12
Samsung SGH-X700 tapasztalatok, problémák
-
#12 Játék feltöltés X700-ra!
http://gkecso.googlepages.com/samsungx700 -
#11 Ha küldenek nekem egy Java játékot bluetoothon akkor azt az "Egyéb fájlok"ba menti. Itt viszont nem tudom elindítani. Hogy tudom áttenni a Java alkalmazásokba? Vagy egyáltalán hog tudom futtani? -
#10 Beviszed valamelyik mobiltelefon boltba, ahol tartozékokat lehet venni. Ott elvileg függetlenítik. De én ezért vettem kártyafüggetlen készüléket :) -
fradistar #9 Csátok!Nem tudjátok hogyan kell függetleníteni egy x700-ast?Légyszíves seggítsen valaki! -
MasterJay #8 kb olyan 80mb-os mix esetém már nem lát ott semmit.
-
#7 Szia!
Azt hiszem méret beli korlátozás nincs, de a filenév nem lehet hosszabb 52 karakternél. Ha ennél hosszabb egyszerűen nem jelenik meg... -
MasterJay #6 Sziasztok.
Egy kérdésem lenne a telafonnal kapcsolatban. Úgyszint vette bele egy 512-es kártyát. A kérdés, hogy mekkora a legnagyobb méretű fájl amit képes kezelni. Ugyanis és mixeket szoktam hallgatni és bizony bizony van amelyik 100Mb felett van. A gép az természetesen látja, de a teló nem. Mintha ott sem lenne. -
Bruti #5 Csá!
Az x700-asra van külön játék, vagy kezeli az összes java játékot?
Na jó nyilván nem az összest.. -
#4 Ahogy netem a telefonguru forumban sem volt ra esszeru magyarazat, szerintem csereltesd ki a kartyat ha tudod, es ha azutan is csinalja akkor telefon... -
#3 Konkrétan mire gondolsz? Telefonnal formáztam meg, hiba nélkül a teljes kapacitást elérte. Adatokat is lehet rá tenni gond nélkül, és olvasni is gond nélkül. Akkor mi lehet vele a gubanc? -
#2 sztem a memória kártya -
#1 Sziasztok, ide írhatjátok tapasztalataitokat, észrevételeiteket, kérdéseiteket ezzel a telefonnal kapcsolatosan!
Kezdésnek mindjárt egy kérdéssel indítanék:
Adott egy X700-as, vettem bele egy 512MB-os Kingston microSD kártyát. Rendesen felismeri, le is kezeli a rá rakott dolgokat. Viszont érdekes dolgot művel mp3 lejátszás közben, időnként bizonyos mp3-aknál megszakad a lejátszás, és kiírja, hogy "nem támogatott formátum". Ekkor a memória kártyát üresnek látja. Csak akkor látja rajta az adatokat újra, ha kiveszem és visszateszem a kártyát. Hát ennyi.
Tapasztalt ilyesmit más is? Ötlet, hogy mi lehet a ludas? Előre is köszi...