Faceless (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért megemlékezésnek megteszi😊 Nagyon sajnálom, szerintem az idei év TOP 5-jében a helye....
ugytudom volt már ilyen a valóságban is..., a lövedék átment az illetõ és semmi komolyabb agyi károsodást nem szenvedett...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
no igen, kár érte. viszont nem lesz belõle sorozat, so, nem hiszem, hogy különösebben látogatott topik lesz😊
Valami orvosi csoda biztos...bár az tényleg elgondolkodtató, hogy élhet túl valaki károsodások nélkül ha közvetlen közelrõl fejbelövik. Egyébként mindegy, a sorozat úgyis annyira elragadja az embert, hogy nem filózik ilyeneken.
ha a rendõrt fejbe lõtték hogy maradt életben???<#confused>#confused>
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Egy becsületes zsarut fejbelõnek és kiirtják a családját. A bûnözõk azt hiszik, ezzel vége a történetnek. De tévednek, itt kezdõdik. A rendõr új személyazonossággal harcba kezd a bosszúért, a családjáért.
Sajnos úgy néz ki, csak a pilot epizódot élvezhetjük, nem lesz belõle több rész.
Sean Bean oldalán a Faceless
IMDB
Rövid magyar leírás
Sajnos úgy néz ki, csak a pilot epizódot élvezhetjük, nem lesz belõle több rész.
Sean Bean oldalán a Faceless
IMDB
Rövid magyar leírás