem tök király!