690
Melyiket is válasszam, hogyan s mivel használjam?
-
#130 Ha minden igaz, ez WGA nélkülo telepítőfile. Ki kell próbálni...
Katt -
zserrbo #129 Ha felment a Windows Defender crack vagy egyéb nélkül az vagy crackelt volt vagy eredeti az XP :D ,stb......
És igen a WGA-val tudod a Windowsodat a "Valódi előny" programba aktiválni.
És miért pont az MS oldaláról akarod leszedi? Ha mindenáron onnan, akkor előbb telepíteni kell a WGA-t és megnézi az XP-det eredeti-e, ha igen tölthetsz onnan, ha nem eredeti akkor nem.
Van másik megoldás is. pl itt http://www.9down.com/search.php?s=genuine&search=search&module=stories&topic=0&date=0&range=title
-
#128 WGA = Windows Genuine Advantage
Ki kell védened, hogy eredetinek lássa a MS a Windows-t.
Olvasgass itt: tanulni, tanulni, tanulni -
#127 Hali! zserbo, most odajutottam hogy feltegyem a windows defendert. Egy magyar honlaprol szedtem le, mert a májkroszoft oldalán elöbb valami windows genue advantion akrámit kell leszedni, amiröl asse tom hogy mi, de már leszedtem, fel is telepitettem. Szal leszedtem egy .hu oldalrol, feltelepitettem, és érdekes modon müködik a crack nélkül. Frissített, scannelt, és megkérdezte hogy akarom e frissiteni a terméket(ujabb verzio elérhetö). Rámentem, megin a mákjroszofos oldalt adta be, ahol elöször azt a genue akrámit kell leszedni. Hozzáteszem, mikor multkor leszedtem a genue-t, utánna nem volt ott hogy mostmár leszedhetem a windows defendert. Most teljesen össze vagyok kavarodva.
-Hogy tudom leszedni a májkroszoft oldalárol a win defendert?
-Mi az a windows genue advantion vagy mi a szösz?
-Hogyhogy nem kell crack a win def-nek? Pedig ugy tudtam hogy csak eredeti xp-n fut.
PLS help! THX! -
#126 Sziasztok!
Egy kis segítség kellene a spyware doctorhoz.Ha lefutattom a full scan-t és újraindítom a gépet állandóan kilövi az avastot.Az indítópultban ugyan benne van,de az óra mellett nincs semmi és így nem is működik.Mindíg le kell törölnöm és újra telepíteni az avastot.Ez mitől lehet?Ja és a full scant hányszor kell elindítani a spyware doctornál?Mert amikor végez akkor kiírja,hogy a következő indításnál törli le a fájlokat amit talált.Ezt eljátsza annyiszor ahányszor ki nem veszem az indítópultból.(23 fertőzött fájlt mindíg talál) -
#125 Ennek a megoldása érdekelne engem is! -
#124 és most a 2602 visszacrackeltem a 2602-es verziót... de jobb lenne az ujjab verzióhoz is egy crack vagy egy license... -
#123 nekem is megvan a spyware doctor, crackelve, egyszer csak a program gondol egyet és frissíti ugy magát hogy felülijra az új verzióval a régit és ezért ujra kell crackelnem, csak az a probléma hogy ehhez a verzióhoz nem találok cracket... -
#122 Mondom, hogy a Guardot nem ismerem, próbáld ki egy darabig,először az egyiket majd a másikat. -
#121 Szóval melyiket ajánlod, hogy zaklassalak még egy kicsit? :)
Mind a kettőnek van valós idejű védelme. -
#120 A valós idejű védelmet bármikor bekapcsolhatod, a Clamvin egy vírusírtó, nem kell az neked. -
#119 Felraktam a Terminatort, de ahogy mondtad, nem telepítettem a valós idejű védelmet és a clamvint. -
#118 Nem tesz, nézd, magyar nyelvű és tényleg jó (ingyenes) a Guard-ot nem ismerem. -
#117 A Spyware Terminator nem tesz fel kémprogramot, csak hogy megvedd és leírthasd? Melyiket ajánlod, Guard vagy Terminator? -
#116 Pesze lefuttatni én is lefuttatok három kémprogiírtót is, alkalmanként. A Spyware Guardot nem ismerem , ez viszont jó, tapasztalatból tudom. Link A clamvint ne telepítsd ha esetleg felrakod. állandó védelem is lehet. -
#115 Kösz, Tomicsek a részletes tájékoztatót. Ezzel sokat segítettél. Akkor a Spybot-SD
Rezidenst leszedem, de azért néha azt is lefuttatom. -
#114 Nem, a NOD32 és valamelyik a kettő közül, inkább a SpywareGuard.
SpywareBlaster (ez mint agy védőoltás a rendszernek)
A program a maga nemében egyedi: nem várja meg a spy programok feltelepedését, és azután írtsa, hanem úgy működik, mint egy védőoltás (védőpajzs), már a telepítésekor a gépre olyan védelmet telepít, amely megakadályozza az eddig ismert spyware, adware, browser hijackers, dialers, stb progik rátelepedését. Angol nyelvű, de találtam a kezeléséről leírást .
"1) Telepítés után a next next gombokkal hagyod tegyen amit akar, úgy is csak a dolgát teszi.
