10
Pendrive - unformat de hogyan???
  • Schwarz
    na persze még mindíg lehet azt csinálni, hogy felderíted a visszaállítható fájlokat, közben jegyzetelsz papírra keményen, hogy megy clustereket foglalják ezek el. ha tudod pontosan milyen fájlok, milyen mérettel voltak a gyökérben, a fennmaradó üres clustereken lehet utánuk kutakodni, bár az is lehet probléma, hogy fat16 helyett fat32 lett belőle, valamint nembiztos, hogy ugyanakkora lett a root, mint volt, így lehet kisebb lett az adatterület, ami adatvesztéssel járt...
    ez nyilván türelemjáték, és csak nagyon fontos fájlok esetén éri meg tökölni vele...
  • Vaunett
    Szomorú vagyok, és kösz a segítséget!
  • t0mmy #8
    pontosan ezért csinálják a digtálius fényképezők is könyvtárba a képeket...
  • Schwarz
    gyökérből semmi nem fog visszajönni, ugyanis a format a fatot meg a root dirt törli, ami ugye a gyökér...
  • gameplusz
    Hát ez pech, akkor megmarad a fájlok dicső emléke az utókornak.
  • Vaunett
    Köszi, de én a pendrive gyökerében lévő fájlokat nem tudom visszaállítani!!!!!
  • gameplusz
    Éljenek a büntipontok!

Egyébként meg a gépről tedd rá újra a gyökérkönyvtárban lévő fájlokat!
  • Vaunett
    Köszi, ezen is túl vagyok, ez is csak a könyvtárakat látja!
  • Frank99
    például ezzel...

de lehet ezzel kellett volna kezdeni....
  • Vaunett
    Sziasztok!
    Van egy Kingston 500 mb pendrive-om, amit véletlenül megfomáztam. Régen FAT16-os volt, most FAT32-es. Az összes KÖNYVTÁRAT vissza tudtam állítani Easy Recovery-vel, de a GYÖKÉRBEN lévő fájlok közül egyet sem lehet vissza állítani. (A Recovery nem is látja ezeket). Megpróbáltam több fájl-helyreállító software-t is, (Get Data Back, Phoenix, stb.), de kivétel nélkül mindegyik ugyanazt az eredményt adja, vagyis a györérbeli fájlokat nem látja, ill. nem állítja vissza.

Tud valaki segíten?