Samsung SGH-X700
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha küldenek nekem egy Java játékot bluetoothon akkor azt az "Egyéb fájlok"ba menti. Itt viszont nem tudom elindítani. Hogy tudom áttenni a Java alkalmazásokba? Vagy egyáltalán hog tudom futtani?
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
Beviszed valamelyik mobiltelefon boltba, ahol tartozékokat lehet venni. Ott elvileg függetlenítik. De én ezért vettem kártyafüggetlen készüléket 😊
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
Csátok!Nem tudjátok hogyan kell függetleníteni egy x700-ast?Légyszíves seggítsen valaki!
kb olyan 80mb-os mix esetém már nem lát ott semmit.
Szia!
Azt hiszem méret beli korlátozás nincs, de a filenév nem lehet hosszabb 52 karakternél. Ha ennél hosszabb egyszerûen nem jelenik meg...
Azt hiszem méret beli korlátozás nincs, de a filenév nem lehet hosszabb 52 karakternél. Ha ennél hosszabb egyszerûen nem jelenik meg...
Sziasztok.
Egy kérdésem lenne a telafonnal kapcsolatban. Úgyszint vette bele egy 512-es kártyát. A kérdés, hogy mekkora a legnagyobb méretû fájl amit képes kezelni. Ugyanis és mixeket szoktam hallgatni és bizony bizony van amelyik 100Mb felett van. A gép az természetesen látja, de a teló nem. Mintha ott sem lenne.
Egy kérdésem lenne a telafonnal kapcsolatban. Úgyszint vette bele egy 512-es kártyát. A kérdés, hogy mekkora a legnagyobb méretû fájl amit képes kezelni. Ugyanis és mixeket szoktam hallgatni és bizony bizony van amelyik 100Mb felett van. A gép az természetesen látja, de a teló nem. Mintha ott sem lenne.
Csá!
Az x700-asra van külön játék, vagy kezeli az összes java játékot?
Na jó nyilván nem az összest..
Az x700-asra van külön játék, vagy kezeli az összes java játékot?
Na jó nyilván nem az összest..
Ahogy netem a telefonguru forumban sem volt ra esszeru magyarazat, szerintem csereltesd ki a kartyat ha tudod, es ha azutan is csinalja akkor telefon...
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Konkrétan mire gondolsz? Telefonnal formáztam meg, hiba nélkül a teljes kapacitást elérte. Adatokat is lehet rá tenni gond nélkül, és olvasni is gond nélkül. Akkor mi lehet vele a gubanc?
sztem a memória kártya
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Sziasztok, ide írhatjátok tapasztalataitokat, észrevételeiteket, kérdéseiteket ezzel a telefonnal kapcsolatosan!
Kezdésnek mindjárt egy kérdéssel indítanék:
Adott egy X700-as, vettem bele egy 512MB-os Kingston microSD kártyát. Rendesen felismeri, le is kezeli a rá rakott dolgokat. Viszont érdekes dolgot mûvel mp3 lejátszás közben, idõnként bizonyos mp3-aknál megszakad a lejátszás, és kiírja, hogy "nem támogatott formátum". Ekkor a memória kártyát üresnek látja. Csak akkor látja rajta az adatokat újra, ha kiveszem és visszateszem a kártyát. Hát ennyi.
Tapasztalt ilyesmit más is? Ötlet, hogy mi lehet a ludas? Elõre is köszi...
Kezdésnek mindjárt egy kérdéssel indítanék:
Adott egy X700-as, vettem bele egy 512MB-os Kingston microSD kártyát. Rendesen felismeri, le is kezeli a rá rakott dolgokat. Viszont érdekes dolgot mûvel mp3 lejátszás közben, idõnként bizonyos mp3-aknál megszakad a lejátszás, és kiírja, hogy "nem támogatott formátum". Ekkor a memória kártyát üresnek látja. Csak akkor látja rajta az adatokat újra, ha kiveszem és visszateszem a kártyát. Hát ennyi.
Tapasztalt ilyesmit más is? Ötlet, hogy mi lehet a ludas? Elõre is köszi...