Just Cause
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nehéz AZ éleT!
A naponta 2x atomrobbanás keleten ill nyugaton sem semmi! 😊
A játékélmény a jó öreg idõket idézi, amikor fél óra alatt megtanultad, hogyan néznek ki a hotspotok, interaktív felületek, aztán onnan kezdve sokszor már a körítés sem kell hozzá, csak mindenre "E"-t nyomsz, oszt mész tovább. 😊
A rendõrök meg zéró csillapítással átkiabálnak hegyen-völgyön.. 😊
Összességében játszható, ha mondjuk a Barátok közt helyett valami interaktív, de mégis agytalan kikapcsolódásra vágysz! 😊
és még mindig jobb mint az Enter the Matrix négyszögletû kerekei😄
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Így már értem a véleményeket.
Viszont ezzel elérte hogy kipróbáljam😄
Kenyer
Ne haragudjatok a játékról kéne írni tudom, de felhergeltem itthon magam😄.
viszont van ami még rosszabb. az átvezetõ animok annyira elcsszettek... kár volt ezzel próbálkozniuk
amúgy nem rossz a játék
Ja és minimum gépigénynél az a 4 gb szabad hely valójában 7.5gb 😊
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
szal hülye vagyok! éstélleg!
a jatekot nem merem leszedni, tulsagosan megoszlanak a velemenyek rola
"Angol kutatók szerint a londoni taxisok agyának egyik része a taxizás miatt nagyobb, mint az átlagemberé. A University College tudósai szerint a sofõrök hippokampusza átlagon felüli, sõt, minél többet vezetnek, annál nagyobb lesz."
A hipotalamusz még mindig a vegetatív idegrendszerel összefüggõ folyamatok egyik fõ irányítója. <#vigyor2>#vigyor2>
Õt meg a Thalamus Europe hozta a világra:
Na, most már remélem mindent elmondtunk amit lehetett talamusz ügyben...
Játék kinek jön be?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ha nem tudod, használd a magyar megfelelõjét ;-)
Egyébként az SG-s cikkek nem szokták olyan hû, de viccesre venni a figurát... ha viccelünk, akkor a mondat végén emóciós jeleket használhatunk, ha ezt nem tesszük könnyen félreérthetik a mondandónkat.
Remélem már érted.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Elég sok tévképzetben szenvedõ ember jár ide amúgy is... nem kell, hogy Pistike a bioszdogájában keverje a dolgokat.
Egy online/offline sajtó azért legyen pontos.
De megyek és szégyenlem magam, mert mostanában divat lett az igazság miatt szégyenkezni <#ejnye1>#ejnye1>
Hát a hipotalamusba biztos sok minden van (fõleg a vegetatív idegrendszerrel kapcsolatos folyamatok szabályozásáért felelõs), de az emlékeket rossz helyen keresed Dani ;-)
Az emlékek az agyban két területen raktározódnak el: a mindennapi élmények a hippokampuszban (nem hipotalamusz még véletlenül sem!), az általánosabb érvényû, hosszabb távú információk viszont a neokortexben.
Mivel a San Andreas nem egy mai darab ezért ez utóbbiban kellene keresni azt a bizonyos térképet <#wave>#wave>
Nem beremendi betont játszok, csak ugrok a bioszos tévedésekre.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
egy borzalom az egész tömören összefoglalva
a grafika nagyon vegyes, rengeteg a poligon, meg a textúra, és nem létezik olyan pixelshader effekt ami nincs benne, de a karaktereknek már kockafeje kockakeze van, hogy a ragdoll hiányát meg se említsem... mondjuk ettõl még elhalhatnának normálisan is a karakterek, de ilyen hülye módón felszállnak a levegõbe és mint deszkadarab esnek le...
a grafikán túl pedig tényleg nulla a játék maga a játékmenet nagyon össze van vágva, semmi újító nincs benne, de egy max payne-hez hasonlítva is gagyi az akció
Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux