36
Segítségkérés TV problémákhoz
-
Thomas2121 #36 sziasztok!!!
egy lg th 6340 tip dvd lejátszóm van!!! és ma megakartuk nézni a Knocked filmet!! 8-9sec ugrásokkal végigugrálja a filmet!!az előlapon ez a kiirás van: "chptrk" eddig ezt nem láttam!!! ez micsoda? valami ötlet??
Valami ötlet:( ??????? -
#35 hát akkor minden marad a régiben. -
#34 egyenlőre nincs semmi -
#33 hát ha van valami akkor azt megtalálod a upc.hu-n és értesítenek is levélben. -
#32 most h a UPC árat változtat nem lesznek új csatornakiosztások?mert Budapesten 1-2 helyen van vmi December 20-tól érvényes. -
#31 nincs Miskolcon t-kábel:( -
#30 mond.
Jbal: neked meg mindegy mert hiába van , ha van T-kábel Miskolcon (nincs kedvem utána nézni) akkor se tudnátok rá előfizetni mert nálatok UPC van és nincs válogatási lehetőség kábel-tv terén. Le vannak osztva a területek. -
apafej #29 zsiaztok.vanitt valaki,lenne egy kérdésem.
-
#28 t-kábel Miskolcon nincs?
amúgy ma kötötték be UPC-be a családi csomagot:D -
#27 kábelszolgáltató -
#26 nem ott ahol eredetileg. konverternek semmi köze ehhez. -
#25 nincs. -
#24 nem ott ahol eredetileg?vagy csak a konverteren kódolatlan? -
#23 pörgessétek körbe a csatornakeresést. általában azon van a kódolatlan HBO ahol egyébként az info csatorna vagy az osztottképernyős izé van. -
#22 nálam se kódolatlan -
#21 Eh, emberek, miskolcon merre jön most a kódolatlan hbo? Mert eddig sehol. És már második nap. -
#20 vannak olyan városok(pl.:Tiszaújváros)ahol írjákh UPC van de nincs csatornakiosztás a honlapján.akkor azzal mi van? -
#19 biztos h vmi köze van a másik tv-nek ehhez.vannak olyan csatornák amik ha ott mennek szar a Sport Klub.azért mert annak a kábelje nem ide van bedugva ahova a tv meg a tv tuner card hanem ahol jön be az ajtón a vezeték ott.ezért a benti tv minősége is romlott.ha nem lesz változás akkor... -
#18 jah... akkor szívás.... -
#17 semmi ilyesmi nincs.a rendes csatornát lehet de az meg nem jön konverter nélkül mert itt nem csillagpontos rendszer van. -
#16 szerintem biztos lehet. nézegesd a használati utasítását... -
#15 most megint szar.ebben a konverterben nem lehet hangolni -
#14 szerintem nem volt jól behangolva a csatorna... -
#13 a másik tv a probléma szerintem.de akkor nem értem mér jön pl. a Sport1 tökéletesen -
#12 na most megy remélem így is marad -
jefferson83 #11 Kérdezz rá, nálunk jó minden, szóval az adással nincs probléma. -
#10 ja a UPC-nél betették a Sport2 helyére a Sport Klubot a Sport2 meg a családiba -
FLeK0 #9 1221 -
#8 nekünk meg kéne lennie elvileg sport2-nek erre sportklub van csak:S ugyan ilyen kép nálunk is szokott lenni egyik xar csatornánál bezzeg a kínai tökéletes xD -
#7 de előfizetünk.ha nincs megrendelve akkor ilyen szar minőségben bejön a kép.
most elő van fizetve és vmi fekete dobozt konverter vagy mit adtak hozzá h foghassuk.és eddig ment tökéletesen.a többi is megy de ez most elkezdett szarakodni h ilyen szarul jön be. -
#6 az a fostalicska dekóder csak tovább rontja az amúgyis gány minőséget....... -
#5 max. a szülei... XD
Nem értem a problémát. Nem fizettek elő a SportKlubra és bejön a szar kép? vagy wtf? -
#4 arra gondoltam, mivel ott van upc-s dolgozó
de miért nem hívod fel őket vagy mész be az irodájukba? -
#3 olyan hol van?én csak netesbe láttam -
#2 mehetett volna a UPC-s topicba -
#1 Nem találtam ilyen topikot de sztem helye lenne!
Máris egy kérdés.UPC-nél megrendeltük a Extra csomagot és ilyen dekódert vagy mit adtak hozzá h kikódolja a kódolt csatornákat.Ment is minden jól de most a Port Klubnál ugyanúgy bejön a rossz kép mint amikor meg se volt rendelve.Mi lehet a baj?Lehet köze ahhoz h most vettünk új TV-t és a nagy TV-nek a képminőségét is lerontotta?De a többi Extra csomagos csatorna hibátlanul megy.
Edit:van amikor működik de azért ez így nem jó.