Condemned

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmuda

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

látom minden modi alszik...

bocs 23 perce

loool bazeg 12 perce megy ez az értelmetlen szar topic :\

zárjátok már be

Pheaper
lál ban pls 😄

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

NEOreg3
már nemtrendy:C

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

együttérzünk

öröm benézni az ilyen totyikokba<#idiota><#hehe>

hová tûnt a sok szmötyizõ seggkocka? =) kezdi kilökni õket a természetes kiválasztódás? -.-

vagy huzd ki a modemed és mondd le a neted xD

válasz a problémádra: Töröld le a windowst. azaz format c:
Aztán kapcsold le a gépet, húzd ki a 220-ból. Vidd el egy számtechboltba és mond azt hogy örökre az önöké nekem ez nem való<#idiota><#alien>

büntitneki :d

NEOreg3
ügyes vagy

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

bertino
lol
meg se próbáltad használni a keresõt xDD

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

örülünk...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

hy! én ezzel a játékkal(condemned) nem tudok jáccani.Az a baj hogy amikor elinditom a new game-t betölt és a pályán minden dolog átlátszó
!nekem a F.E.A.R.-be volt ijenem de ott segitett egy új driver.Mit csináljak?