690
Melyiket is válasszam, hogyan s mivel használjam?
-
#250 A Spyware Terminator talált a Daemon Tools-on valami Adware-t. Attól félek, hogyha ezt kiirtom akkor ugyanaz fogtörténni mint mindig amikor felraktam a Spyware Terminatort:Amikor el akarom indítani a Daemoin Tools-t akkor kidob egy párbeszéd ablakot, valami error, és a végén pedig az van írva hogy kernel debugger must be deactivated. Tehát ha kitörlöm ezt az Adware-t akkor használhatatlan lesz a Daemon Tools? -
#249 Ááááh. Inkább lefuttatok 1 teljes vizsgálatot, aztán leszedem ezt a SpyDefense-t. Inkább felrakom a WinPatrol Plus-t :) -
#248 spybotnak is van rezidens védelme. Ha be van kapcsolva, akkor kapcsold ki. -
#247 Hát az igaz, hogy az Everest Labs már nagy ívben tojik az egészre, lehet hogy már nem is létezik, de sztem egész jó kis progi. Ja. Tudtam frissíteni. Nekem teljesen működőképes. Most felraktam mellé a Spybot-Search&Destroy-t. Ez sztem így tök jó, mert a SpyDefense-nek realtime védelme van, a spybot-nak meg rezidens. Úgyhogy most minden faxa. :D -
#246 SpyDefense működőképes egyáltalán? Még tavaly nyáron is béta volt. Ráadásul most már be se jön a weboldala. Még a télen küldtem nekik egy mail-t, de nem jött válasz. Ráadásul ahogy utoljára láttam a weboldalukat, úgy tűnt, hogy semmi változás nem volt rajta tavaly nyárhoz képest. Frissíteni sem tudtam a programot. Szal szerintem már régóta nem fejlesztik.
Te tudtad frissíteni? -
#245 SpyDefense mellé mit ajánlotok? -
#244 mosmivan? szar volt a serial? vagy nincs is hozzá? -
#243 Nem lesz normális verzioja... -
Apocalipto #242 Inkább visszaraktam a 2006 Professionalt amíg ennek nincsen normális verziója :D -
#241 Most találtam rá az ujabb verziohoz,és képzeljétek el,nem kellet felrakni sem...Egy exe program,mellé a fontos dolgok,meg egy update crck,help files,és skins.Elinditom,hehe megy...De hoppá !!! Irja hogy nincsen regisztrálva,kell a serial ! Megnézem a fájlokat ami az exe mellet van,full hibás az egész,egyik sem megy,az update crcker sem,ami ugye jo lenne ha menne...Szal ismét free rulzz !!! -
#240 Ad-Aware SE Professional 1.06r1 kell nektek !! XD
Ez az a régi fajta,ugye emlékeztek :D -
Apocalipto #239 Ad-Aware 2006 Professional is volt... CSak egy telepítő... -
#238 Dede. :) Ugyan azt találja meg mint a fizetős. :) -
#237 de nem érted meg hogy nem megy !!!!!! -
#236 Ez csak a free változat. Itt egy serial:
SDAD-FAFW-WDFA -
#235 Sajnos nem létezik semmi hozzá :(
De egyébként volt probálkozás,volt hozzá serial,meg patch,egyik sem ment xd
Nah nembaj,free is jo alapnak,hát nem ? :) -
#234 Ha a pro kell, akkor azt meg kell venned. Se crack, se serial nem létezik hozzá. Vagy pedig marad a free amit ingyen használhatsz. -
Apocalipto #233 Szerintem ez csak a free változat -
Apocalipto #232 Ez a Pro változat? -
#231 Ad-Aware 2007 letöltése
parancsolj -
Apocalipto #230 Valahonnan le kéne szedni... -
#229 nekem is -
#228 aha -
Apocalipto #227 Nekem nem megy azt írja ahoz a pro változat kell -
#226 szal akkor véd? -
#225 van ám ad-watch is ;) felesleges beszélni,töcsd le,a kinézete is jo,minden jo benne,jo a program,de ezt a 1.06-st használjátok,nem ér semmit. -
#224 jaja,nálam is talált 1 dolgot,ami más nem :) -
#223 az nem Ad-Aware? :) Egyébként van a 2007-nek valamilyen védelme? (Ad-watch?) -
#222 nekem elég a free, elég jól lehet azt is konfigurálni, teljes vizsgálat sem sokkal hosszabb, mint az előző vertzióval. És még talált is valamit, ami nem kuki volt :) Az előző sztem meg se találta volna. Teccik a GUI is. -
#221 Ad-adware 2007 már van freeben is :))
Vagyis én leszedtem,és megvok vele elégedve,de inkább nyomom azért a fizetössel,az mégis csak jobb :) -
#220 Én is egyetértek veled. A CS2-t használom és jóval kisebb a mem igénye. Gyors és alapos. Szóval, elégedett vagyok vele. -
#219 egyetértek :) azért probáld ki az avg antispyware és a spy sweeper szoftvert is ;) -
Melkor #218 Én Counterspyt használtam korábban, mert nagyon jó írtó, viszont irtózatosan rátelepedett a gépemre, akor 250-300 mega memóriát is megzabált, és az active protection cpu használata is elég magas volt - úgyhogy uninstalláltam.
Ma viszont felraktam a 2-es verziót, és örömmel látom, hogy ez kb a tizede!! memóriát igényli és a cput se terheli annyira! - így már egyértelműen azt mondom, hogy ez az általam ismert legjobb antispyware program! -
#217 Kár! -
#216 fizetős lett,és okosság nincs hozzá. -
#215 Sziasztok!
A PrevX nevezetű program anno nem ingyenes cucc volt? Pedig jó kis progi volt de még normális "okosságot" sem találni hozzá.?!? Vagy...?
-
#214 Van különbség. :) Blastert tudtommal nem. -
#213 jaj! bocs! nem Doctor hanem blaster... -
#212 az alapbol indul rendszerinditáskor...vagyis nálam.nálam meg nem lehetett kiválasztani hogy induljon e vagy ne...indult,de innen kilehet nyomni: futtatás-msconfig-és a programokbol kilövöd... -
#211 SpywareDoctor: Azt be lehet állítani, hogy úgy induljon rendszerindításkor, hogy minimizálva van?