Megkezdi a Linuxra való átváltást München
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egy normális video kártya driver feltelepítése is ember próbáló feladat
ad meg zt a jogot ad meg azt a jogot írd be a parancsorba ezt meg azt meg amaz és a végén meg mégsem indul
egy oprendszer igen is szolgállja ki az embert és ne fordítva és ne programozónak kelljen lenni hogy csinálni lehessen benne valamit értelmeset is
http://www.bcsinfo.hu/forum
Egyszer mikor a p200-on megállt a hûtõ, másodszor a "rendszerek halála" nevû képernyõvédõben.
Az X valóban instabil néha, de csak ha rossz drivert kap.
Szerintem egyáltalán nem szívás a debian, én nagyon jól elvagyok vele.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Sz.pás pedig van ezerrel debian alatt én már nem egyszer telepitettem.
Mert kiindulva abból hogy ezek állami gépek, majdnem biztos hogy a legszutyokabb cuccok vannak bennük, amiknen a felét nem fogja támogatni a debian. (saját tapasztalat vettem egy olcsó vlan kártyát win alatt 10 perc volt beüzemelni, debian alatt 3 nap, mivel driver nem volt hozzá és kénytelen voltam az ndiswrapperal wines driverrel futtatni)
Szóval a debian telepités azért komoly szakértelmet követel fõleg egy nagyobb cégnél ahol minden gép más és más. Egyébként szintén érdekes lenne megtekinteni hogy mennyibe kerül egy linuxos és egy wines rendszer teljes összköltsége, mert szerintem igencsak tendálnak egymás felé. Mert ugye a win fizetõs a linux meg ingyenes, ugyanakkor win alá minimális bérért is találsz olyan rendszergazdákat akik karban tudják tartani, mig a linux alatt ninsc szoftverköltség ugyanakkor a linuxos szakemberek fizetései az egekben vannak.
Persze ez nyilván rendszernagyság függö, de azért kiváncsi lennék mennyibe került nekik eddig a wines rendszer üzemeltetése, és mennyibe kerül nekik a linuxos rendszer üzemeltetése.
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
Akinek a fejében az M$ Offisz(ok) mint etalon szerepeltek az nem sokat szenvedett -értsd dolgozott- velük.
Szerintem áldás lesz a gizikéknek áttérni, és azért fognak hisztizni, hogy eddig miért nem tette meg a fõnökük - az áttérést természetesen😉
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Gracie Barra
A munkahelyemen 2003-van, és eszméletlen sokat szopok a M$ bénaságai miatt! A fõnököm ugyanis "ofiisz-buzi", kívülröl tudja az egész helpet, és ha belenéz a doksiba és nem úgy van ahogy õ gondolja, akkor kiveri a hisztit.
Csak éppen soxor nem úgy mûködnek a dolgok, ahogy annak kéne!!!!
Anyag elkészítése 1 óra - formázás, baszakodás 3 óra, ne ez aztán roppant hatékony munka!!!!!
Ha minden titkárnõnek úgy kéne az anyagait elkészíteni, ahogy elvileg kéne, és nem lehetne trükközni más funkciókkal, akkor ez a világ megállna.
Az OpenOffisz talán kicsit fagyósabb, meg kevesebb funkciója is van, de azok legalább úgy mûködnek ahogy le van írva.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Esetleg a telepítése tünhet nehezebbnek mint más disztribeknél, de úgysem a titkárnõ telepíti, hanem valami szakember, annak meg mindegy. Ha pedig már mûködik, akkor egy sima felhasználó meg sem tudna különböztetni két linux disztribet egymástól.
Amikor elkezdték keresgélni, hogy melyik disztrib felelne meg nekik a legjobban, akkor az általuk felvázolt igényeknek a debian felel meg a legjobban.
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben, de akkor sem szívja!
Gracie Barra