2) Előre beharangozom, ez a progi nem szkennel vinyót (mint pl. az AdAware), hanem egyszerűen a gépre úgymondjam "oltásokat" (védelmi szignatúrákat) tesz, vagyis már amikor jönne a támadás, annélkül, hogy a progi futna, a salak, kém, stb. dolgok nem tudják magukat felpakolni.
Ezért egyszerű a használata.
3)Miután megynitod a progit, akkor jobboldalon alulrol a 3. az "Enable All Protection" vagyis "Minden védelem bekapcsolva" Erre ráklikkelsz, egy csík végigfut, és a fölötte levő sorban látod is, hogy hány féle támadásféle ellen tette védetté a gépedet.
4) Időnként kell frissíteni, ez annyiból áll, hogy a jobb oldalon látod az "Updates" = "Frissítések" gombot, arra ráklickelve mást látsz mint eddig.
Ott a "check for updates"="frissítések keresése" gomra klickelsz, ha nincs frissítés kiírja, hogy "No Updates Available", ha van, akkor letölti, és Neked csak annyi a dolgod, hogy baloldalt a "Protections" kezdeti ablakhoz visszamész, és a 3)-nál leírtat teszed, vagyis Enable allra klickelsz, hogy az új oltásokat (védelmi szignatúrákat) is használja!"
(Automatikus updatet is lehet beállítani, én maradtam a kézi frissítésnél -
#113 Köszi!
Akkor a SpywareGuard és a Spybot-SD Rezidens mehet együtt?
SpywareBlaster-nak mi a feladata, mit csinál konkrétan? -
#112 SpywareBlaster nem fut rezidensen, Spybot-SD registryt, automatikus indítási objektumokat védi.NOD32,SpywareGuard mehet együtt. De két kémprogramírtó ne menjen egyszerre állíndó védelemként. -
#111 Üdv!
Mit gondoltok, ha együtt fut a NOD32, a SpywareBlaster, a SpywareGuard nem lesz összeférhetetlenség? Mindegyik folyamatosan figyali a rendszert, ha jól tudom.
Ja, és még egy dolog; a Spybot-SD Rezidens-nek konkrétan mi a feladata?
Köszi -
#110 Köszi!De közben találtam kódot a 4.0.0.2618-as verzióhoz. -
MhyCroft #109 Hali!
Az szerintem nem kell sehova vagyis nekem nem kelett, erre keress rá:
Spy Sweeper Updater 2.0.0 Alpha 2000.exe
Byez -
zserrbo #108 Én nem tudok róla, hogy lenne, de talán próbáld a googleben. -
#107 Ja!
Magyar nyelvifájl nincs hozzá? -
#106 Bocs!Leírnád,hogy kell ezzel a kóddal regisztrálni?
Felrakom,bohóckodok a patch-csel,írom a kódot már minden hova,de nem jövök rá.
Az ideg meg szétvág!
Ne hagyd!! -
#105 Itt a serial a Spyware Doctor 4.0.0.2602-es verziójához: A962-19A8-4171-D2BE-0BAF-5010-7810-23C0-7577-6FFE -
#104 Itt a serial a Spyware Doctor 4.0.0.2602-es verziójához: A962-19A8-4171-D2BE-0BAF-5010-7810-23C0-7577-6FFE -
#103 #81 miért nem jó?
Bonyolult dolog ám lecserélni egy serialt... -
zserrbo #102 Nekem legitcheckconrol.dll sincs. -
#101 Igen, nekem is csak legitcheckconrol.dll van.
Írasd felül, aztán próbáld meg a Windows Update-t, hogy mit ír ki.
Ha nem megy, akkor próbáld ki a 3. linket, az egyszerűbb.
De mindenképpen először nézd meg, hogy jó-e és aztán írj. :) -
zserrbo #100 Kódot nem tudok, de a 4.0.0.2618-hoz tudok linket és működik is én azt használom.
http://anonymz.com/?http://rapidshare.de/files/32312185/S_D4.0.0.2618.rar
Rar pass: www.softarchive.net -
zserrbo #99 Normális az, hogy nekem nincs eredeti WgaTray.exe sé WgaLogon.dll fájlom? -
Demeter #98 Srácok nem tudna vki dobni egy licence kódot a Spyware Doctor 4.0.0.2602-es verziójához? Nagyon megköszönném! -
sorrow #97 na mindegy formáztam -
sorrow #96 folyamtosan üzeneteket kapok mint pl.:
spy -
sorrow #95 folyamtosan üzeneteket kapok mint pl.:
spy -
zserrbo #94 Ha még ezek után sem tűnt el minden spyware, akkor próbáld ki a Counter Spy-t, ha még utána sem megy ki az már nagyon érdekes. Amúgy miből gondolod, hogy még van a gépeden? -
Tyco #93 Access Denied. -
sorrow #92
Engem is megtámadott néhány spyware
próbáltam webroot spysweeper-t de 6-ot látott, a spyware doctor 370-et de ő se látta mindet mert még mindíg nem tűntek el a gépemről.
Mit csináljak? -
#91 Akkor próbáld ki.
Két dll. file-t cseréld ki, az eredetik v.hol a Windows könyvtárban vannak.
(Total Commander, keresés parancs)
Van ott egy exe file is, arra már nem emlékszem mi célt szolgál, az n.fo file sem ír róla, próbálgasd.
Mikor végeztél, akkor nézd meg a Windows Update oldalon, hogy elfogadja-e a buherált eredetiséget.